P4 > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 08:11

P4 - 16 okt. 19 kl. 07:50

– Mange partnerdrap har blitt unngått

En ordning fra 2016 har hjulpet mange voldsutsatte kvinner. Nå vil forening at flere skal få hjelp..
Les mer på P4


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, partnerdraphar , blitt, unngått
P4 - 27 juli 19 kl. 15:29

- Mange aksjoner kunne vært unngått

Mange grunnløse leteaksjoner kunne vært unngått om folk hadde merket småbåtene sine med navn og mobilnummer. Det mener Hovedrednigssentralen. Da kunne de lett kontaktet eierne av båter som har slitt seg, i stedet for å starte opp store leteaksjoner etter mulige folk i vannet.

P4 - 09 jan. 20 kl. 13:36

33 dommer kunne vært unngått

33 av de feilaktige dommene i trygdeskandalen kunne vært unngått om Riksadvokaten hadde blitt varslet tidligere. Det mener tidligere riksadvokat Tor-Aksel Busch, som i dag har gitt sin forklaring i den åpne NAV-høringen som pågår nå. Til sammen har det blitt avsagt 75 feilaktige dommer etter at NAV tolket EØS-regelverket feil.

VG - 20 sep. 19 kl. 12:32

Faktisk.no: Vi vet ikke om 70 prosent av partnerdrap i Norge begås av ikke-muslimske nordmenn

Faktasjekken viser at det faktisk ikke er sikkert at 70 prosent av partnerdrap i Norge begås av ikke-muslimske nordmenn, slik Ervin Krohn skrev i en kronikk i Aftenposten..

P4 - 02 juni 20 kl. 21:16

Mange unngår helsevesenet

En av tre nordmenn sier de nå ikke oppsøker helsevesenet, eller utsetter dette, på grunn av koronautbruddet. Det viser en undersøkelse fra Norsk koronamonitor, melder NTB. Blant dem under 40 år svarer fire av ti at de unngår helsetjenester..

NRK - 29 mai 20 kl. 10:01

Flere vil unngå kollektivtransport

Fire av ti vil unngå å reise kollektivt også etter at koronaepidemien er over. Hovedårsaken er for å unngå trengsel og smittefare, ifølge en undersøkelse..

NRK - 25 mars 20 kl. 21:36

Mange unngår å fysisk møte familie

Talet på nordmenn som unngår å fysisk møte nær familie og venner har auka kraftig sidan regjeringa sine nye korona-tiltak. Det kjem fram i spørjeundersøkingane til Koronamonitor og Opinion om dei sosiale konsekvensane av koronaviruset i Noreg..

NRK - 29 juli 20 kl. 09:44

– Vil få fleire lokale utbrot

Overlege i Folkehelseinstituttet Preben Aavitsland meiner Noreg kjem til å få fleire lokale utbrot, då mange har blitt korona-leie og sluttar å følge smittevernreglane slik dei skal. Han trur likevel at landet klarer å unngå ei ny nasjonal bølgje..

NRK - 05 april 20 kl. 16:00

- Eksistensiell trussel mot Afrika

Fredsprisvinner Abiy Ahmed, statsminister i Etiopia, ber om milliarder i støtte til Afrika for å unngå økonomisk kollaps i mange land. Dersom ikke korona-viruset kan kontrolleres, mister mange alt de har å leve av, advarer FN ifølge the Independent..

P4 - 12 mai 20 kl. 14:52

-Rådet om hjemmekontor vil vare lenge

- Hjemmekontor er fortsatt best for å unngå mer koronasmitte. Det sier assisterende direktør i Helsedirektoratet Espen Rostrup Nakstad. NHO mener myndighetene må åpne opp for at flere kan være fysisk på jobb for å få fart på virksomhetene.

P4 - 07 mars 20 kl. 08:54

Skjerper hygienen for å unngå korona

Flere selskaper skjerper hygienen for å unngå korona-smitte blant sine kunder og ansatte. Rundt 100 personer i Norge har blitt smittet av viruset, og Helsedirektoratet vurderer fortløpende å stenge steder med store folkemengder hvis situasjonen forverrer seg. Kommunikasjonssjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy sier de følger retningslinjene fra myndighetene, og har ekstra fokus på renhold:.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Eventbransjen sliter og mange tror de ikke klarer seg uten hjelp

Koronakrisen har rammet eventbransjen hardt og mange frykter de ikke vil overleve hvis de ikke får statlig hjelp. En undersøkelse Opinion har gjort viser at bare hver fjerde virksomhet som er medlem at Sponsor- og Eventforeningen tror de vil klare seg ut tredje kvartal hvis ikke kompensasjonsordningen endres, skriver Dagbladet..

P4 - 30 minutter siden

Lave forventninger til rapport om trygdeskandalen

Ofrene for trygdeskandalen har lave forventninger til granskingsutvalgets rapport som kommer i dag. Det sier Nav-offer Rune Halseth, som selv har sonet fire måneder i høysikkerhetsfengsel etter å ha blitt uskyldig dømt for trygdesvindel. 78 personer antas å være uriktig dømt etter at NAV feiltolket EØS-reglene.

P4 - 15 minutter siden

– Koronaregelverket til sjøs er for slapt

– Koronaregelverket til sjøs er for slapt. Det sier sjørettsekspert ved Universitetet i Oslo, Erik Røsæg. Etter smitteutbruddet på Hurtigrutens MS Roald Amundsen etterlyser han strengere koronatiltak, både for mannskap og passasjerer som reiser med cruiseskip.

P4 - 15 minutter siden

Frykter flere uskyldige blir drept

Eksperter slår alarm og frykter flere uskyldige skal bli ofre for gjengkriminalitet etter at ei 12 år gammel jente ble skutt og drept sør for Stockholm natt til søndag. 170 mennesker har blitt drept de siste fem årene, og flere av de drepte har vært uskyldige ofre. Kriminolog Mikael Rying sier til nyhetsbyrået TT at utviklingen er skremmede.

P4 - 1 time siden

Frankrike over «rødt-grensen»

Frankrike er over «rødt-grensen» i smittetall som er satt av norske myndigheter. Landet har nå over 21 koronasmittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, melder NRK.

P4 - 45 minutter siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapene innfører nå nye tiltak mot koronasmitte etter utbruddet på hurtigruteskipet Roald Amundsen. Fra og med i dag pålegger Fjord Line ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind. Selskapet opplyser til Fædrelandsvennen at dette gjøres for å skape trygghet på reisen.

P4 - 45 minutter siden

Nye kinofilmer tidligere på nett

Nye kinofilmer blir nå tilgjengelig på nett mye tidligere enn før. En historisk avtale i USA gjør det nemlig mulig for filmstudio Universal å slippe nye filmer til leie på nett bare 17 dager etter kinopremiere, melder NRK. Til nå har det tatt flere måneder før nye filmer blir sluppet på nett..

P4 - 1 time siden

Trump truer med søksmål

USAs president Donald Trump sier han vil saksøke Nevada etter at delstaten vedtok en lov som åpnet for stemmegivning via post i presidentvalget til høsten. Sju andre delstater har tidligere åpnet for denne type stemmegivning på grunn av koronapandemien. Trump mener dette åpner for valgjuks.

P4 - 1 time siden

Restaureringen i Notre-Dame i gang

Restaureringen av orgelet i Notre Dame i Paris er nå i gang, ett år etter brannen i katedralen. Orgelet overlevde brannen, men flammene dekket instrumentet i giftig blystøv. Nå skal orgelet, som har 8.

P4 - 1 time siden

Brann i stasjonsbygning i Moelv

Det brenner i en stasjonsbygning på Moelv stasjon i Innlandet. Det opplyser politiet, som fikk melding om brannen rett før klokken halv seks. Togtrafikken er sperret forbi stedet, og et tog fra Lillehammer måtte snu.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt