NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:40

NRK - 25 Feb 20 kl. 12:47

– Irans visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på det nye koronaviruset, melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet..
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Irans, visehelseminister, smittet
NRK - 28 Feb 20 kl. 05:13

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

P4 - 25 Feb 20 kl. 12:50

Visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på koronaviruset. Det melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet.

NRK - 11 Mar 20 kl. 16:57

Irans visepresident korona-smittet

Irans visepresident Eshaq Jahangiri er smittet av korona-viruset, melder nyhetsbyrået Fars. Jahangiri er den fremste av Irans 12 visepresidenter, og president Hassan Rouhanis stedfortreder. Fra før er to statsråder i Iran bekreftet smittet..

NRK - 03 Mar 20 kl. 13:10

Iran: Helsetopp smittet av korona

Sjefen for Irans akuttmedisinske institutt har blitt smittet av koronavirus, melder det Iranske nyhetsbyrået Ilna..

NRK - 02 Apr 20 kl. 18:01

Irans parlamentsleder smittet

Presidenten i Irans nasjonalforsamling, Ali Larijani, har testet positivt for koronaviruset. 62-åringen får behandling og er isolert, opplyser parlamentet på sin nettside torsdag. Over 50.

P4 - 16 Mar 20 kl. 12:11

1.169 er smittet

96 nye personer er bekreftet smittet av koronaviruset det siste døgnet. Det viser oppdaterte tall Folkehelseinsituttet nå har lagt ut. Totalt har 1.

P4 - 09 Mar 20 kl. 18:20

192 smittet av koronaviruset

23 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge det siste døgnet. Dermed er 192 personer til å smittet av viruset her i landet, opplyser Folkehelseinsituttet nå i kveld. De fleste har blitt smittet i utlandet, mens 55 har blitt smittet i Norge.

NRK - 06 Mar 20 kl. 12:21

Iransk regjeringsrådgiver død

En av rådgiverne til Irans utenriksminister er død etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Landet melder om 17 nye dødsfall og 1.234 nye smittetilfeller.

P4 - 12 Mar 20 kl. 09:35

621 personer er nå smittet i Norge

621 personer er nå smittet av koronaviruset i Norge. Men, siste døgn har det vært færre nye smittede - 163 - opplyste Folkehelseinstituttet på et møte i Beredskapsutvalget i dag. 385 av disse er smittet i utlandet, mens 105 har blitt smittet i Norge..

NRK - 01 Mar 20 kl. 11:56

Dødstallene stiger i Iran

I Iran har 54 personer mistet livet etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Antall smittede har økt til 987 mennesker. Irans revolusjonsgarde har nå satt opp sentre over hele landet for å bekjempe viruset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Legger fram ny krisepakke nå

NRK - 30 minutter siden

37 færre pasienter på sykehus i dag

277 pasienter får behandling for koronavirus på norske sykehus tirsdag. Det er 37 færre pasienter enn dagen før. 78 av dem får respiratorbehandling.

NRK - 15 minutter siden

Mann tiltalt for drap i Drammen

En mann i slutten av 30-årene er tiltalt for å ha drept onkelen sin i Kinogarasjen på Bragernes i Drammen 22. oktober i fjor. Mannen er tiltalt for forsettlig drap på onkelen i 50-årene, melder Drammens Tidende..

NRK - 15 minutter siden

Mange kjæledyr døde i Pakistan

Hundrevis av innestengte katter, hunder og kaniner har dødd etter at de ble forlatt på et marked der det ble solgt kjæledyr i Karachi. Dyreaktivister har nå greid å redde dyr som har overlevd de to ukene som har gått siden markedet ble koronastengt..

NRK - 30 minutter siden

37 færre koronapasienter på sykehus

277 pasienter får behandling for koronavirus på norske sykehus tirsdag. Det er 37 færre pasienter enn dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 15 minutter siden

Eksdiktator får koronapermisjon

Tsjads eksdiktator Hissène Habré, som soner livstid for forbrytelser mot menneskeheten, har fått to måneders koronapermisjon fra fengselet. Mandag innvilget en domstol i Dakar ham permisjon fra fengselet, med henvisning til «hans alder og sårbarhet»..

NRK - 30 minutter siden

Dødstallet stiger igjen i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 743 det siste døgnet, og er dermed på vei opp igjen etter to dager med nedgang. Til sammen 140.510 har fått påvist koronavirus i Spania, og av disse er 13.

NRK - 30 minutter siden

39 færre innleggelser av koronasyke

277 pasienter har blitt lagt inn på norske sykehus med koronavirus det siste døgnet. Det er 39 færre pasienter dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

60 prosent færre SAS-passasjerer

Passasjertallet faller kraftig for SAS under koronautbruddet. I mars reiste 995.000 passasjerer med SAS.

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot misbruk av ordningen

Kompensasjonsordningen for bedriftene er en tillitserklæring som de må vise seg verdige til, mener NHO. – Ingen må misbruke ordningen, både av hensyn til fellesskapet og til alle bedrifter som trenger ordningen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt