NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 12:55

NRK - 14 aug. 20 kl. 10:06

– Tøymunnbind godt alternativ

Helsedirektoratet sier at tøymunnbind er et godt alternativ til kirurgiske munnbind, skriver VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tøymunnbind, godt, alternativ
P4 - 25 mai 20 kl. 08:59

Ber leger snakke med kreftpasienter om alternativ behandling

Helseminister Bent Høie ber kreftleger snakke om alternativ behandling. Rundt halvparten av alle kreftsyke bruker alternativ behandling, men få snakker med legen om det, ifølge Nasjonalt forskningssenter og alternativ medisin, skriver VG. - Mye alternativ behandling er ufarlig, men noen ganger kan det være farlig å velge bort livsviktig medisin.

Dagbladet - 14 aug. 20 kl. 10:27

Helsedirektoratet anbefaler bruk av munnbind

- Tøymunnbind er et godt alternativ til kirurgiske munnbind, skriver departementet i en pressemelding.

VG - 14 aug. 20 kl. 10:00

Helsedirektoratet anbefaler bruk av munnbind, også tøymunnbind

Norske myndigheter vil i dag anbefale munnbind i enkelte situasjoner - og da også munnbind laget av tøy..

E24 - 14 aug. 20 kl. 10:02

Helsedirektoratet anbefaler bruk av munnbind, også tøymunnbind

Norske myndigheter vil i dag anbefale munnbind i enkelte situasjoner - og da også munnbind laget av tøy..

NRK - 14 aug. 20 kl. 10:06

Anbefaler bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag presenterer nye råd om bruk av munnbind, opplyser Helsedirektoratet. Direktoratet anbefaler allerede bruk munnbind eller tøymunnbind i enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode..

P4 - 14 aug. 20 kl. 10:11

Anbefaler bruk av munnbind

Helsedirektoratet vil at nordmenn fremover skal bruke munnbind i enkelte situasjoner. Det går frem i en pressemelding. Der skriver direktoratet at de anbefaler bruk av munnbind og tøymunnbind i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode.

P4 - 14 aug. 20 kl. 13:59

Munnbind på tog og busser i Oslo og Indre Østfold

Regjeringen anbefaler munnbind på fulle busser og tog i Oslo kommune og i Indre Østfold- regionen. Det kom frem på en pressekonferanse i ettermiddag. De ber folk bruke munnbind når det er fullt og umulig å holde en meters avstand i kollektivtrafikken.

NRK - 01 sep. 20 kl. 18:57

Åtvarar mot munnbind med ventil

Munnbind med ventil kan spreie dropar over eit stort område dersom brukaren nys eller hostar, og dermed auke sjansen for koronasmitte, syner eit nytt studie i tidsskrifta Physics of Fluid. Forskarane anbefaler heller eingongs- eller tøymunnbind..

Aftenposten - 05 mai 20 kl. 05:59

SSB-forskere fikk munnkurv om alternativ koronastrategi

Fire forskere fra Statistisk sentralbyrå fikk beskjed fra ledelsen om at de ikke fikk uttale seg offentlig om en alternativ analyse av koronautbruddet i Norge..

VG - 25 mai 20 kl. 12:26

Klar oppfordring til leger: – Snakk med kreftsyke om alternativ behandling

Helseminister Bent Høie (H) ber kreftleger om å uoppfordret snakke med pasientene om alternativ behandling. Uten åpenhet kan det bli farlig, mener Høie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Over 100 i karantene på éin skule

49 nye elevar er sette i karantene på Stranda skule i Øygarden, opplyser kommunen til NRK. Elevane går i fjerde trinn. Dermed er over 100 elevar på den same skulen i karantene, etter at éin skuleelev fekk påvist covid-19..

NRK - 30 minutter siden

Undersøker nytt dødsfall etter drap

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad undersøker politiet nå et annet dødsfall etter at en mann i 50-årene ble funnet drept i Sarpsborg sentrum forrige uke. Dødsfallet de nå undersøker er en mann som ble funnet død i Skjeberg. De avdøde var venner..

NRK - 15 minutter siden

Høysesong for viltpåkjørsler

En av tre viltpåkjørsler skjer nå de siste tre månedene av året. Det viser en statistikk fra Miljødirektoratets hjorteviltregister gjengitt av Gjensidige. I 2019 ble det registrert 923 kollisjoner mellom bil og vilt i Innlandet i disse månedene..

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta nordmann arrestert

Ein nordmann i 20-åra som er etterlyst for drap i Storbritannia blei laurdag pågripen i Oslo, og blir framstilt for varetektsfengsling måndag, melder TV 2. Drapet skal ha skjedd i London tidlegare i år, og fleire personar er sikta av britisk politi..

NRK - 30 minutter siden

Brann starta i grop med olje

Politiet melder om at brannen i Randaberg fyrst starta i ei grop som inneheldt olje, før den spreidde seg til ein container som inneheld diverse gassflasker med ukjent innhald. Det brenn framleis i containeren og eit bygg, og evakuering går føre seg..

NRK - 30 minutter siden

Person slått i andlet med kjetting

Politiet er på veg til Birkelundsbakken i Bergen etter melding om slagsmål, melder dei på Twitter. Ein person skal ha blitt slått i andletet med kjetting, ifølge vitne på staden..

NRK - 30 minutter siden

Brann har spreidd seg til nabobygg

Den kraftige brannen som starta i ein container i Randaberg har spreidd seg til eit anna bygg i nærleiken, og det er fare for vidare spreiing, seier vaktleiar Christer Gillberg i brannvesenet. Fire brannbilar er på staden, og fleire er på veg..

NRK - 1 time siden

Oppmodar om å bruke eigen bil

Pasientreiser oppmodar no brukarar om å køyre eigen bil eller bli køyrt til lege- eller sjukehusbehandling. I enkelte område er det no problem med å skaffe nok drosjer grunna både koronapandemien og busstreik, skriv Helse Førde på eigne nettsider..

NRK - 45 minutter siden

Opprettar tryggingsradius på 700m

Brannvesenet opprettar ein tryggingsavstand på 700 meter kring ein container som brenn i Mekjarvik, Rogaland. Containeren skal innehalde små gassflasker. Trafikken har blitt sperra mot E39 og inn til Mekjarvik, og personell i området har evakuert..

NRK - 1 time siden

Ber Osloregion vurdere tiltaksbehov

Fylkeslegen i Oslo og Viken, Marianne Skjerven Martinsen, vil møte kommunane i Osloregionen for å diskutere konsekvensar av smitteutviklinga i byen, seier ho sjølv i ein e-post til VG. Ho vil også be kommunane om å vurdere behov for smitteverntiltak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt