NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 01:59

NRK - 04 Feb 19 kl. 11:31

– Nasdaqs bud er klart best

– Nasdaqs bud på Oslo Børs er overlegent Euronexts, sier børsdirektør Bente Landsnes til Reuters. Euronext varslet mandag formiddag at de vurderer å øke budet sitt til 145 kroner per aksje etter at Nasdaq har lagt inn bud på 152 kroner per aksje..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, Euronexts, Bente Landsnes, Reuters, Nasdaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nasdaqs, buder klart , best
Hegnar.no - 04 Feb 19 kl. 15:13

- Den beste industrielle eieren av Oslo Børs

DNB vil fortsette å støtte Nasdaqs bud på Oslo Børs, selv om Euronext skulle høyne sitt bud..

Dagbladet - 30 Jan 19 kl. 20:35

Børshopp for Oslo Børs etter nytt bud

Nasdaqs Oslo Børs-bud er 301 millioner kroner høyere enn budet fra Euronext som nær halvparten av aksjonærene har bundet seg til..

Hegnar.no - 10 Jan 19 kl. 12:59

Finanstilsynet retter kritikk mot Nasdaqs internkontroll

Finanstilsynet har avdekket flere svakheter knyttet til internkontroll og medlemsoppfølging etter Einar Aas-skandalen..

Hegnar.no - 30 Jan 19 kl. 11:07

Børshopp for Oslo Børs etter nytt bud

Nasdaqs Oslo Børs-bud er 301 millioner kroner høyere enn budet fra Euronext som nær halvparten av aksjonærene har bundet seg til. Børsstyret mener norske selskaper er best tjent med Nasdaq som eier. .

NRK - 10 Jan 19 kl. 12:40

Kritiserer Nasdaqs internkontroll

Finanstilsynet har funnet flere svakheter knyttet til børsen Nasdaq Oslos internkontroll og oppfølging av medlemmer i saken rundt kraftinvestor Einar Aas, ifølge DN. Aas solgte unna eiendeler, og unngikk konkurs etter avtale med Nasdaq..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 15 minutter siden

14 omkom i jordskred i Colombia

Minst 14 personar har mista livet i eit jordskred utløyst av kraftig nedbør i Colombia. Den panamerikanske hovudveien er stengt. Åtte heimar blei skylde vekk i ein landsby sørvest i landet.

NRK - 30 minutter siden

Ran, innbrudd og trussel med øks

En mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet i Drøbak i Akershus etter at han prøvde å stjele fra en Peppes Pizza-restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks. Han var aggressiv og slo og sparket rundt seg, sier politiet..

NRK - 45 minutter siden

Brann i Nav-lokale i Enebakk

Det brenner kraftig natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i Akershus. Det står flammer fra taket og er fare for spredning til en Joker-butikk.

NRK - 2 timer siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 2 timer siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 3 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..

NRK - 3 timer siden

Mot ny valomgang i Nord-Makedonia

Kandidatane Stevo Pendarovski og Gordana Siljanovska Davkova ligg tett i første runde av presidentvalet i Nord-Makedonia, men fordi ingen har over 50 prosents oppslutning, ligg det an til ei ny runde 5. mai. Valgdeltakelsen er berre på 40 prosent..

NRK - 3 timer siden

Stabil påsketrafikk i Sør-Norge

Slik er påsketrafikken i sør: Rv 7 Gol-Hønefoss har tett trafikk, uten forsinkelser. E16 Hønefoss-Sandvika har tett trafikk, stedvis kø og ca. 30 minutter forsinkelse.

NRK - 4 timer siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt