NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 05:23

NRK - 25 Mar 19 kl. 08:22

– Kapteinen bestemmer

Fungerande sjøfartsdirektør, Lars Alvestad, meiner det ikkje er behov for felles retningslinjer for når skip bør ligge til kai. – Det er kapteinen som bestemmer, seier Alvestad. Viking Sky fekk laurdag motorproblem og kom i havsnød i dårleg vêr..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alvestad, Sky

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kapteinen, bestemmer
Dagbladet - 20 Dec 18 kl. 18:06

Partiet bestemmer alt, sa Kinas president. Og så stupte børsen

Partiet bestemmer alt, og overalt. Og ikke kom og pell oss på nesa. Det er Kinas XI Jinpings beskjed til verden..

P4 - 01 Jun 19 kl. 15:34

Varetektsfengslet i en måned

Kapteinen på den norske elvecruisebåten som var involvert i dødsulykken i Budapest onsdag har blitt varetetksfengslet i en måned. Det melder ungarske medier. Kapteinen var i rettsmøte i dag der han forklarte at han ikke gjorde noe galt i forkant av kollisjonen med turistbåten som sank.

NRK - 25 Mar 19 kl. 06:18

Taus om kapteinens forklaring

Pressekontakt Marius Steen i driftsselskapet Wilh. Wilhelmsen Holding vil ikkje seie kva forklaring kapteinen på cruiseskipet «Viking Sky» har gitt. Men Steen seier til BT at selskapet har hatt kontinuerleg kontakt med kapteinen underveis..

NRK - 12 Jun 19 kl. 15:00

Kaptein satt fri

Den ukrainske kapteinen på den norsk-eide cruisebåten Viking Sigyn er satt fri mot kausjon. Kapteinen har vært arrestert etter at mer enn 20 mennesker mistet livet da Viking Sigyn kolliderte med en annen passasjerbåt i Budapest i Ungarn..

Hegnar.no - 01 Jun 19 kl. 15:10

Kapteinen på Viking Sigyn rettsmøte

Kapteinen på den norske elvecruisebåten Viking Sigyn, som kolliderte med en turistbåt i Budapest, møtte lørdag til rettsmøte..

Aftenposten - 01 Jun 19 kl. 17:04

Kapteinen på norskeid elvecruisebåt i Budapest siktet

Kapteinen på den norskeide elvecruisebåten Viking Sigyn, som kolliderte med en turistbåt i Budapest, ble lørdag siktet etter ulykken. Samtidig ble det publisert en ny video av hendelsen..

VG - 30 Apr 19 kl. 18:02

Vålerenga-kapteinen legger opp

Brede Csiszar (32) har valgt å legge opp som ishockeyspiller. Vålerenga-kapteinen, med over 500 kamper, satser nå på en sivil yrkeskarriere..

VG - 01 Jun 19 kl. 16:43

Kapteinen på norskeid elvecruisebåt i Budapest siktet

Kapteinen på den norskeide elvecruisebåten «Viking Sigyn», som kolliderte med en turistbåt i Budapest, ble i et rettsmøte lørdag siktet etter ulykken..

VG - 23 Mar 19 kl. 08:04

Sverige-kapteinen: – Vi er kanskje det beste LAGET i verden

Uten utpregede stjerner kom Sverige til kvartfinalen i VM - og derfor synes kapteinen Andreas Granqvist det er grunn til å bruke store ord foran EM-kvalik-kampene mot Romania (lørdag) og Norge (tirsdag)..

VG - 25 Mar 19 kl. 16:41

Kapteinen på slepebåten «Vivax»: – Vi hadde ikke gjort det om vi ikke var helt nødt

Cruiseskipet «Viking Sky» la til kai i Molde søndag klokka 16.33 etter å ha blitt loset i havn av blant andre slepebåten Vivax. Kapteinen forteller om en strabasiøs ferd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 2 timer siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 5 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 6 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 6 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 7 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 7 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt