NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 15:10

NRK - 04 Feb 19 kl. 11:31

– Nasdaqs bud er klart best

– Nasdaqs bud på Oslo Børs er overlegent Euronexts, sier børsdirektør Bente Landsnes til Reuters. Euronext varslet mandag formiddag at de vurderer å øke budet sitt til 145 kroner per aksje etter at Nasdaq har lagt inn bud på 152 kroner per aksje..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, Euronexts, Bente Landsnes, Reuters, Nasdaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nasdaqs, buder klart , best
Hegnar.no - 04 Feb 19 kl. 15:13

- Den beste industrielle eieren av Oslo Børs

DNB vil fortsette å støtte Nasdaqs bud på Oslo Børs, selv om Euronext skulle høyne sitt bud..

Dagbladet - 30 Jan 19 kl. 20:35

Børshopp for Oslo Børs etter nytt bud

Nasdaqs Oslo Børs-bud er 301 millioner kroner høyere enn budet fra Euronext som nær halvparten av aksjonærene har bundet seg til..

Hegnar.no - 10 Jan 19 kl. 12:59

Finanstilsynet retter kritikk mot Nasdaqs internkontroll

Finanstilsynet har avdekket flere svakheter knyttet til internkontroll og medlemsoppfølging etter Einar Aas-skandalen..

Hegnar.no - 30 Jan 19 kl. 11:07

Børshopp for Oslo Børs etter nytt bud

Nasdaqs Oslo Børs-bud er 301 millioner kroner høyere enn budet fra Euronext som nær halvparten av aksjonærene har bundet seg til. Børsstyret mener norske selskaper er best tjent med Nasdaq som eier. .

NRK - 10 Jan 19 kl. 12:40

Kritiserer Nasdaqs internkontroll

Finanstilsynet har funnet flere svakheter knyttet til børsen Nasdaq Oslos internkontroll og oppfølging av medlemmer i saken rundt kraftinvestor Einar Aas, ifølge DN. Aas solgte unna eiendeler, og unngikk konkurs etter avtale med Nasdaq..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Presenterer ny byråd i Bergen

NRK - 10 minutter siden

Rett til spesialundervisning

Regjeringen har bestemt at den lovfestede retten til å få spesialpedagogisk hjelp og spesialundervisning skal videreføres. Rundt 60.000 barn og unge i barnehage og skole fikk dette skoleåret spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning..

NRK - 23 timer siden

Syklist påkjørt på E134

En syklist har blitt påkjørt av en bil på E134 ved Langebru i Hokksund. Syklisten er ifølge politiet våken, og nødetatene er på vei. Det er noe kø på stedet..

NRK - 23 timer siden

Kilder til NRK: Går mot lønnsnemnd

Flere uavhengige kilder, på begge sider av den pågående arbeidskonflikten i sykehussektoren, bekrefter overfor NRK at de er innkalt til et møte hos arbeidsministeren. Partene sier at dette normalt innebærer at det går mot tvungen lønnsnemnd..

NRK - 23 timer siden

En milliard til nullutslipp

Statsforetaket Enova har fått i oppdrag av Klima- og miljødepartementet å opprette et nullutslippsfond for næringstransport. Det sier miljøminister Ola Elvestuen (V) i en pressemelding..

NRK - 23 timer siden

Tvangsbruk mot innsatt opp i retten

Advokatforeningen varsler nå et historisk søksmål mot staten på vegne av en 31 år gammel kvinne, som de mener er holdt ulovlig i isolasjon i fengsel, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble satt på glattcelle og lagt i belter fordi hun skadet seg selv..

NRK - 22 timer siden

Tvungen lønnsnemd i sykehusstreiken

Regjeringen stanser sykehusstreiken med tvungen lønnsnemd. – Det er sterkt provoserende at høyreregjeringa griper inn i streikeretten, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet i en pressemelding..

NRK - 22 timer siden

Ghazouani ny president i Mauritania

Valgkommisjonen i Mauritania sier at tidligere forsvarsminister Mohamed Ould El Ghazouani blir landets nye president, timer etter Ghazouani selv erklærte seier, melder NTB..

NRK - 21 timer siden

Syv lik hentet fra indisk fjell

Likene til syv klatrere er hentet ned fra Nanda Devi East i Himalaya, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AFP. Likene antas å være blant de åtte fjellklatrerne som har vært savnet i en måneds tid. Nanda Devi East er Indias nest høyeste fjell..

NRK - 21 timer siden

Slagsmål ved togstasjonen i Asker

Flere personer har fått små kutt- og slagskader etter at de søndag ettermiddag var involvert i et slagsmål ved Asker stasjon. – Vi er på stedet og har kontroll på partene, skriver politiet på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt