P4 > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:57

P4 - 16 May 18 kl. 20:37

– Har fått rapporter om streikebryteri

Norsk Journalistlag i NRK beskylder nå arbeidsgiver NRK for å bedrive streikebryteri.
Ifølge leder Richard Aune har det kommet rapporter om direkte streikebryteri for å få 17. maisendingen på lufta, der det hevdes at NRK beordrer folk i andre fagforeninger inn for å ta streikendes oppgaver, melder TV2.
Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen avviser at de driver med streikebryteri og kaller beskyldningene helt ubegrunnet..
Les mer på P4


Les mer om:
Journalistlag, NRK, Richard Aune, TV2, Thor Gjermund Eriksen

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har fått, rapporterom , streikebryteri
VG - 16 May 18 kl. 19:40

NRK-journalister: – Har fått rapporter om streikebryteri

De streikende NRK-journalistene beskylder arbeidsgiveren for å drive streikebryteri..

Dagbladet - 18 May 18 kl. 13:10

Demonstrerer mot NRK: - Fy, fy, fy, streikebryteri!

- NRK har beordret ansatte til å begå streikebryteri, sier Hege Iren Frantzen, leder i Norsk Journalistlag..

Aftenposten - 16 May 18 kl. 19:36

NRK-journalister og NRK-ledelsen krangler om streikebryteri-påstander

De streikende NRK-journalistene beskylder arbeidsgiveren for å drive streikebryteri..

Hegnar.no - 18 May 18 kl. 14:56

NRK-ledelsen avviser og beklager påstand om streikebryteri

De streikende NRK-journalistene hevder ledelsen beordret en medarbeider til streikebryteri 17. mai. Juridisk direktør Olav Nyhus mener NRK er på trygg grunn..

Aftenposten - 18 May 18 kl. 15:08

NRK-ledelsen avviser og beklager påstand om streikebryteri

De streikende NRK-journalistene hevder ledelsen beordret en medarbeider til streikebryteri 17. mai. Juridisk direktør Olav Nyhus mener NRK er på trygg grunn..

P4 - 18 May 18 kl. 13:13

Demonstrerer mot streikebryteri

NRK-ansatte går i dag i demonstrasjonstog fordi de mener statskanalen driver streikebryteri. 1.700 journalister gikk tirsdag ut i streik.

P4 - 18 Mar 18 kl. 22:27

Over 2500 rapporter om valgfusk

Det har kommet inn over 2500 rapporter om mulig valgjuks under presidentvalget i Russland i dag. Det opplyser den uavhengige russiske valgobservatøren Golos. Vladimir Putin ble gjenvalgt som president for fjerde gang, med rundt 75 prosent av stemmene..

Hegnar.no - 27 Jan 18 kl. 07:39

USA-børser: Ny rekord etter sterke rapporter

Amerikanske børser steg på fredag og stengte igjen på nye rekordnivåer med etter sterke rapporter..

Dagbladet - 16 May 18 kl. 20:24

- NRK driver omfattende streikebryteri

Streikeleder i Norsk Journalistlag, Hege Fagerheim, raser mot NRK..

Hegnar.no - 09 Mar 18 kl. 14:31

313.000 nye jobber skapt i USA

En av månedens viktigste rapporter er sluppet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Oslo blant de reneste byene

Oslo topper Greenpeace sin rangering av transportssystemene i de europeiske hovedstedene. Miljøorganisasjonen viser til at bærekraftig oppgradering av kollektivtrafikken, gir sikre veier og ren luft, melder NTB. København og Amsterdam troner på topp sammen med Oslo, mens Roma ligger nederst..

P4 - 10 minutter siden

- Må jobbe internasjonalt for å begrense antibiotikabruken

- Det må samarbeides mer internasjonalt for å få ned bruken av antiobiotika. Det sier Krf nestleder og leder i helsekomiteen på Stortinget Olaug Bollestad. I dag tidlig meldte P4 Nyhetene at det har vært en kraftig nedgang i bruken av antibiotika blant barn de siste fem årene.

P4 - 15 minutter siden

Her kan det bli 30 grader til helgen

– Fastlåst værsituasjon..

P4 - 30 minutter siden

- Brøt taushetsplikten

Nestleder i Oslo bystyres utdanningskomité, Eivor Evenrud fra Rødt, mener skolesjefen i Oslo nå må gå av. Årsaken er at hun mener skolesjef Astrid Søgnen i en åpen høring i bystyret i dag beskrev ukjente detaljer i personalsaken mot lærer Simon Malkenes, skriver VG. Søgnen avviser at hun har gitt opplysninger som er i strid med taushetsplikten..

P4 - 45 minutter siden

Vil gjennomføre møte

USA står fast ved at de planlegger å gjennomføre toppmøtet med Nord-Korea i Singapore 12. juni. Visepresident Mike Pence sier til Fox News at det ikke er noen endirnger i planene rundt det historiske møtet.

P4 - 1 time siden

Årets mest trendy reisemål

Albania er blant de mest trendy feriedestinasjonene for nordmenn i år. Det viser en oversikt fra hotell- og reisesøkesiden Momondo. Det er Bankok i Thailand som topper listen over destinasjoner som nordmenn vil reise til i sommer, men noe mer overraskende stiger også Tirana i Albania kraftig.

P4 - 1 time siden

Ett år siden Manchester-terroren

Det ble ett minutts stillhet og senere allsang i Manchester i dag, under en markering for at det nå er ett år siden terrorangrepet i byen der 22 mennesker ble drept. Angrepet skjedde under en konsert med superstjernen Ariana Grande. Hundrevis av mennesker samlet seg i katedralkirken i Manchester for å markere.

P4 - 1 time siden

Pellegrini vil hente fire-fem spillere

West Hams nye manager Manuel Pellegrini ønsker å hente fire-fem nye spillere til klubben i sommer. Da chileneren ble presentert som etterfølgeren til David Moyes i dag sa han at med noen nye signeringer vil de ha et bra lag som Pellegrini lover vil spille mye mer underholdene fotball enn denne sesongen..

P4 - 1 time siden

- Kan bli den tøffeste finalen vi har spilt

Real Madrid-trener Zinedine Zidane tror lørdagens Champions League-finale mot Liverpool kan bli den tøffeste finalen de har spilt. Det spanske storlaget kan vinne Champions League for tredje år på rad, men da Zidane møtte pressen i dag sa han at de må spille på sitt beste skal de slå Liverpool, og at de frykter angrepstrioen til de røde med Salah, Firmino og Mané..

P4 - 1 time siden

- Viktig med debatt om ytringsfrihet

- Vi er helt avhengig av at lærere sier ifra om kritikkverdige forhold på arbeidsplassen. Det sier Martin Henriksen, utdanningspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet. I dag holder Utdanningsforbundet en markering for ytringsfrihet i skolen foran Stortinget.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt