NRK > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:03

NRK - 15 jan. 20 kl. 01:47

– Truer menneskerettighetene

Kina utgjør en stadig større trussel mot det internasjonale menneskerettighetssystemet, hevder Human Rights Watch (HRW) i organisasjonens årlige rapport. Rapporten mener den kinesiske presidenten Xi Jinping har skapt et overvåkingssamfunn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Human Rights Watch, HRW, Xi Jinping

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truer, menneskerettighetene
VG - 21 nov. 19 kl. 07:50

Amnesty: Google og Facebook truer menneskerettighetene

Gigantplattformenes forretningsmodeller som bygger på store mengder datainnsamling av personlig informasjon truer menneskerettighetene, fastslår Amnesty i en rapport..

Aftenposten - 21 nov. 19 kl. 07:47

Amnesty: Google og Facebooks forretningsmodeller truer menneskerettighetene

Google og Facebooks forretningsmodeller, som bygger på store mengder datainnsamling, truer menneskerettighetene, fastslår Amnesty i en rapport..

NRK - 21 nov. 19 kl. 07:50

Kritiserer Google og Facebook

Internettgigantenes forretningsmodeller, som bygger på store mengder datainnsamling, truer menneskerettighetene, fastslår Amnesty i en rapport. De kaller businessmodellen er «gjennomgående uforenlig med retten til et privatliv».

NRK - 10 juli 20 kl. 20:19

BT: Brøt menneskerettighetene

Lagmannsretten har konkludert med at Bergen fengsel brøt menneskerettighetene da en innsatt ble tvunget til å kle seg naken 200 ganger i løpet av halvannet år, skriver Bergens Tidende..

P4 - 10 juli 20 kl. 21:16

BT: Bergen fengsel brøt menneskerettighetene

Lagmansretten har kommet frem til at Bergen fengsel har brutt menneskerettighetene. Nesten 200 ganger måtte en innsatt kle av seg i løpet av halvannet år. I dommen fra lagmannsretten står det at den innsatte ble utsatt for nedverdigende behandling..

Aftenposten - 29 nov. 19 kl. 05:41

HRW: Chilensk politi bryter menneskerettighetene

Chiles politi har begått alvorlige brudd på menneskerettighetene, inkludert overdreven bruk av makt og seksuelle overgrep, ifølge Human Rights Watch..

NRK - 02 feb. 20 kl. 03:25

Ny skogbrann truer Canberra

En voldsom skogbrann truer den australske hovedstaden Canberra. Ifølge nødetatene ble denne brannen startet mandag av varmen fra et lys på et militærhelikopter. 214 kvadratkilometer er svidd av, og flammene truer nå byens sørlige forsteder..

NRK - 10 mai 20 kl. 03:34

Truer med å flytte Tesla-kontoret

Elon Musk truer med å flytte Tesla-fabrikken ut av California på grunn av nedstengningene for å bremse koronaviruset. På Twitter truer Musk med å flytte Teslas hovedkontor til Texas eller Nevada, med øyeblikkelig virkning..

Dagbladet - 18 mars 20 kl. 23:07

Truer med forbud for hyttefolket

Det er fortsatt mange igjen på hyttene rundt omkring i hyttekommunene. Statsministeren truer med å stenge adgangen for alle..

Dagbladet - 21 juli 20 kl. 04:52

Truer med føderale styrker

USAs president, Donald Trump, truer med å sende føderale agenter inn i demokratisk-styrte storbyer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Minst 16 drept i flykrasj

Tallet på antall døde etter at et fly krasjet ved rullebanen på en flyplass i India er nå oppe i 16. Det melder nyhetsbyrået AP. Ifølge politiet er over 123 mennesker skadd.

NRK - 15 minutter siden

Marokko fjernes fra EU-liste

EU har fjernet Marokko fra listen over land man kan besøke under koronapandemien. Listen er kun for land som EU mener har koronasmitten under kontroll, skriver Reuters. Den siste uken har det blitt registrert 6385 nye smittede i Marokko..

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter kvinne i 70 årene

Det er startet leteaksjon etter en kvinne i 70- årene. Kvinnen skal ha gått tur fra en hytte i området Henning/ Aunvatna, og har ikke latt seg høre fra siden 16- tiden i ettermiddag. Mannskaper fra Røde Kors og politi settes inn i søket..

NRK - 15 minutter siden

20 drept i angrep

Rundt 20 mennesker har blitt skutt og drept på et marked øst i Burkina Faso. Det skal være uidentifiserte menn som står bak skytingen, ifølge myndighetene..

NRK - 15 minutter siden

2288 nye smittede i Frankrike

Det siste døgnet har det blitt registrert 2288 nye tilfeller av korona i Frankrike. Tallet på antall døde av viruset har også økt. Samtidig er det færre innlagt på sykehus med smitte i dag enn i går, uttaler landets helseminister..

NRK - 30 minutter siden

Sentralbanksjefen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb, da det stormet rundt ansettelsen av Nicolai Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det melder VG. Olsens forslag ble avvist som «totalt uaktuelt»..

NRK - 30 minutter siden

Skulle frakte koronafaste hjem

De 190 passasjerene som satt på flyet som krasjet ved rullebanen i Kozhikode i India var blitt hentet på initiativ av myndighetene. De skal ha vært koronafast, og flyet kom for å hente dem, skriver CNN. Minst 14 personer har mistet livet i krasjet..

NRK - 1 time siden

Tidligere konsulenter skal granske

Hurtigruten har bedt DNV GL og advokatfirmaet Wiersholm om å granske smitteutbruddet på selskapets skip. Begge har tidligere vært konsulenter for selskapet. – Ingen konflikt, mener DNV GL..

NRK - 1 time siden

Minst 14 er døde etter flykrasj

Minst 14 personer er registrert døde etter flykrasjet utenfor en rullebane på flyplassen i Kozhikode i India. Det opplyser politiet i staten Kerala ifølge AFP. 15 personer skal være hardt skadd.

NRK - 1 time siden

Se Dagsrevyen 19.00


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt