NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 00:07

NRK - 15 Jan 20 kl. 01:47

– Truer menneskerettighetene

Kina utgjør en stadig større trussel mot det internasjonale menneskerettighetssystemet, hevder Human Rights Watch (HRW) i organisasjonens årlige rapport. Rapporten mener den kinesiske presidenten Xi Jinping har skapt et overvåkingssamfunn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Human Rights Watch, HRW, Xi Jinping

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truer, menneskerettighetene
VG - 21 Nov 19 kl. 07:50

Amnesty: Google og Facebook truer menneskerettighetene

Gigantplattformenes forretningsmodeller som bygger på store mengder datainnsamling av personlig informasjon truer menneskerettighetene, fastslår Amnesty i en rapport..

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 07:47

Amnesty: Google og Facebooks forretningsmodeller truer menneskerettighetene

Google og Facebooks forretningsmodeller, som bygger på store mengder datainnsamling, truer menneskerettighetene, fastslår Amnesty i en rapport..

NRK - 21 Nov 19 kl. 07:50

Kritiserer Google og Facebook

Internettgigantenes forretningsmodeller, som bygger på store mengder datainnsamling, truer menneskerettighetene, fastslår Amnesty i en rapport. De kaller businessmodellen er «gjennomgående uforenlig med retten til et privatliv».

Aftenposten - 29 Nov 19 kl. 05:41

HRW: Chilensk politi bryter menneskerettighetene

Chiles politi har begått alvorlige brudd på menneskerettighetene, inkludert overdreven bruk av makt og seksuelle overgrep, ifølge Human Rights Watch..

Dagbladet - 07 Oct 19 kl. 22:31

Truer Tyrkia:- Fullstendig uverdig

Donald Trump truer mer å «utslette» Tyrkias økonomi, etter at landet har truet med å invadere Syria. - Det er så en ikke tror det en leser, sier USA-ekspert Hilmar Mjelde..

Dagbladet - 08 Jan 20 kl. 02:25

Truer med angrep i USA

CNN gjengir en uttalelse fra Irans revolusjonsgarde, hvor de truer med å utføre angrep i USA, dersom USA gjengelder nattas angrep..

NRK - 09 Oct 19 kl. 06:31

Konservative truer med utmelding

Fem ministre og flere konservative parlamentarikere truer med å slutte hvis statsminister Boris Johnson ikke får på plass en avtale for hvordan Storbritannia skal forlate EU. Det melder The Times..

NRK - 15 Dec 19 kl. 20:09

Erdogan truer med å stenge atombase

Tyrkias president Erdogan truer med å stenge flybasen Incirlik sør i Tyrkia, skriver Reuters. Basen, der USA har lagret rundt 50 atomvåpen, er strategisk svært viktig for Nato..

Dagbladet - 18 Sep 19 kl. 10:36

Derfor ble Norge dømt for brudd på menneskerettighetene

Får dommen noen konsekvenser?.

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 15:50

Kina truer Sverige med konsekvenser på grunn av prisutdeling

Kinas ambassadør til Sverige er rasende over svensk prisutdeling og truer med mottiltak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Trusler mot flere skoler

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet. Sørøst politidistrikt sier de ser truslene som uspesifikke. De oppfordrer skoler og bedrifter til normal drift..

NRK - 30 minutter siden

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

NRK - 1 time siden

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

NRK - 1 time siden

Kamp om finansministeren

Både Venstre og KrF skal være svært interessert i å sikre seg finansministeren. En sentral KrF-kilde opplyser til NRK at partiet jobber for å sikre seg posten. Også en sentralt plassert Venstre-kilde sier at denne posten står høyt på ønskelisten..

NRK - 1 time siden

35.000 drept i Mexico i fjor

35.588 drap ble begått i Mexico i 2019, viser tall fra myndighetene ifølge nyhetsbyrået AP. Det tilsvarer 95 drap om dagen i gjennomsnitt.

NRK - 1 time siden

Tre omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

NRK - 1 time siden

Økt klimagassutslipp i Danmark

Danmarks utslipp av klimagasser steg med fire prosent i i 2018, skriver Politiken. Det viser en foreløpig rapport fra Danmark til EU og FN som Aarhus Universitet har laget. Stigningen er i strid med regjeringens mål og ambisjonrne i klimaloven..

NRK - 2 timer siden

Tre palestinere drept i Israel

Israelske soldater har skutt og drept tre palestinske menn, som ifølge den israelske hæren hadde tatt seg inn i landet fra Gazastripen. Ifølge hæren kastet de en sprengladning mot soldatene. De ble drept 400 meter inne i Israel, skriver Haaretz..

NRK - 2 timer siden

36 sivile drept i Burkina Faso

Væpnede menn har drept 36 sivile i angrep mot landsbyer nord i Burkina Faso, opplyser myndighetene. Massakrene skjedde i Sanmatenga-provinsen og betegnes av regjeringen som et terrorangrep..

NRK - 2 timer siden

Stengte fjelloverganger

Fjellovergangene Rv7 Hardangervidda, Fv 50 Hol–Aurland, Fv 53 Tyin–Årdal og Rv 15 Strynefjellet er stengt på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring på Rv 52 over Hemsedalsfjellet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt