NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 07:16

NRK - 16 Oct 19 kl. 01:03

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erdogan, USAs, Syria, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan aldri, erklære, våpenhvile
NRK - 30 Mar 20 kl. 08:34

Geriljagruppe erklærer våpenhvile

Geriljagruppa ELN i Colombia har erklært våpenhvile, ifølge Utenriksdepartementet. Bakgrunnen er FNs oppfordring om å stanse konflikter under koronakrisen. Erklæringen om den ensidige våpenhvilen kom mandag morgen norsk tid..

NRK - 23 May 20 kl. 20:31

Taliban erklærer kort våpenhvile

Taliban i Afghanistan erklærer tre dagers våpenhvile i anledning høytiden id fra søndag av. Dette skjer etter flere dødelige angrep på afghanske styrker de siste månedene..

P4 - 16 Oct 19 kl. 08:20

Erdogan: Tyrkia vil ikke erklære våpenhvile

Tyrkias president Recep Erdogan sier klart at Tyrkia ikke vil erklære våpenhvile nord i Syria. Dette skal han også ha sagt til USAs president Donald Trump, som krever stans i kampene mot syriske regjeringsstyrker og kurdiske styrker. Til tyrkiske medier sier Erdogan at han har formidlet til Trump at Tyrkia «ikke vil forhandle med en terrororganisasjon».

NRK - 11 Jan 20 kl. 23:05

Milits erklærer våpenhvile i Libya

I Libya melder LNA-miltsen at en våpenhvile trådte i kraft vest i landet fra klokka 23 i kveld. Militsen kontrollerer de østlige delene av landet og innledet i i fjor en offensiv for å gripe makten i hovedstaden Tripoli, som ligger vest i landet..

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 02:06

Erdogan trosser Trumps krav

Tyrkias president Recep Erdogan nekter å erklære våpenhvile i Syria..

NRK - 17 Oct 19 kl. 20:46

Tyrkia: – Ingen våpenhvile

Tyrkias utenriksminister Mevlut Cavusoglu holdt en egen pressekonferanse etter at USAs visepresident Mike Pence kunngjorde enighet om en våpenhvile torsdag kveld. – Vi suspenderer operasjonen. Dette er ingen våpenhvile, sa han..

P4 - 26 Mar 20 kl. 21:52

Følger FNs oppfordring om våpenhvile

Flere følger nå FNs oppfordring om våpenhvile under koronapandemien. FN gikk på mandag ut og ba om en umiddelbar våpenhvile i alle konflikter for å stoppe viruset. Opprørsgrupper i Kamerun og på Filippinene er blant partene som har stilt seg positive til appellen..

P4 - 09 Jan 20 kl. 08:10

Erklærer landesorg

Ukraina erklærer landesorg etter flystyrten som kostet 176 mennesker livet i Iran i går. Ukrainas president sier han skal snakke med irans president for å komme til bunns i hva som var årsaken til flystyrten. Ifølge en foreløpig rapport fra den iranske etterforskningen forsøkte flyet å snu før det gikk ned, men sendte aldri ut nødanrop..

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:04

Anklages for brudd på våpenhvile

Tyrkia anklager kurdisk milits for å ha brutt avtalen om våpenhvile og tilbaketrekning fra grenseområdene nordøst i Syria. Avtalen om en fem dagers våpenhvile ble kunngjort torsdag kveld, men allerede fredag morgen ble Tyrkia anklaget for å ha fortsatt angrepene. Nå slår Tyrkia tilbake, og mener det er den kurdiske militisen som har gjennomført angrep..

P4 - 25 Sep 19 kl. 18:33

Bystyret erklærer klimakrise

Bystyret i Oslo har i dag blitt enige om å erklære klimakrise. Det var kun Frp som stemte imot erklæringen. Oslo skal kutte klimagassutslippene med 95 prosent innen 11 år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kvinne knivstukket på Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble natt til mandag knivstukket av en annen kvinne i en privatbolig på Hønefoss. Det skriver Sør-øst politidistrikt på Twitter. De sier at den skadde kvinnen ble kjørt til legevakten med et forholdsvis alvorlig kutt i armen..

NRK - 30 minutter siden

Datteren til borgermester pågrepet

Chiara de Blasio, dattera til New York-ordfører Bill de Blasio, var én av flere som ble pågrepet under en demonstrasjon i New York søndag. Hun ble pågrepet nær krysset 12th Street og Broadway sammen med om lag hundre andre..

NRK - 1 time siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 1 time siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 1 time siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 2 timer siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 2 timer siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 2 timer siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..

NRK - 18 timer siden

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt