NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 18:03

NRK - 22 Sep 19 kl. 03:29

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Jemen, Houthi, Saudi-Arabia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan føre, tilen , slutt, krigen
Dagbladet - 06 Mar 20 kl. 21:03

Våpenhvile i Syria, men krigen vil fortsette

Det ligger ingen føringer for en slutt på krigen i avtalen Russlands og Tyrkias egenmektige presidenter Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan er blitt enige om..

Klartale - 07 May 20 kl. 16:38

Vill jubel da krigen tok slutt

8. mai 1945. Det var dagen da Norge igjen ble fritt..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 11:22

Den nye krigen i Syria er en villet tragedie

Verken humanitært eller politisk er kurdernes skjebne og krigen i Syria en fjern hendelse. Krigen angår oss alle..

NRK - 28 Jan 20 kl. 08:13

Hundrevis drept i krigen i Jemen

Den siste uken har det skjedd en kraftig opptrapping i krigen i Jemen. Hundrevis av mennesker er drept og såret, ifølge tjenestemenn og stammeledere. Det kan komme til å forverre krigen, som allerede har vart i fem år, melder NTB..

NRK - 10 Mar 20 kl. 23:09

FN støtter Taliban-avtale

FNs sikkerhetsråd har enstemmig gitt sin støtte til fredsavtalen mellom USA og Taliban. Avtalen innebærer betydelige skritt i retning av en slutt på krigen i Afghanistan, heter det i en resolusjon som ble vedtatt tirsdag..

NRK - 08 May 20 kl. 11:35

Dempet markering for krigens slutt

I Europa legger koronakrisen en demper på markeringen av at det er 75 år siden 2. verdenskrig var over fredag. Men noen markeringer gjennomføres likevel.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 19:09

Hør podkasten Forklart: – Berlinmurens fall var en gedigen misforståelse

Lørdag er det 30 år siden Berlinmuren falt. Det regnes som selve symbolet på at den kalde krigen tok slutt – men skjedde på grunn av en misforståelse..

NRK - 30 Aug 19 kl. 18:25

USA-soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat ble drept i kamp i Afghanistan torsdag, ifølge den NATO-ledede styrken i landet, melder Reuters. USA forsøker å forhandle om en slutt på krigen som har vart i nærmere 18 år..

VG - 09 Nov 19 kl. 09:42

30 år siden Murens fall: Rapport fra en norsk soldat

Da Berlinmuren falt den 9. november 1989, var det ikke bare den kalde krigen som tok slutt. Egentlig sluttet det fantastiske og elendige 20.

VG - 11 Dec 19 kl. 03:37

Frigitte papirer: USA-ledere løy om Afghanistan-suksess. De visste bedre, ifølge Kai Eide.

Frigitte dokumenter om krigen i Afghanistan viser at amerikanske myndigheter løy åpenlyst om hvor bra krigen gikk, mens virkeligheten var den motsatte. Langt inne i Det hvite hus visste man at krigen ikke kunne vinnes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

100.000 smitta i Chile

Chile har registrert over 100.000 virustilfelle, opplyser helseministeren i landet, ifølge nyheitsbyrået Reuters. Over 1100 personar er registrerte døde etter å ha blitt smitta av koronaviruset i Chile så langt..

NRK - 5 minutter siden

Chauvin flytta til nytt fengsel

Politimannen Derek Chauvin, som er sikta for forsettleg drap på afroamerikanaren George Floyd, har blitt flytta til eit fengsel for høgsikring, skriv BBC. Chauvin sit nå i Minnesota Correctional Facility..

NRK - 15 minutter siden

WHO: Vil fortsetta USA-samarbeid

Sjefen for Verdas helseorganisasjon (WHO), Tedros Ghebreyesus, seier sundag at organisasjonen ønsker å fortsetta samarbeidet med USA. Det skjer etter at Donald Trump har trekt støtta til organisasjonen frå landet..

NRK - 30 minutter siden

Ingen nye dødsfall i Spania

I Spania er det ikkje registrert nokon nye dødsfall knytt til koronaviruset. Det opplyser helsestyresmaktene måndag, melder Reuters. Til saman har 27.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet i ulykke

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse med alvorlige skader etter en ulykke mellom en motorsykkel og en ATV på Rjukan. Den andre involverte er fraktet til sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Lufthansa godtar redningsplan

Styret i det tyske flyselskapet Lufthansa godtar redningsplanen frå den tyske regjeringa på rundt 100 milliardar euro, melder AFP. På onsdag valde dei å utsetta avgjerda grunna at dei frykta for strenge vilkår frå EU-kommisjonen..

NRK - 1 time siden

Vil kunna isolera fleire med tvang

Helsedepartementet foreslår å endra smittevernloven slik at fleire sjukeheimar kan ha moglegheit til å isolera fleire pasientar med tvang med covid-19, skriv Dagbladet..

NRK - 2 timer siden

Høgre-politikar blei spora

Ein app på mobilen avslørte i detalj kor stortingspolitikar Lene Westgaard-Halle frå Høgre var i rundt ein månad. Med bakgrunn i data kjøpt frå eit britisk selskap, har NRK kunna følga bevegelsane hennar blant anna heime og på to jobbreiser..

NRK - 2 timer siden

Går ut med dødstal i Iran

Ifølge styresmaktene i Iran blei 230 personar drepne under demonstrasjonane i november, melder AFP. Dette er første gong sidan demonstrasjonane, som skjedde etter eit hopp i bensinprisane, at styresmaktene kommenterer dødstala..

NRK - 2 timer siden

Dato for russisk grunnlovsendring

1. juli vil det vera folkeavstemming i Russland om grunnlovsendringar som opnar for at president Vladimir Putin kan sitta ved makta fram til 2036, melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt