NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:59

NRK - 22 Sep 19 kl. 03:29

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Jemen, Houthi, Saudi-Arabia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan føre, tilen , slutt, krigen
NRK - 30 Aug 19 kl. 18:25

USA-soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat ble drept i kamp i Afghanistan torsdag, ifølge den NATO-ledede styrken i landet, melder Reuters. USA forsøker å forhandle om en slutt på krigen som har vart i nærmere 18 år..

NRK - 09 Sep 19 kl. 05:14

Taliban mener USA har mest å tape

Taliban sier at USA har mest å tape på å avlyse fredsforhandlinger, som kan få slutt på den 18 år lange krigen i Afghanistan, skriver BBC. Donald Trump avlyste det hemmelige møte etter at Taliban innrømte å stå bak et angrep som drepte en amerikaner..

P4 - 03 Aug 19 kl. 10:13

USA og Taliban i fredssamtaler

USA og Taliban møtes i dag til nye fredssamtaler i Qatar. Dette er åttende gangen de møtes, og blir omtalt som de viktigste samtalene så langt i forsøket på å få slutt på den 18 år lange krigen, melder nyhetsbyrået Reuters. Målet er at samtalene skal ende i en fredsavtale som gjør det mulig å trekke utenlandske styrker ut av Afghanistan..

NRK - 09 Oct 19 kl. 12:41

«Jannik»: – Krigen har startet

Før Christer Tromsdal skulle inn og avgi sin forklaring i utpressingssaken, sto tiltalte Jan Erik Iversen inne i rettslokalet sammen med fotografene. – Krigen har startet mine herrer, sa han lattermildt..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:00

Tyskland bør betale Polens uoppgjorte krav fra krigen | Henryk E. Malinowski

Tiden er overmoden for at Tyskland tar ansvaret og gjør opp for krigen..

NRK - 02 Aug 19 kl. 12:29

Nato ønskar ikkje nytt våpenkappløp

Sidan INF-avtalen har teke slutt i dag, presiserer generalsekretær Jens Stoltenberg at han ikkje ønskar eit nytt våpenkappløp. Avtalen blei inngått i 1987, og er beteikna som ein viktig grunn til slutten på den kalde krigen..

Dagbladet - 12 Oct 19 kl. 12:27

Den kalde krigen på ny?

USA vil ha langt større vansker med å forholde seg til Kina enn hva Washington hadde med Sovjet under den kalde krigen. USSR var aldri en økonomisk utfordring. Kina er det i dag..

NRK - 09 Sep 19 kl. 17:42

Flybombe frå krigen er detonert

Ei flybombe frå krigen er detonert i Høybukta i Kirkenes, melder politiet i Finnmark. Det var 30 kilogram med eksplosiva som blei sprengt av grensevakta..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 00:29

Dårligste for KrF siden krigen

Kan bli det dårligste valgresultatet for Kristelig Folkeparti siden krigen. Krf-nestor Kjell Magne Bondevik er dypt skuffet..

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 08:58

Nye tall: Over 90.000 drept i krigen i Jemen

Over 90.000 mennesker er drept i krigen i Jemen, ifølge organisasjonen ACLED. I tillegg har titusener av jemenittiske barn dødd av sult..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 1 time siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 2 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 2 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 3 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..

NRK - 3 timer siden

El Pais: Tre pågrepet i Barcelona

Tre personer er pågrepet og ni personer er skadet i demonstrasjonene i Barcelona, melder den spanske avisen El Pais. Det er andre dag på rad hvor folk demonstrerer i gatene, etter at flere tidligere katalanske politikere ble dømt til fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt