NRK > Nyheter

Sunday, 17 November, 20:28

NRK - 16 Oct 19 kl. 06:23

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vegvesenets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kompetansefluktener , kritisk
P4 - 15 Sep 19 kl. 21:38

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 21:09

To kritisk skadd etter ulykke

Tre personer er fraktet til sykehus med skader etter at en bil kjørte i vannet ved ferjeleiet i Svolvær. For to av dem, regnes tilstanden som kritisk..

P4 - 22 Aug 19 kl. 17:42

Person kritisk skadd etter trafikkulykke i Troms

En person er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Andselv i Troms i ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd da en bil kom over i motsatt kjørebane. Tre biler var involvert i ulykken.

NRK - 26 Oct 19 kl. 20:07

Kritisk til demonstrasjonstidspunkt

Ein talsperson for kurdarane som demonstrerte i Oslo laurdag er kritisk til at ei tyrkisk gruppe fekk demonstrere kort tid før deira markering. Det var to timar mellom dei varsla demonstrasjonane for og mot Tyrkias militæroffensiv i Syria..

NRK - 02 Aug 19 kl. 22:23

Tilstanden er kritisk

Mannen som ble funnet bevisstløs på Skrolsvik på Senja tidligere i kveld er fraktet til UNN med helikopter. Tilstanden hans skal være kritisk, sier pressevakt Jan Fredrik Frantzen ved UNN til NRK..

VG - 19 Sep 19 kl. 07:15

Kritisk dialog

Presidenten for de palestinske selvstyremyndighetene, Mahmoud Abbas, ankom Norge på et kritisk tidspunkt for både palestinere og israelere..

NRK - 24 Aug 19 kl. 10:30

Kritisk til jernbane i nord

Store deler av næringslivet i Troms og Finnmark er kritisk til bygging av Nord-Norge-banen, og ønsker i stedet mer satsing på vei. Det sier administrerende direktør Ole Erik Almlid i NHO..

NRK - 12 Jul 19 kl. 19:03

To personar kritisk skadde

Begge dei to personane som sit fastklemt etter ei trafikkulykke på E136 i Innfjorden i Rauma er kritisk skadde. – Luftambulansen har akkurat landa ved ulykkesstaden, opplyser operasjonsleiar i politiet, Arild Reite, til NRK..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 16:20

Kringkastingsrådet kritisk til NRKs valgmanipulasjon

Et flertall i Kringkastingsrådet er kritisk til at NRK forsøkte å manipulerte et skolevalg. NRK fikk samtidig ros for å fylle samfunnsoppdraget..

NRK - 06 Oct 19 kl. 22:31

18-åring kritisk skadd

18-åringen som er blitt kvinstukket på Veitvet i Oslo er kritisk skadd. Det oppyser politiet til NRK. Politiet har fremdeles ingen mistenkte i saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Gule vester okkuperte kjøpesenter

Ett år etter at Gule vester-bevegelsen så dagens lys i Frankrike, okkuperte et titalls demonstranter shoppingsenteret Galeries Lafayette i Paris. Dagens aksjon gikk rolig for seg. I går ble over 200 personer pågrepet i aksjoner rundt om i landet..

NRK - 1 time siden

Vil se på Berg-saken

Stortingets kontrollutvalg for etterretnings-, overvåkings- og sikkerhetstjenesten vil undersøke Frode Berg-saken. – Vi vil se om enkeltpersoners rettigheter er krenket og om e-tjenesten har opptrådt innenfor loven, sier leder Svein Grønnern..

NRK - 1 time siden

Skjulte overgrep mot sivile

Den britiske regjeringen og forsvaret har prøvd å skjule overgrep som britiske soldater begikk mot sivile i Afghanistan og Irak, ifølge granskinger BBC og Sunday Times har gjort. Storbritannias forsvarsminister Dominic Raab avviser dette..

NRK - 17 timer siden

Kaller tilbake 400.000 biler

Nissan tilbakekaller nesten 400.000 biler i USA. Det er feil med bremsesystemet, som kan føre til at kjøretøyene tar fyr.

NRK - 1 time siden

Kan komme til å skyte

Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å bruke skarpe skudd hvis de står overfor dødelige våpen, det melder AFP. Advarselen er den første i sitt slag i løpet av seks måneder preget av stadig mer voldsomme protester..

NRK - 2 timer siden

Har ikke fått avhørt drapssiktet

Mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, har ikke blitt avhørt i løpet av helgen fordi han blir ivaretatt av helsepersonell. Den 27 år gamle mannen varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud..

NRK - 2 timer siden

To pågrepet for mishandling

En mann og en kvinne i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet en kvinne i en leilighet i Fredrikstad. Fornærmede skal selv ha ringt til politiet mens volden pågikk, og politiet hørte selv deler av voldsepisoden på telefon..

NRK - 3 timer siden

Siktet for underslag av våpen

En tidligere våpenlagersjef er siktet for underslag av våpen, det skriver VG. I fire år hadde han ansvaret for en massiv nedskalering av Forsvarets våpenbeholdning. Nå mener politiet at han har underslått flere titalls våpen fra Forsvaret..

NRK - 3 timer siden

50 millioner til flyktningleir

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Leiren skal fungere som transittmottak og har plass til 500 flyktninger som skal få tett helseoppfølging..

NRK - 3 timer siden

Venter på at politiet skal storme

Noen hundre studenter og demonstranter inne på Hongkongs polytekniske universitet venter nå bare på at politiet skal storme området. Dette er det siste universitetet demonstrantene kontrollerer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt