P4 > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:45

P4 - 16 May 18 kl. 20:37

– Har fått rapporter om streikebryteri

Norsk Journalistlag i NRK beskylder nå arbeidsgiver NRK for å bedrive streikebryteri.
Ifølge leder Richard Aune har det kommet rapporter om direkte streikebryteri for å få 17. maisendingen på lufta, der det hevdes at NRK beordrer folk i andre fagforeninger inn for å ta streikendes oppgaver, melder TV2.
Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen avviser at de driver med streikebryteri og kaller beskyldningene helt ubegrunnet..
Les mer på P4


Les mer om:
Journalistlag, NRK, Richard Aune, TV2, Thor Gjermund Eriksen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har fått, rapporterom , streikebryteri
VG - 16 May 18 kl. 19:40

NRK-journalister: – Har fått rapporter om streikebryteri

De streikende NRK-journalistene beskylder arbeidsgiveren for å drive streikebryteri..

Dagbladet - 18 May 18 kl. 13:10

Demonstrerer mot NRK: - Fy, fy, fy, streikebryteri!

- NRK har beordret ansatte til å begå streikebryteri, sier Hege Iren Frantzen, leder i Norsk Journalistlag..

Aftenposten - 16 May 18 kl. 19:36

NRK-journalister og NRK-ledelsen krangler om streikebryteri-påstander

De streikende NRK-journalistene beskylder arbeidsgiveren for å drive streikebryteri..

Hegnar.no - 18 May 18 kl. 14:56

NRK-ledelsen avviser og beklager påstand om streikebryteri

De streikende NRK-journalistene hevder ledelsen beordret en medarbeider til streikebryteri 17. mai. Juridisk direktør Olav Nyhus mener NRK er på trygg grunn..

Aftenposten - 18 May 18 kl. 15:08

NRK-ledelsen avviser og beklager påstand om streikebryteri

De streikende NRK-journalistene hevder ledelsen beordret en medarbeider til streikebryteri 17. mai. Juridisk direktør Olav Nyhus mener NRK er på trygg grunn..

P4 - 18 May 18 kl. 13:13

Demonstrerer mot streikebryteri

NRK-ansatte går i dag i demonstrasjonstog fordi de mener statskanalen driver streikebryteri. 1.700 journalister gikk tirsdag ut i streik.

P4 - 18 Mar 18 kl. 22:27

Over 2500 rapporter om valgfusk

Det har kommet inn over 2500 rapporter om mulig valgjuks under presidentvalget i Russland i dag. Det opplyser den uavhengige russiske valgobservatøren Golos. Vladimir Putin ble gjenvalgt som president for fjerde gang, med rundt 75 prosent av stemmene..

NRK - 28 Aug 18 kl. 08:37

Kina splitter utenrikskomiteen

SV og Venstre vil ta opp rapporter om overgrep mot kinesiske uigurer når Stortinget denne uka besøker Kina. Høyre, Frp og Ap er mer avventende. FN har mottatt rapporter om at en million uigurer og andre minoritetsgrupper holdes i interneringsleire..

Hegnar.no - 27 Jan 18 kl. 07:39

USA-børser: Ny rekord etter sterke rapporter

Amerikanske børser steg på fredag og stengte igjen på nye rekordnivåer med etter sterke rapporter..

Dagbladet - 16 May 18 kl. 20:24

- NRK driver omfattende streikebryteri

Streikeleder i Norsk Journalistlag, Hege Fagerheim, raser mot NRK..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt