NRK > Nyheter

Torsdag, 02 Juli, 17:02

NRK - 03 des. 19 kl. 10:40

– Vi vil skattlegge franske selskap

Det seier USAs president Donald Trump, som møter presse på FNs klimatoppmøte i Madrid. Han seier i tillegg det er veldig farleg når Frankrike seier dei vil innføre toll på IT-gigantar, som for eksempel Google og Facebook..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, FNs, Madrid, Frankrike, IT, Google, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi vil, skattlegge, franske, selskap
NRK - 24 aug. 19 kl. 05:44

Trump truer med å skattlegge vin

USAs president Donald Trump sier at han vurderer å innføre toll på fransk vin. Årsaken er at Frankrikes president Emmanuel Macron har varslet at de ønsker å skattlegge amerikanske teknologiselskaper, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 03 des. 19 kl. 09:28

Frankrike: EU vil svare USA

Frankrike seier EU vil svare dersom USA innfører toll på franske produkt. Finansministeren seier dei har prata med EU-kommisjonen. USA vil innføre toll etter den franske nasjonalforsamlinga vedtok å innføre skatt på internasjonale IT-selskap..

Dagbladet - 20 jan. 20 kl. 06:00

Norge bør skattlegge techgigantene

Mens det internasjonale samfunnet forsøker å bli enige, forsvinner store verdier ut av landet..

NRK - 26 nov. 19 kl. 09:49

13 franske soldater døde

13 franske soldater er døde etter at to helikoptre kræsjet i Mali, det opplyser franske myndigheter..

Dagbladet - 14 aug. 19 kl. 06:00

Dagbladet mener: Stor arv må skattlegges

Det er rettferdig å skattlegge penger vi får, men aldri har jobbet for. Arveavgift på de største formuene i landet er et godt sted å starte..

Aftenposten - 11 mai 20 kl. 23:31

Franske medier: Hegerberg får gullbeskjed

Ada Hegerberg og lagvenninnene i Lyon blir i løpet av kort tid utropt til franske seriemestere i fotball denne sesongen, melder flere franske medier..

NRK - 05 feb. 20 kl. 23:31

Staten har solgt GIEK

I sin andre uke på jobb har næringsminister Iselin Nybø solgt unna sitt første statlige selskap. Stortinget ga næringsministeren fullmakt til å selge GIEK Kredittforsikring for to måneder siden. GIEK Kredittforsikring er kjøpt av franske Coface..

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 06:55

Norwegian og kinesisk bank sammen om nytt selskap som skal eie fly

Norwegian og et kinesisk selskap etablerer sammen et nytt selskap som skal eie 27 av Norwegians fly..

Aftenposten - 27 sep. 19 kl. 09:22

Vindkraftbransjen vil lokke kommuner med flere skattekroner.

Ved å skattlegge vindkraft som vannkraft, kan vertskommunene mer enn doble kraftinntektene i løpet av få år..

NRK - 20 juni 20 kl. 11:47

Franske tribuner åpner for 5000

Franske fotballklubber får slippe inn opp mot 5000 fans på sine tribuner fra 11. juli. Den franske ligaen ble offisielt avsluttet 30.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - 13 timer siden

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - 13 timer siden

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - 12 timer siden

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 11 timer siden

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - 11 timer siden

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - 11 timer siden

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - 11 timer siden

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - 10 timer siden

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - 10 timer siden

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt