NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 16:19

NRK - 19 jan. 21 kl. 11:29

– Opposisjonen slår inn åpne dører

Statsminister Erna Solberg mener opposisjonen slår inn åpne dører med sine tiltak mot importsmitte. AP, FrP, SP og SV la i dag fram ni krav til tiltak, men flere av punktene, som obligatorisk karantenehotell , jobber vi allerede med, sier Solberg:.
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, SV, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opposisjonenslår , inn, åpne, dører
E24 - 21 jan. 21 kl. 11:00

Opposisjonen med flertall: Vil instruere Konkurransetilsynet til å hindre usaklige innkjøpsbetingelser

Opposisjonen i næringskomiteen går ifølge Frp inn for at Konkurransetilsynet må sørge for at store forskjeller i innkjøpsbetingelser fra dominerende leverandører må være saklig begrunnet..

NRK - 02 feb. 21 kl. 22:46

Ishaller får ikke åpne i «Ring 1»

Folkehelseinstituttet har tirsdag kveld gitt beskjed om at ishaller ikke skal åpne i østlands-kommunene med de strengeste restriksjonene, de såkalt Ring 1-kommunene. Det skjer til tross for at idrett for barn opp til ungdomsskolealder, både innendørs og utendørs, skulle åpne igjen onsdag. Ishallene skal holde stengt for all bruk frem til 10.

NRK - 02 april 21 kl. 10:47

Vil åpne for vaksinerte utlendinger

Flere danske partier vil åpne grensene for vaksinerte utlendinger, melder dansk TV 2. Konservative, Venstre og Nye Borgerlige vil at regjeringen skal åpne for at vaksinerte personer fra utlandet kan reise til Danmark på ferie. – Det er viktig at vi får åpnet fort, så vi kan gi folk muligheten til å planlegge ferien og prioritere Danmak som destinasjon, sier leder for de konservative Søren Pape Poulsen til TV 2..

E24 - 11 jan. 21 kl. 17:53

Opposisjonen samlet om mer støtte til selvstendig næringsdrivende

Ved utgangen av februar er det slutt på støtten for frilansere og selvstendig næringsdrivende. Det vil opposisjonen gjøre noe med..

NRK - 20 jan. 21 kl. 16:57

Frykter smittevern blir valgkamp

Overlege Mads Gilbert reagerer på at opposisjonen på Stortinget har overkjørt regjeringen slik at den nasjonale sjenkestoppen blir opphevet. – Vi går en valgkamp i møte nå. Vi må ikke komme i den situasjonen at opposisjonen fristes til å bruke pandemitiltak som ledd i en valgkamp.

NRK - 02 april 21 kl. 05:17

Overlevde mistillitsforslag

Nederlands statsminister Mark Rutte har med knapp margin overlevd et mistillitsforslag i nasjonalforsamlingen. Opposisjonen sto bak mistillitsforslaget. Det var knyttet til en sak der opposisjonen mener Rutte løy om koalisjonssamtaler..

NRK - 18 april 21 kl. 23:01

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 21 mars 21 kl. 22:35

Oslo vil teste 230.000 i uka

Byrådet i Oslo ber regjeringen endre regelverket for å kunne teste alle elever og lærere hver uke, skriver VG. Målet er å kunne holde skolene åpne. – Det er høyt smittetrykk og skoler går til og fra hjemmeundervisning.

NRK - 05 april 21 kl. 18:11

Storbritannia vil åpne mer opp

Den britiske statsministeren Boris Johnson varsler lettelser i koronatiltakene fra 12. april. Butikker, treningssentre og frisører får åpne igjen, og det får også puber utendørs.

Dagbladet - 24 feb. 21 kl. 10:42

- Kommer til å dø av restriksjoner

Den danske regjeringen vil ikke åpne samfunnet mer enn eksperter anbefaler. Det har fått opposisjonen til å se rødt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Australia vil lage hydrogen

Australias statsminister sier landet har som ambisjon å produsere verdens billiste hydrogen, til 2 australske dollar per kilo..

NRK - 15 minutter siden

Bolsonaro om klima i Brasil

Bolsonaro lovet at Brasil skal være karbonnøytralt innen 2050, og at all ulovlig avskoging skal eliminieres innen 2030. Som hjem til verdens største regnskog, mener Bolsonaro at landet ligger i forkant med å takle klimakrisen: – Akkurat nå står Brasil for kun 3 prosent av årlige utslipp i verden. Brasils landbruk er ett av verdens mest bærekraftige..

NRK - 15 minutter siden

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 30 minutter siden

Mistet førerkort etter kappkjøring

To personer mistet førerkortet etter å ha kjørt kappkjøring med hverandre i Aurvåg, Herøy på Sunnmøre i 80-sona. Den ene hadde fart på 155 km/t og den andre 157 km/t, melder politiet i Møre og Romsdal. Seks personer fikk forenklede forelegg for fart..

NRK - 15 minutter siden

Bekreftar søksmål mot AstraZeneca

Statsminister i Irland, Stephen Donnelly, bekreftar ifylgje Reuters at EU går til søksmål mot AstraZeneca for svikt i leveransane av vaksinedosar. – Ein rettsleg prosess er sett i gang av EU-kommisjonen, og tidlegare denne veka la eg Irland til som ein av partane, sa Donnelly til den irske nasjonalforsamlinga torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Kastar ut russiske diplomatar

Tsjekkia har gitt ordre til fleire russiske diplomatar om å forlate landet, melder nyheitsbyrået AP. Det skjer etter at Tsjekkia onsdag gav Russland eit ultimatum om å la 20 tsjekkiske diplomatar få kome tilbake til jobb, noko som ikkje vart følgt opp av Russland..

NRK - 45 minutter siden

Jobbar med å rulle ut massetesting

Det nasjonale systemet for massetesting på skular og i barnehagar skal no rullast ut i område med høg smitte. – Massetesting er eitt av fleire verktøy for å kome i mål med TISK-arbeidet, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på ei pressekonferanse torsdag. Testinga er allereie i gang i Vestland og i Oslo..

NRK - 1 time siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt