P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 09:40

P4 - 28 jan. 20 kl. 07:47

– Frp bommer fullstendig med skroting av bompengeavtalen

– Frp bommer fullstendig når de skroter bompengeavtalen.
Det mener medlem av transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Venstres Jon Gunnes.
Frp sier nå de ikke vil overholde bompengeavtalen, som partiet selv var med på å forhandle frem.
Kompromisset i avtalen ble til slutt at 20 milliarder ble satt av over en tiårsperiode for å begrense bompengene og øke satsingen på kollektivtrafikk..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Jon Gunnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, bommer, fullstendigmed , skrotingav , bompengeavtalen
NRK - 16 sep. 20 kl. 15:56

Frp advarer mot Dublin-skroting

Frps innvandringspolitiske talsperson Jon Helgheim mener at EU-kommisjonen sender helt feil signal ved å oppheve Dublin-forordningen. – Her ser det ut til at sterke krefter ønsker å gå i en ganske farlig retning i asylpolitikken, sier han til NTB..

P4 - 17 jan. 20 kl. 07:17

Biltrafikken ned etter bommer

Biltrafikken har sunket kraftig etter at Oslo Kommune i sommer satte opp 54 nye bommer rundt sentrum. Bomstasjonene ble satt opp i en ny ring rundt indre Oslo by som en del av Oslopakke 3 som ble vedtatt tverrpolitisk i 2017. Gjennom den nye bomringen er trafikknedgangen på 6,8 fra høsten 2018 til høsten 2019, skriver Dagsavisen.

Dagbladet - 30 april 20 kl. 19:54

Mener svensk krimlegende bommer

Den svenske kriminologen Leif GW Persson kritiserer norsk politi, mens norsk politioverbetjent mener svensken bommer med sin kritikk..

VG - 22 okt. 19 kl. 16:05

Folket sa nei til mer vindkraft!

Regjeringens skroting av den nasjonale vindkraft-rammen er en hån mot distrikts-Norge..

P4 - 04 mai 20 kl. 07:27

Oslo kommune ber om mer krisepenger

Oslo kommune er i akutt pengenød på grunn av koronakrisa og ber nå staten om mer krisepenger. Byrådsleder Raymond Johansen er dypt bekymret og varsler milliardkutt og skroting av valgløfter dersom ikke staten griper inn, skriver Klassekampen. Byrådet anslår at Oslo i år vil tape 2,4 milliarder på koronakrisa, og til nå dekker staten litt over halvparten av disse.

Dagbladet - 25 aug. 20 kl. 06:53

Krever skroting av tidlig skjenkestopp

Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) i Bergen er bekymret for smittespredning på hjemmefester og vil ha slutt på tidlig skjenkestopp..

P4 - 24 jan. 20 kl. 05:43

Frp-topper ville bli i regjering

Flere Frp-topper ville i utgangspunktet ikke at partiet skulle gå ut av regjeringen. Mandag annonserte partiet at de ikke lenger ser seg tjent med å være i posisjon når de ikke får gjennomslag for mer Frp-politikk. men Stortingsrepresentant Helge André Njåstad sier til VG at de hadde mye ugjort.

P4 - 25 jan. 20 kl. 08:34

- Provokasjon mot Frp

Nestleder i Frp, Sylvi Listhaug, mener det en provokasjon mot partiet at Venstres Abid Raja har blitt utnevnt til statsråd. Raja, som nå har blitt kultur- og likestillingsminister, har tidligere anklaget Frp for å drive med "brun propaganda". Listhaug sier til VG at mange i Frp har lagt bånd på seg i løpet av årene i regjering og lover at ingen kommer til å spare på kruttet nå hvis han fortsetter med sine usakligheter.

P4 - 19 feb. 20 kl. 18:17

Frp større enn Sp

Fremskrittspartiet er større enn Senterpartiet i Nettavisens ferske februarmåling. Frp får 14,6 prosent oppslutning, fram 3,8 prosentpoeng fra januar. Senterpartiet går tilbake med 2,7 prosentpoeng, og blir akkurat litt mindre enn Frp med 14,1 prosent oppslutning.

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 19:34

Fullt Frp-opprør: En rekke fylkeslag ber sentralstyret vurdere å legge ned Oslo Frp

Rogaland og flere andre fylkeslag i Frp ber sentralstyret vurdere å oppløse Oslo Frp. – Ingen kommentar, sier en av initiativtagerne. Fylkeslederen i Oslo Frp klarer nesten ikke å ta det seriøst..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Influensa øker koronarisiko

Folk som blir smittet av vanlig influensa samtidig som de er smittet av koronaviruset dobler dødsrisikoen sammenlignet med dem som kun har covid-19. Det viser en ny analyse utført av Public Health England. Studien er ennå ikke kvalitetssikret, men britiske myndigheter har gått ut med informasjonen.

P4 - 15 minutter siden

TV2: Hagen betalte 10 mill i løsepenger

Tom Hagen skal ha betalt 10 millioner kroner til de antatte kidnapperne for å få et livstegn fra kona Anne-Elisabeth Hagen. Det melder TV2. Betalingen skal ha skjedd hos Kripos dagen etter at Hagen fikk en epost med beskjed om at løsepengekravet var senket fra 9 millioner euro til 5,4 millioner.

P4 - 1 time siden

52 smittede i Oslo

Det er registrert 52 smittetilfeller i Oslo det siste døgnet. Det er en liten nedgang fra i går da 59 personer fikk påvist covid-19. Alle bydelene i hovedstaden har nå så mange smittede at de regnes som røde..

P4 - 1 time siden

Kirken advarer mot sprit og ild

Den norske Kirke advarer mot å tenne lys rett etter å ha brukt håndsprit. Advarselen kommer etter at en kvinne fikk brannskader på en hånd under en konfirmasjonssamling tidligere denne måneden, melder Vårt Land. En kirkeverge opplyser til avisen at heldigvis tok ikke noe annet fyr..

P4 - 1 time siden

109 i karantene etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset etter et bryllup i Lillestrøm sist helg. 109 personer er satt i karantene, opplyser Alna Bydel i Oslo der mange av de berørte bor. Bydelsoverlegen opplyser at de jobber med å teste alle, og utelukker ikke at antallet smittede kan øke..

P4 - 2 timer siden

Minerotte hedret med medalje

For kanskje første gang har en afrikansk pungrotte blitt hedret med gullmedalje. Rotten Magawa har fått pris for heltemodig og livreddende innsats i Kambodsja der den sporer opp landminer. I løpet av sin karriere har rotten snust seg fram til 39 landminer og 28 ulike udetonerte sprenglegemer, melder AFP.

P4 - 2 timer siden

Fortsatt karanteneplikt for hyttebesøk

Regjeringen vil ikke oppheve karanteneplikten for nordmenn som drar på hytta i Sverige. Det selv om Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet mener det er forsvarlig å la hytteeiere slippe karantene, så lenge de ikke har kontakt med andre mens de er på hytta i Sverige. Et annet krav er at formålet med reisen ikke primært skal være fritidsreise, men å utføre nødvendige tilsyn med eiendom, melder Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Veltede trær og mye vann

Uvær i natt har har ført til mange veltede trær og mye vann på veiene i Oslo og Viken. Vegtrafikksentralen opplyser at det er verst i Follo, Oslo og Øvre Romerike og de ber folk kjøre forsiktig. I Oslo falt et stort tre over ring 3 ved Radiumhospitalet i natt og blokkerte begge kjørefelt i vestgående retning..

P4 - 2 timer siden

Busstreik er trappet opp

I dag trappes busstreiken opp så ytterligere 4500 bussjåfører i sju fylker er tatt ut i streik. Det betyr at til sammen nesten 8500 bussjåfører er parkert. Fellesforbundet reagerer på at lønnsforskjellen mellom bussjåførene og industrien øker, og de mener også arbeidstiden er uansvarlig.

P4 - 2 timer siden

Person til sykehus etter boligbrann

En person er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk i en boligbrann i Jevnaker i natt. Det var full fyr i boligen da nødetatene kom til stedet, og mye vind gjorde at Sør-Øst politidistrikt valgte å evakuere nabohuset også. Brannvesenet klarte å hindre brannen fra å spre seg, men boligen ble totalødelagt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt