Aftenposten > Utenriks

Wednesday, 16 October, 06:32

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 11:18

– Krev lefse dersom du blir togfast i over en time

Det er et av rådene Forbrukerrådet gir reisende som blir rammet av togstreiken torsdag ettermiddag..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Forbrukerrådet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krev, lefse, dersomdu blir , togfasti , over, en time
NRK - 05 Sep 19 kl. 07:41

SV til kamp mot soyaproduksjon

SV-politikarar krev kontroll av soya som vert brukt i norsk matproduksjon. Dei krev skjerping av kommunane sine innkjøpsreglar for blant anna kjøt og oppdrettslaks, fordi soya som vert brukt i fiske- og dyrefòr kan stamme frå regnskogen i Amazonas..

NRK - 28 Sep 19 kl. 18:25

Syria krev tilbaketrekking

Syria krev at alle utanlandske styrkar trekkjer seg ut av landet med ein gong, det seier utanriksministeren i landet frå talarstolen i FN. Fleire land sendte styrkar til Syria etter at ein fredeleg folkeoppstand mot regimet i 2011 vart til full krig..

NRK - 28 Jun 19 kl. 21:50

Ueland-familien krev erstatning

Maren Ueland sin familie krev erstatning likevel etter drapet, skriv NTB. Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen blei drepne då dei var på tur i Marokko. Bistandsadvokaten til familien Ueland har tidlegare sagt dei ikkje ønska erstatning..

NRK - 21 Sep 19 kl. 08:11

Krev utskrift av telefonsamtale

Tidlegare visepresident Joe Biden krev utskrift av Donald Trump sin samtale med Ukraina sin president Volodymyr Zelenskyj. Trump skal ifølgje rapportar ha pressa Zelenskyj til å etterforske Biden og hans son. Trump kallar saka «falske nyhende».

NRK - 01 Aug 19 kl. 05:51

Krev erstatning etter Maxbo-drap

Etterlatne krev erstatning etter at ein kunde blei drepen på Maxbo i Notodden i 2016. Drapsmannen var tilsett ved Maxbo, og dei etterlatne meiner at eigaren Løvenskiold Handel burde sett inn tiltak før 23-åringen blei drapsmann, skriv Varden..

NRK - 09 Sep 19 kl. 20:45

Underhuset vil ha informasjon

Underhuset i Storbritannia krev å få sjå regjeringa sin beredskapsplan for ein hard brexit og korrespondansen om suspensjonen av parlamentet. Begge deler fekk eit fleirtal med 311 mot 302 stemmer. (NTB).

NRK - 09 Sep 19 kl. 16:44

Formell godkjenning frå dronninga

Dronning Elisabeth har formelt godkjent lova som krev at Storbritannia ber EU om ei forlenging av brexit-forhandlingane, så landet ikkje forlét EU utan ein avtale 31. oktober. Det melder nyheitsbyrået AP..

NRK - I førrgår: 22:17

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 27 Jun 19 kl. 04:57

USA får støtte av Norge

Norge støtter USA i at Trykia ikke kan fortsette å være med i utviklingen av F-35-kampflyene dersom de kjøper luftvernraketter fra Russland. Dersom Tyrkia ikke avbestiller systemet innen 31 juli, vil USA ikke ha landet med i samarbeidet om F-35..

NRK - 02 Oct 19 kl. 07:59

Utanlandske togselskap får bonus

Dei utanlandske selskapa som tek over togstrekningar frå Vy, får bonus frå staten dersom alt får på skjener det første driftsdøgnet. Men dersom dei ikkje klarer å stille med nok tog eller medarbeidarar, mister dei bonusen, seier Jernbanedirektoratet..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 15 minutter siden

Nyhetsanalyse: Demokratene har en ny favoritt og to stjerneskudd etter nattens debatt

NEW YORK (Aftenposten): Demokratenes debatt natt til onsdag bar preg særlig av to forhold: De har en ny favoritt, men hovedmotstanderen er den samme..

Aftenposten - 15 minutter siden

Denne familien har nesten 100 år i turnens tjeneste

Familien Johansen har en særdeles tett tilknytning til Tromsøs eldste idrettsklubb..

Aftenposten - 15 minutter siden

Frode Bergs kone: Tynnslitt håp om rask løsning

Snart to år er gått siden nordmannen Frode Berg ble pågrepet i Moskva, hvor han fortsatt sitter fengslet. Hans kone håper hver dag på nyheter om mannen..

Aftenposten - 45 minutter siden

Kina ber USA slutte å blande seg i Hongkongs politikk

Etter at Representantenes hus vedtok lovforslag som støtter demonstrantene i Hongkong, ber Kina USA «slutte å blande seg»..

Aftenposten - 45 minutter siden

Leger frykter for beredskap – ustabil ambulanseflytjeneste

Tirsdag var det meldt fem beredskapsavbrudd på de seks ambulanseflyene i Nord-Norge. Legeforeningen slår alarm, og Bent Høie får spørsmål i spørretimen onsdag..

Aftenposten - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i leilighetsbygg i Asker

Ingen skal ha fått alvorlige skader etter at seks-syv personer måtte komme seg ut av et leilighetsbygg i Asker natt til onsdag på grunn av en kjellerbrann..

Aftenposten - 8 timer siden

De syv voldtektssiktede i Hønefoss fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag, opplyser politiet til NRK..

Aftenposten - 7 timer siden

Kort sagt, onsdag 16. oktober

Legerollen i det inkluderende arbeidsliv. IS-mødre. Helsetelefonen.

Aftenposten - 7 timer siden

Politiet rykket ut til melding om bråk – viste seg å være ivrige landskamp-supportere

Politiet i Oslo rykket ut til en leilighet på Kringsjå etter melding om mulig husbråk. Det viste seg å være noen som så på landskampen mellom Norge og Romania..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt