NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 09:53

NRK - 26 Mar 20 kl. 19:32

– Noen unge blir alvorlig syke

Også unge, friske personer blir alvorlig syke av koronaviruset og må få intensivbehandling i Norge. – Dette er som forventet, på grunn av biologisk variasjon, sier overlege Jon Henrik Laake..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Jon Henrik Laake

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Noen, ungeblir , alvorlig, syke
NRK - 27 Feb 20 kl. 19:49

Ikke alvorlig syke

Ingen av de tre nye som er smittet av det nye koronaviruset er alvorlig syke, melder Folkehelseinstituttet. Alle tre er hjemmeisolert og følges opp av lokal helsetjeneste..

NRK - 21 Mar 20 kl. 07:20

Unge rammes også i alvorlig form

De fleste som rammes av koronaviruset, er eldre og kronisk syke. – Det som er nytt, er at også yngre, friske får sykdommen. Også i alvorlig form, slik at de må ha hjelp av respirator, sier Dag Jacobsen, leder for medisinsk intensivavdeling ved OUS..

NRK - 26 Mar 20 kl. 18:16

Afghanistan løslater fanger

Afghanistan kommer til å løslate opptil 10.000 fanger for å bremse spredningen av koronaviruset, melder AFP. Ifølge afghanske myndigheter er det for det meste kvinner, unge, alvorlig syke og fanger over 55 år som settes fri..

P4 - 20 Mar 20 kl. 19:25

Advarer unge mot å ta lett på koronaviruset

Unge slipper ikke unna koronasmitte og risikerer å bli innlagt på sykehus i ukevis på grunn av viruset. Det sa sjef i Verdens Helseorganisasjon Tedros Adhanom Ghebreyesus på en pressekonferanse i kveld. Han sa at selv om eldre personer er mest utsatt for risiko, har også mange unge blitt syke.

Aftenposten - 28 Mar 20 kl. 19:56

Hvorfor blir noen så syke av korona?

Du trenger ikke ha dårlig immunforsvar for å bli alvorlig syk av koronaviruset. Covid-19 kan gi «immunpanikk», tror forskere..

Klartale - 27 Mar 20 kl. 11:06

Skrev feil om unge på Bærum sykehus

Avisa Budstikka skrev at flere unge var innlagt på intensiv-avdelingen på Bærum sykehus. Det var feil. Men flere unge blir nå syke av korona-viruset..

NRK - 30 Mar 20 kl. 23:49

Evakuerer syke med tog-hospital

I Frankrike evakueres alvorlig syke pasienter i lyntog fra de mest utsatte regionene i landet. Det er plass til fire pasienter i hver vogn som er bygd om til intensivavdelinger på skinner. Sykehus øst i Frankrike er overfylt..

Klartale - 26 Mar 20 kl. 08:15

Unge og friske på sykehus med korona

Unge og friske har så langt ikke blitt veldig syke av viruset korona. Det har endret seg, skriver lokalavisa for Asker og Bærum..

NRK - 18 Mar 20 kl. 09:37

Sverige venter flere alvorlige syke

Sverige vil trolig se en kraftig økning i antall alvorlig syke koronapasienter til helgen, ifølge Karolinska universitetssjukehus. Sykehuset i Stockholm har satt opp telt utenfor inngangen for å kunne å ta imot koronapasienter, skriver Dagens Nyheter..

NRK - 03 Mar 20 kl. 10:52

17 i karantene ved Vestfold sykehus

17 ansatte ved Sykehuset i Vestfold er i karantene i 14 dager fordi de har vært på reise i områder med koronasmitte. Noen av de ansatte har lette symptomer, men ingen er alvorlig syke, sier smittevernoverlege Maria Vandbakk-Rüther til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Importerer mindre fra Kina

Statistikken over utenrikshandel med varer viser stor nedgang i importen fra Kina. Importen fra Kina falt med over 15 prosent i uke 12 og 13, melder Statistisk sentralbyrå (SSB) mandag..

NRK - 5 minutter siden

Helikopterulykke i Sandnes

Politiet melder om en helikopterulykke i Sandnes. Piloten skal ifølge meldingen være uskadd. Nødetatene er på vei til stedet, i område Kråkeberget i Sandnes.

NRK - 15 minutter siden

Siktes for drapsforsøk mot politiet

En mann i 50-årene er siktet for drapsforsøk mot flere politifolk ved Dale i Sandnes i Rogaland. Agder politidistrikt etterforsker saken mot mannen. Mannen løsnet fredag flere skudd mot politiet.

NRK - 15 minutter siden

Spania flest døde per million

Spania er landet i verda med flest døde per million innbyggarar, ifølge avisa El País. I Spania har 265 døde per million innbyggarar, medan Italia som nummer to har 263 døde per million innbyggarar. Det er framleis Italia som har flest døde totalt..

NRK - 30 minutter siden

Ekstra ambulansefly i påska

Norsk Luftambulanse set inn ekstra fly for å sikre beredskapen i påska, sidan ordinær flytrafikk har færre flyavgangar. Dei ekstra flyavgangane skal vere for at personell skal komme seg på jobb, både ambulansetilsette og dei som driv vedlikehald..

NRK - 30 minutter siden

Synnøve Solemdal legg opp

Skiskyttar Synnøve Solemdal frå Tingvoll har valt å legge opp, og er ikkje tatt ut til landslaget. – Eg har blitt meir og meir nøgd med karrieren, så det kjenst veldig rett. Eg har mange draumar som eg har lyst til å gjere no, sier ho til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs startet børsuken med en vekst på 0,9 prosent til 718,5 poeng etter ti minutters handel. Stigningen kommer etter opptur i Tokyo, der både Nikkei- og Topix-indeksen steg med rundt 4 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Boris Johnson skal framleis styre

Boris Johnson vil framleis styre landet, sjølv om han ligg på sjukehus i dag, opplyser kollegaen hans Robert Jenrick til BBC. Johnson har vore innlagd på sjukehus i natt, og skal vere der i dag for å vente på testsvar. Han hadde høg feber i går..

NRK - 45 minutter siden

Tyske bryggerier slipper ølskatt nå

Regjeringen i Tyskland rekker ut en hjelpende hånd til landets bryggerier under koronakrisen og slår inntil videre en strek over ølskatten. Bryggeriene kan nå søke om å få utsatt årets skatteinnbetaling til 31. desember..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i Tokyo

Veka starta med oppgang på børsen i Tokyo, der Nikkei-indeksen steig med 4,2 prosent. Den bredt samansette Topix-indeksen i Tokyo steig med 3,9 prosent måndag. Førre veke fall Nikkei-indeksen med 8,1 prosent, og Topix-indeksen med 9,2 prosent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt