NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 10:45

NRK - 21 Aug 19 kl. 15:38

– KrF skal bidra til løsning

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til NRK at KrF skal bidra til en løsning på bompeng-saken. – En løsning som er bra for miljøet og sikrer utbygging av kollektivtrafikk og som samtidig senker bompengebelastningen som er vel høy enkelte steder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kjell Ingolf Ropstad, NRK, KrF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrF, skal, bidra, til, løsning
P4 - 18 Aug 19 kl. 19:19

Frykter skisse vil bidra til mer trafikk

Venstre har sagt nei til bompengeskissen fordi de frykter den vil bidra til trafikkvekst. I skissen skal det være enighet om å øke kollektivsatsingen, men også redusere bompengebelastningen med fem milliarder de neste årene. Venstre frykter ifølge NRK at det vil bidra til mer biltrafikk, og dermed være i strid med Granavold-plattformen og nullvekstmålet..

NRK - 26 Mar 20 kl. 21:04

Skal gi 2,2 milliarder til vaksiner

Norge skal bidra med 2,2 millarder kroner til forskning på vaksiner fra neste år og frem til 2031, sier statsminister Erna Solberg til VG torsdag. Hun sier også at de allerede fredag skal bidra med 200 millioner til å utvikle en koronavaksine..

NRK - 26 Aug 19 kl. 13:07

G7 bidrar til slukking i Amazonas

G7 landende vil bidra økonomisk til å slukke brannene i Amazonas, melder AFP. Landene skal bidra med 20 millioner dollar, ifølge Reuters..

VG - 09 May 19 kl. 11:57

Norsk selskap skal bidra til månelanding

Selskapet Nammo AS, som har hovedkontor på Raufoss i Norge, har signert en kontrakt med European Space Agency (ESA) om å bidra til et romfartøy som skal lande på månen..

E24 - 09 May 19 kl. 12:14

Norsk selskap skal bidra til månelanding

Selskapet Nammo AS, som har hovedkontor på Raufoss i Norge, har signert en kontrakt med European Space Agency (ESA) om å bidra til et romfartøy som skal lande på månen..

NRK - 21 Feb 20 kl. 17:33

NKK: 85 brudd innen avl og oppdrett

Norsk Kennel Klub registrerte i fjor 85 brudd på NKKs etiske grunnregler for avl og oppdrett av hunder. I 32 av sakene gjaldt det paring av tispe under 18 måneder gammel. NKKs regler skal bidra til å ivareta dyrevelferden, og bidra til god helse..

P4 - 08 Jan 20 kl. 20:17

Enige om at Nato skal bidra mer

NATO og USA er enige om at forsvarsalliansen kan bidra mer til regional stabilitet i Midtøsten. Det ble kjent etter en telefonsamtale mellom generalsekretær Jens Stoltenberg og USAs president Donald Trump i kveld. Der skal Trump ha bedt NATO bli mer inolvert i Midtøsten, slik han hadde varslet han skulle gjøre etter Irans angrep mot amerikanske baser i Irak natt til i dag..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 06:00

Klimamålene skal nås

Hvert år skal det bli dyrere å forurense. Og hvert år skal vi bidra med økonomiske muskler til omstilling av alle sektorer for å hjelpe markedet med å kutte utslipp..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 14:08

Norsk selskap skal bidra til månelanding

Det halvnorske ammunisjon- og rakettkonsernet Nammo skal lage en rakettmotor til ESAs månelandingsprosjekt..

NRK - 13 Mar 20 kl. 18:53

Soldater kan bidra mot koronavirus

Heimevernssoldater må kanskje bidra i bekjempelsen av koronaviruset. «Nasjonen er i krise og HV kan nyttes der det er behov», står det i en tekstmelding som er sendt ut til HV-soldater..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

28 skylde på havet ved Salomonøyene

Minst 28 menneske er sakna etter å ha vorte skylde over bord frå ei ferje ved Salomonøyene i Stillehavet utanfor Australia. Kapteinen trossa åtvaringar om ein syklon, og valde å dra ut torsdag kveld. Da dei la til kai mangla eit titals passasjerar..

NRK - 45 minutter siden

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 45 minutter siden

Cuba: USA blokkerer koronahjelp

USA blokkerer en forsendelse med ansiktsmasker, diagnoseutstyr, pustemaskiner og hansker fra å nå Cuba, ifølge myndighetene i landet. Forsendelsen er donert av Asias rikeste mann, Jack Ma, som også har sendt tilsvarende utstyr til andre land..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på danske pleiehjem

I minst 35 danske kommuner er det påvist koronasmitte på ett eller flere pleiehjem for eldre. DR Nyheder har kartlagt situasjonen i samtlige 98 danske kommuner og fant smittespredning på pleiehjem og aldersboliger i mer enn 35..

NRK - 2 timer siden

Brudd på arbeidstidsbestemmelsene

Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo brøt arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid åtte ganger i februar. Ifølge etaten skyldes enkelte brudd at ansatte ble satt i karantene i lys av Koronaviruset..

NRK - 2 timer siden

Irak kaster ut Reuters

Irak kaster ut nyhetsbyrået Reuters, som denne uka skrev at landets myndigheter underslår hvor mange som er smittet av koronaviruset. Ifølge myndighetene var 820 smittet i Irak i går og 54 døde. Reuters meldte dagen før at opptil 9.

NRK - 2 timer siden

Ber alle med midlertidig visum dra

Regjeringen i Australia ber alle som har midlertidig visum og oppholder seg i landet, enten for å jobbe, studere eller på ferie, om å reise hjem så fort som mulig. Årsaken er koronapandemien..

NRK - 2 timer siden

Klessalget har gått ned 80 prosent

Salget av klær har falt med 80 prosent i ukene med strenge koronarestriksjoner, ifølge en kjøpesenterindeks. Indeksen, som utarbeidet av IMAS, dekker totalt 40 kjøpesentre i Norge, skriver Finansavisen..

NRK - 2 timer siden

Flåtten er aktiv

Flåttvern er spesielt viktig no i desse korona-tider, åtvarar ekspertar. Vaksine blir tilrådd fleire stader i landet. Det har vore ein auke i talet på tilfelle av TBE-smitte i spesielt Porsgrunn og Larvik kommune, melder Flåttsenteret til Dinside..

NRK - 3 timer siden

Første smittede på Falklandsøyene

Det første tilfellet av koronavirussmitte er registrert på Falklandsøyene i det sørlige Atlanterhav. En pasient som ble lagt inn på sykehus i Stanley 31. mars, viste seg å være smittet av viruset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt