NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:56

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:31

– Jeg vet at det jeg ber om er mye

Oslo strammer ytterligere inn på koronatiltakene fra mandag, blant annet med rødt nivå i videregående skole, stengte serveringsteder og stort sett stengte butikker. Byrådsleder Raymond Johansen forstår at det er tungt for folk med nye innstramminger. – Ingen har tatt større ansvar enn Oslo. Ingen har betalt enn høyere pris over tid enn Oslo-folk. Likevel står jeg her og kommer til å be om mer, sa Johansen på søndagens pressekonferanse.
Les mer på NRK


Les mer om:
Raymond Johansen, Oslo, Johansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jeg, vetat det , jeg, berom er , mye
NRK - 11 mars 21 kl. 14:59

FHI vet ikke når nye vaksine kommer

Folkehelseinstituttet er glade for at EU godkjenner Johnson & Johnson-vaksinen, men vet fortsatt ikke når vi kan vente oss vaksinedoser til Norge. – Vi vet litt lite om leveringsplanene fra Johnson & Johnson ennå. Vi er glad for at den er godkjent, da har vi en fjerde vaksine i det europeiske markedet.

NRK - 14 mars 21 kl. 00:41

Ber flere gå i karantene i Aukra

Aukra kommune ber passasjerer som har vært på skolebuss nr. 3 til Molde torsdag 11. mars om å gå i karantene.

NRK - 25 jan. 21 kl. 15:15

Vil ha økt fokus på klimatilpasning

FNs generalsekretær António Guterres ber om at det gjøres mer for at u-land kan ruste seg mot klimaendringene. Under Klimatilpasningsmøtet i Nederland ber han om at 50 prosent av all klimafinansiering skal gå til dette. – Jeg ber alle donorer om å slutte seg til dette målet innen Klimatoppmøtet, slik at vi kan starte levering innen 2024, sier Guterres..

NRK - 23 jan. 21 kl. 13:05

Grimstad ber alle teste seg

Kommuneoverlege i Grimstad ber alle som har kommet fra Oslo-regionen den siste uka teste seg for koronaviruset, uavhengig av om de har symptomer, og begrense kontakt. Vige sier til NRK at han ikke vet om det muterte viruset har kommet til Grimstad..

NRK - 22 jan. 21 kl. 19:09

Villsvin fotografert i Verdal

14 år gamle Ingelin Haugskott tok bilde av et villsvin i Helgådalen i Verdal sist tirsdag. – Hvis dette ikke er et dyr som stammer fra oppdrett, er det så vidt jeg vet det nordligste vi vet om, sier seniorrådgiver Erik Lund i Miljødirektoratet..

VG - 12 april 21 kl. 07:09

Vegard Harm (24) om oppveksten: – Jeg var så ensom, jeg hadde ingen

– Jeg hadde vanlige guttevenner fram til jeg gikk i åttende klasse. Da ble det en brå slutt – og det var litt rart. Men jeg tenkte i hodet mitt at jeg liker gutter på en annen måte.

NRK - 10 jan. 21 kl. 15:06

Ber om ansvarleg oppførsel

Pave Frans er sjokkert over storminga av Senatet i Washington og ber det amerikanske folk om å oppføre seg ansvarleg. Det sa han under sundagsmessa. Han ber amerikanarane om å dempe uroa og fremje nasjonal forsoning..

Klartale - 13 jan. 21 kl. 09:10

Ber folk unngå reiser til utlandet før 1. mars

Utenriksdepartementet ber folk tenke gjennom om de må reise til utlandet. De ber folk unngå reiser til andre land fram til 1. mars..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:20

Ber folk i Moss ikke komme på besøk

Ordfører Are Karlsen i Horten ber folk i Moss, som er nedstengt, ikke besøke vinmonopolet i Horten, utesteder eller kommunen generelt. Han ber om nasjonale råd for nærliggende kommuner til nedstengte kommuner og håper de er på plass i løpet av helga..

NRK - 28 jan. 21 kl. 02:25

Ber om bedre permitteringsregler

Bedrifter og arbeidstakere i 25 nedstengte kommuner på Østlandet ber om bedre permitteringsregler etter akuttnedstengningen forrige uke. De ber regjeringen og Stortinget på svar om hvem som skal betale for den akutte nedstengningen, skriver VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten.

NRK - 45 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 2 timer siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 3 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt