P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 04:20

P4 - 16 Oct 19 kl. 07:50

– Mange partnerdrap har blitt unngått

En ordning fra 2016 har hjulpet mange voldsutsatte kvinner. Nå vil forening at flere skal få hjelp..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, partnerdraphar , blitt, unngått
P4 - 27 Jul 19 kl. 15:29

- Mange aksjoner kunne vært unngått

Mange grunnløse leteaksjoner kunne vært unngått om folk hadde merket småbåtene sine med navn og mobilnummer. Det mener Hovedrednigssentralen. Da kunne de lett kontaktet eierne av båter som har slitt seg, i stedet for å starte opp store leteaksjoner etter mulige folk i vannet.

VG - 20 Sep 19 kl. 12:32

Faktisk.no: Vi vet ikke om 70 prosent av partnerdrap i Norge begås av ikke-muslimske nordmenn

Faktasjekken viser at det faktisk ikke er sikkert at 70 prosent av partnerdrap i Norge begås av ikke-muslimske nordmenn, slik Ervin Krohn skrev i en kronikk i Aftenposten..

P4 - 18 Oct 19 kl. 07:08

Kreves mer kompetanse for å unngå feil

Det kreves mer kompetanse i kommune-Norge for å unngå at sensitive personopplysninger kommer på avveie. Det mener direktør i Datatilsynet Bjørn Erik Thon. Nylig ble det kjent at Bergen kommune og en annen kommune på Østlandet har delt opplysninger som ikke skal deles gjennom skole-appen Vigilo.

Hegnar.no - 22 Jul 19 kl. 12:57

Fellene du må unngå som leietaker

- Det er mange «feller» man må være obs på, blant annet «depositumsfella», ifølge jurist..

P4 - 05 Sep 19 kl. 07:18

NHO: Mange selskaper har blitt hacket

– Mange er ikke en gang klar over det, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

Klartale - 07 Nov 19 kl. 13:15

Slik vil Kina unngå at barn blir avhengige av spill

Mange elsker å spille dataspill på internett. Noen spiller for mye..

Klartale - 11 Sep 19 kl. 14:01

Unngå at hunden din blir smittet

En mystisk betennelse i tarmen har tatt av livet av flere hunder. Her er rådene hundeeierne bør følge for å unngå smitte..

P4 - 26 Jul 19 kl. 12:12

100 sivile drept i Syria

Minst 100 sivile har blitt drept i flyangrep i Syria de siste ti dagene, 26 av disse er barn. FN sier i en uttalelse i dag at mange av stedene som har blitt bombet er sivile, og de tviler på at alle har blitt truffet ved uhell. Blant annet har skoler og sykehus blitt truffet.

P4 - 01 Nov 19 kl. 05:55

Slik avslørte Nav de som ble dømt

Sjekk av kontoutskrifter går igjen i bevisførselen mot mange av de som kan ha blitt uriktig dømt for å ha svindlet Nav. Denne uken ble det kjent at minst 48 dommer er avsagt på bakgrunn av feil lovforståelse hos Nav. Ifølge Aftenposten ble mange tatt fordi de hadde dratt kortet i utlandet, samtidig som de mottok en ytelse fra Nav.

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 08:19

Stor Norway Cup-guide: Tips, triks og tabbene du må unngå

Her er tingene du må huske på – og unngå..

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 7 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 6 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 8 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 7 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 10 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 9 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 10 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 10 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt