NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 00:18

NRK - 16 Oct 19 kl. 06:23

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vegvesenets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kompetansefluktener , kritisk
P4 - 15 Sep 19 kl. 21:38

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

NRK - 22 Mar 20 kl. 09:58

15-åring kritisk skadd i jordskjelv

En 15 år gammel gutt er kritisk skadet i et jordskjelv i Kroatia søndag morgen. Det ble først meldt om at gutten var død, men nyhetsbyrået Reuters melder nå at Zagrebs medisinske institutt sier gutten er kritisk skadet..

NRK - 16 Jan 20 kl. 16:59

Mann kritisk skadet i arbeidsulykke

En mann i 50-årene er kritisk skadet etter en arbeidsulykke. Mannen falt rundt tre meter fra et stilas da han jobbet på en privatbolig på Sola. Mannen ble fraktet med ambulanse til Stavanger universitetessykehus.

NRK - 21 Dec 19 kl. 13:02

Kritisk tilstand for mann i sjøen

Tilstanden for mannen som fredag kveld ble hentet opp av vannet ved Tjuvholmen i Oslo, er fremdeles kritisk. Politiet vet ennå ikke hva som har skjedd..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 10:31

Sjåfør gikk ut av bilen etter punktering – påkjørt og kritisk skadet

En person er kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt på E6 ved Ranheim fabrikker i Trondheim..

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 21:09

To kritisk skadd etter ulykke

Tre personer er fraktet til sykehus med skader etter at en bil kjørte i vannet ved ferjeleiet i Svolvær. For to av dem, regnes tilstanden som kritisk..

Aftenposten - 26 Dec 19 kl. 13:16

To kritisk skadet etter frontkollisjon i Hagantunnelen

To biler har frontkollidert på riksvei 4. To personer er kritisk skadet..

Klartale - 03 Jan 20 kl. 14:46

To kritisk skadd i ulykke

En bil kjørte i en rekke andre biler i Vestby. To personer er kritisk skadd..

P4 - 22 Aug 19 kl. 17:42

Person kritisk skadd etter trafikkulykke i Troms

En person er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Andselv i Troms i ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd da en bil kom over i motsatt kjørebane. Tre biler var involvert i ulykken.

NRK - 26 Oct 19 kl. 20:07

Kritisk til demonstrasjonstidspunkt

Ein talsperson for kurdarane som demonstrerte i Oslo laurdag er kritisk til at ei tyrkisk gruppe fekk demonstrere kort tid før deira markering. Det var to timar mellom dei varsla demonstrasjonane for og mot Tyrkias militæroffensiv i Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 1 time siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 1 time siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 2 timer siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 13 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - 2 timer siden

Politiet stanset fotballkamp

Jentene i årets og neste års russekull skulle avholde fotballkamp på Raumyr på Kongsberg søndag kveld. Ifølge politiet ble det slåssing og utagering allerede tidlig i første omgang. Alle ble bortvist av politiet..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på skogbrann i Folldal

Brannmannskapene har kontroll etter at det brøt ut en skogbrann i Folldal i Østerdalen søndag, men jobber fortsatt på stedet. Det opplyser politiet til NTB. Både helikoptre og sivilforsvaret har deltatt i slokkingsarbeidet..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

En omkom i bilulykke på Hadeland

En person omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..

NRK - 3 timer siden

Ber ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus blir bedt om unngå å komme på jobb søndag om det er mulig, melder CNN. Det har vært demonstrasjoner også i Washington D.C.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt