NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 21:51

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:21

– Mulig å hente nordmenn fra Al Hol

En albansk 11-åring kom fredag til Roma etter å ha blitt hentet ut av Al Hol-leiren i Syria. Røde Kors mener det viser at også norske borgere kan hentes. Det er kun politisk vilje som står i veien, sier generalsekretær Bernt Apeland til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Roma, Al Hol, Syria, Kors, Bernt Apeland, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Muligå , hente, nordmennfra Al , Hol
NRK - 04 Oct 19 kl. 14:52

Nei til å hente IS-kvinne og barna

Stortinget har stemt ned et forslag om å hente den norske fireåringen som er syk i flyktningleiren al-Hol i Syria og hans familie til Norge raskest mulig. Det var MDG som fremmet hasteforslaget. Det var kun MDG, SV og Rødt som støttet forslaget..

Aftenposten - I førrgår: 17:09

Nederland dømt til å hente hjem barn av IS-foreldre

Nederland må aktivt forsøke å hente hjem IS-barn fra leirer i Syria så raskt som mulig, slår en nederlandsk domstol fast. Men staten kan la mødrene bli igjen..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 15:05

Stortinget sier nei til å hente syk fireåring og moren fra Syria til Norge

Stortinget har stemt ned et forslag om å hente den norske fireåringen som er syk i flyktningleiren al-Hol i Syria og hans familie til Norge raskest mulig..

NRK - 15 Aug 19 kl. 07:41

Nordmenn tror på økonomien

Nordmenn ser lysere på utsiktene for egen økonomi og Norges økonomi nå enn for tre måneder siden, viser Forventningsbarometeret fra Finans Norge og Kantar TNS. Dette til tross for usikkerhet rundt brexit og mulig handelskrig mellom USA og Kina..

NRK - 26 Sep 19 kl. 14:42

MDG vil hente IS-kvinne og barna

Une Bastholm (MDG) vil hente hjem en syk fireåring fra flyktningleiren Al Hol i Syria. I tillegg vil hun hente hjem guttens yngre søster og barnas mor. Moren etterforskes for å ha deltatt i terroroganisasjonen IS..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:21

Mange ber om hjelp på utenlandstur

Stadig flere nordmenn ber Utenriksdepartementet om hjelp når de får problemer i utlandet. Utenrikstjenesten håndterer mer enn 300 000 konsulære saker hvert år. Sigmund Clementz i europeiske reiseforsikring tror det er en utbredt oppfatning blant nordmenn om at den norske stat kan hente oss hjem så fort vi har havnet i en kinkig situasjon utenlands.

P4 - 14 Oct 19 kl. 05:52

Ga fra seg persondata

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook. Det kom fram i et nytt eksperiment gjort av norske forskere. 2.

E24 - 29 Jul 19 kl. 19:57

Valuta i andre rekke når nordmenn velger reisemål

Nordmenn vil oppleve mest mulig for pengene på ferie. Likevel trumfer vær valuta når vi velger hvor vi skal dra..

NRK - 07 Oct 19 kl. 21:00

– Norge må hente hjem norske barn

Redd Barna ber regjeringen hente hjem norske barn og kvinner i Al-Hol-leiren etter at Tyrkia uttalte at de står klare til å invadere det nordøstlige Syria. – Krig kan gjøre det vanskeligere å hente hjem barna, sier generalsekretær Birgitte Lange..

P4 - 28 Oct 19 kl. 05:21

Nordmenn splittet om norsk IS-familier

Nordmenn er splittet i om norsk IS-kvinner og deres barn skal hentes hjem til Norge. En undersøkelse Ipsos har gjort for Dagbladet kommer det frem at et knapt flertall mener norske myndigheter bør jobbe aktivt med å hente hjem kvinnene og deres barn. 48 prosent er helt eller delvis enige i at de bør hentes hjem, mens 43 prosent er helt eller delvis i mot..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 1 time siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 1 time siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 1 time siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 1 time siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 2 timer siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 2 timer siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 3 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 3 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt