P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 01:13

P4 - 15 Jul 19 kl. 17:04

– Redningsvesten er ingen barnevakt

Redningsvester for barn må alltid testes før bruk.
Det sier Redningstjenesten til NRK, og ber samtidig de voksne løfte blikket opp fra mobilen.
I går kom det fram at Europris stanser salget av en redningsvest for barn etter en video som viser det som kan være en livsfarlig konstruksjonsfeil.
Redningstjenesten råder voksne å kjøpe vester som er gjennomtestet.
Europris sier de tar saken svært alvorlig, og skal undersøke vesten..
Les mer på P4


Les mer om:
Redningstjenesten, NRK, Europris

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsvestener ingen , barnevakt
P4 - 23 May 19 kl. 15:07

Svært få kontrollerer redningsvesten

Ni av ti nordmenn kontrollerer ikke redningsvesten. Ifølge Redningsselskapet er svært få klar over at en oppblåsbar redningsvest må vedlikeholdes årlig for at den skal fungere. De advarer om at svært mange vester har gått ut på dato eller har blitt defekte på grunn av dårlig lagring og vedlikehold..

Dagbladet - 06 Jun 19 kl. 15:29

Oslos politikere får ikke 2506 kroner hver dag til barnevakt

«Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo hevdet at lokalpolitikerne har svært gullkantede avtaler for barnevakt og pass av eldre og syke. Stemmer det?.

P4 - 31 Jul 19 kl. 06:50

Kun én av ti sjekker flyteutstyret i båten

Kun én av ti nordmenn sjekker om redningsvesten i båten virker slik den skal hvert år. Det viser en undersøkelse fra Redningsselskapet. I alle båter som er under åtte meter, er du lovpålagt å ha på flyteutstyr så lenge båten er i fart og du befinner deg utendørs..

Aftenposten - 30 Mar 19 kl. 19:30

Jostein og jeg har sittet barnevakt. Det var en opplevelse | Tegnehanne

Foreldrene nevnte at vi kunne sette på barne-TV på Youtube, men ikke at det bokstavelig talt er heksekunst..

P4 - 07 Jun 19 kl. 21:42

Dømt for overgrep

En mann i 30-årene fra Trøndelag er dømt til tre års fengsel for overgrep mot en fem år gammel gutt han er i familie med. Overgrepene fant sted da mannen satt barnevakt for gutten, går det frem i dommen. Han nektet straffskyld, men ble ikke trodd.

P4 - 03 Oct 19 kl. 13:34

Dømt for overgrep

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i tre år og ni måneder for gjentatte overgrep mot en jente på 90-tallet. Mannen var venn med jentas familie, og skal ha hjulpet dem med å sitte barnevakt. Han dømmes samtidig til å betale jenta en oppreisningserstatning på 300.

VG - 16 Jul 19 kl. 11:08

Badevakt eller barnevakt?

Kan vi bli enige om at barn som ikke er svømmedyktige, ikke skal oppholde seg i vannet alene?.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Løslatt etter skyting i Trondheim

Mannen i 20-årene som ble pågrepet og siktet torsdag kveld for medvirkning til drapsforsøk er nå løslatt av politiet. Politiet leter fortsatt etter to navngitte personer i forbindelse med skytingen på Ila der en mann ble skutt i magen. De to er etterlyst nasjonalt og internasjonalt ifølge Adresseavisen.

P4 - 2 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Arbeiderpartiets Hadia Tajik ønsker å endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter avdødes ønske. Det skriver VG. Tajik vil levere et forslag før jul.

P4 - 3 timer siden

Svært glatte veier

Politiet i Øst Politidistrikt advarer om svært glatte veier. Både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold meldes det om glatte veier. Flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16.

P4 - 3 timer siden

Mann døde etter gravemaskinulykke

En mann i 20-årene som satt i gravemaskinen som ble påkjørt av et godstog i Rana i Nordland ettermiddag, døde som følge av skadene. Ifølge politiet i Nordland politidistrikt ble den unge mannen erklært død på stedet. Gravemaskinen utførte arbeid langs toglinjen, og politiet vet foreløpig ikke hva som er årsaken til ulykken.

P4 - 3 timer siden

Carlsen reddet remis mot Aronian

Magnus Carlsen klarte remis mot Levon Aronian i den andre langsjakkpartiet i kampen om tredjeplassen i Grand Chess Tour-sluttspillet i London. Dermed leder den norske verdensmesteren 9-3 etter de innledened partiene i bronseduellen. kampen om tredjeplassen avgjøres over tre dager.

P4 - 4 timer siden

Helseministeren: - Det er svært uheldig

- Det er svært uheldig at basene i Tromsø og Bodø er ute. Det sier Helseminister Bent Høie. 5 ambulansefly i nord er satt på bakken etter tekniske feil.

P4 - 4 timer siden

Brannskadd i arbeidsulykke

En person har fått moderate skader etter at det oppstod en brann i Ryfylketunellen. Ifølge politiet skyldes arbeidsuhellet bruk av varmepistol. Personen får behandling på Stavanger Universitetssykehus..

P4 - 4 timer siden

FN fordømmer drap i Irak

FN fordømmer drapene på demonstrantene i Irak i går, og ber myndighetene gjøre mer for å beskytte dem. Væpnede menn i biler åpnet ild mot demonstrantenes leirer i Bagdad. Ifølge NTB ble minst 25 drept og 130 personer skadet.

P4 - 4 timer siden

Startseier i eliteserien

En kamp er spilt i eliteserien i kveld. Kampen mellom Start og Lillestrøm endte 2-1 på Sør Arena.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt