NRK > Nyheter

Thursday, 28 May, 01:32

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:21

– Mulig å hente nordmenn fra Al Hol

En albansk 11-åring kom fredag til Roma etter å ha blitt hentet ut av Al Hol-leiren i Syria. Røde Kors mener det viser at også norske borgere kan hentes. Det er kun politisk vilje som står i veien, sier generalsekretær Bernt Apeland til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Roma, Al Hol, Syria, Kors, Bernt Apeland, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Muligå , hente, nordmennfra Al , Hol
P4 - 17 Mar 20 kl. 21:09

Hjelper med å hente nordmenn

Regjeringen skal nå samarbeide med SAS Norwegian og Widerøe for å hente hjem nordmenn fra utlandet. Flyselskapene må holde fly i lufta ut mars, og regjeringen vil dekke ekstrautgiftene dette vil påføre dem. Dette vil gjelde for destinasjoner der det er mange nordmenn.

NRK - 04 Oct 19 kl. 14:52

Nei til å hente IS-kvinne og barna

Stortinget har stemt ned et forslag om å hente den norske fireåringen som er syk i flyktningleiren al-Hol i Syria og hans familie til Norge raskest mulig. Det var MDG som fremmet hasteforslaget. Det var kun MDG, SV og Rødt som støttet forslaget..

Klartale - 16 Mar 20 kl. 08:33

Henter nordmenn i Spania

Nordmenn sliter med å komme seg hjem fra Spania. Selskapet Norwegian sender egne fly for å hente dem..

P4 - 01 May 20 kl. 14:33

UD vil fortsatt hjelpe nordmenn hjem

Utenriksdepartementet vil fortsatt hjelpe nordmenn i utaldnet som øsnker å reise hjem. Ordningen med å hente hjem nordmenn forlenges til 1. juni.

NRK - 17 Jan 20 kl. 17:41

Siktet for Prinsdal-drap utleveres

Politiet har fått klarsignal til å hente ut mannen som ble pågrepet i Ungarn, siktet for drapet i Prinsdal i Oslo. De vil hente den siktede så raskt som mulig, opplyser politiadvokat Anne Marie Hustad til NRK. Tre personer er siktet i saken..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 17:09

Nederland dømt til å hente hjem barn av IS-foreldre

Nederland må aktivt forsøke å hente hjem IS-barn fra leirer i Syria så raskt som mulig, slår en nederlandsk domstol fast. Men staten kan la mødrene bli igjen..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 20:32

Flertall omfavner Frps regjeringsexit, men mener også det er tryggest å hente IS-siktede hit til Norge

Seks av ti nordmenn støtter beslutningen om å hente en IS-kvinne og hennes barn til Norge. Samtidig jubler Frp-velgerne for at partiet gikk ut av regjeringen..

NRK - 30 Jan 20 kl. 14:07

Henter nordmenn hjem fra Kina

Utenriksdepartementet samarbeider med andre europeiske land med å hente nordmenn i Kina hjem. Det nye lungeviruset ble først påvist i den kinesiske byen Wuhan i desember. Fra begynnelsen av januar har det jevnlig kommet inn rapporter om nye smittede..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 15:05

Stortinget sier nei til å hente syk fireåring og moren fra Syria til Norge

Stortinget har stemt ned et forslag om å hente den norske fireåringen som er syk i flyktningleiren al-Hol i Syria og hans familie til Norge raskest mulig..

NRK - 09 Apr 20 kl. 22:17

Nordmenn på vei hjem fra Brasil

Et ekstraordinært SAS-fly med rundt 80 passasjerer er på vei fra Rio de Janeiro til Oslo. Det er Utenriksdepartementet som har gitt SAS oppdraget å hente hjem nordmenn fra Brasil. Det er ventet at flyet lander i Oslo i 08-tiden fredag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 25.000 koronadødsfall i Brasil

Tallet på døde som følge av koronaviruset i Brasil passerte onsdag 25.000, og landet stiger fram som det nye episenteret for pandemien. Landets helseminister bekrefter at 1086 personer med koronasmitte har dødd det siste døgnet..

NRK - 30 minutter siden

Starter produksjonen av 737 Max

Den amerikanske flyprodusenten Boeing starter opp igjen produksjonen av den ulykkesrammede flytypen 737 Max. Produksjonen har så smått startet ved selskapets fabrikk i delstaten Washington og vil gradvis øke utover året, sier Boeing i en uttalelse..

NRK - 45 minutter siden

Frykter økt barnefattigdom

Antall barn i lavinntektsfamilier kan øke med 15 prosent til 672 milioner i løpet av 2020, viser en ny rapport fra Unicef og Redd Barna. Ifølge rapporten kan enkelte land i Europa og Sentral-Asia få en økning på opp mot 44 prosent i barnefattigdom..

NRK - 2 timer siden

USA avslutter Iran-dispensasjonen

USA avslutter dispensasjonen som europeiske, kinesiske og russiske selskaper har hatt i Iran. Ved å fjerne dispensasjonen for selskaper fra land som fortsatt er med i atomavtalen, er nå avtalen enda nærmere kollaps..

NRK - 3 timer siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 3 timer siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 3 timer siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 3 timer siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 3 timer siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 4 timer siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt