NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 22:43

NRK - 25 Mar 19 kl. 08:22

– Kapteinen bestemmer

Fungerande sjøfartsdirektør, Lars Alvestad, meiner det ikkje er behov for felles retningslinjer for når skip bør ligge til kai. – Det er kapteinen som bestemmer, seier Alvestad. Viking Sky fekk laurdag motorproblem og kom i havsnød i dårleg vêr..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alvestad, Sky

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kapteinen, bestemmer
Dagbladet - 20 Dec 18 kl. 18:06

Partiet bestemmer alt, sa Kinas president. Og så stupte børsen

Partiet bestemmer alt, og overalt. Og ikke kom og pell oss på nesa. Det er Kinas XI Jinpings beskjed til verden..

NRK - 25 Mar 19 kl. 06:18

Taus om kapteinens forklaring

Pressekontakt Marius Steen i driftsselskapet Wilh. Wilhelmsen Holding vil ikkje seie kva forklaring kapteinen på cruiseskipet «Viking Sky» har gitt. Men Steen seier til BT at selskapet har hatt kontinuerleg kontakt med kapteinen underveis..

VG - 23 Mar 19 kl. 08:04

Sverige-kapteinen: – Vi er kanskje det beste LAGET i verden

Uten utpregede stjerner kom Sverige til kvartfinalen i VM - og derfor synes kapteinen Andreas Granqvist det er grunn til å bruke store ord foran EM-kvalik-kampene mot Romania (lørdag) og Norge (tirsdag)..

VG - 25 Mar 19 kl. 16:41

Kapteinen på slepebåten «Vivax»: – Vi hadde ikke gjort det om vi ikke var helt nødt

Cruiseskipet «Viking Sky» la til kai i Molde søndag klokka 16.33 etter å ha blitt loset i havn av blant andre slepebåten Vivax. Kapteinen forteller om en strabasiøs ferd..

Dagbladet - 30 Mar 19 kl. 08:39

Kaski mot Fylkesnes - tett om nestlederverv

Valgkomiteen i SV bestemmer seg i dag..

Dagbladet - 05 Apr 19 kl. 10:57

Starter bunadsgerilja for fødeavdelingen

- Kvinner på Nordmøre har fått nok av at menn bestemmer hvor vi skal føde, sier «geriljaleder» Anja Solvik (44)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mot ny valomgang i Nord-Makedonia

Kandidatane Stevo Pendarovski og Gordana Siljanovska Davkova ligg tett i første runde av presidentvalet i Nord-Makedonia, men fordi ingen har over 50 prosents oppslutning, ligg det an til ei ny runde 5. mai. Valgdeltakelsen er berre på 40 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Stabil påsketrafikk i Sør-Norge

Slik er påsketrafikken i sør: Rv 7 Gol-Hønefoss har tett trafikk, uten forsinkelser. E16 Hønefoss-Sandvika har tett trafikk, stedvis kø og ca. 30 minutter forsinkelse.

NRK - 45 minutter siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 1 time siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 1 time siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 1 time siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 1 time siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..

NRK - 1 time siden

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..

NRK - 1 time siden

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt