NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:38

NRK - 23 Sep 18 kl. 20:24

– Flere feil ved stemmetellingen

Stikkprøver viser at det ble gjort flere feil under stemmetellingen i Stockholm etter valget i Sverige 9. september, melder SVT. Ifølge den svenske kringkasteren er det påvist flere feil også i de stemmene som har blitt kontrollregnet i Sundbyberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stockholm, Sverige, SVT, Sundbyberg

Dele artikeln

112 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, feil, ved, stemmetellingen
Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 10:00

Feil, feil og feil fra Tybring-Gjedde om FNs nye plattform for migrasjon | Pål Nesse

Frps utenrikspolitiske talsperson fremsetter flere misvisende påstander..

NRK - 11 Feb 19 kl. 14:06

Tolga-rapport viser alvorlige feil

Tolga kommune og fylkesmannen gjorde flere feil da brødrene Holøyen feilaktig fikk diagnosen psykisk utviklingshemmede, sier en rapport som ble lagt frem i dag. Blant annet er det gjort feil i registreringen av brødrene som ga kommunen statstilskudd..

NRK - 22 Oct 18 kl. 11:16

Lang stemmetelling i Afghanistan

Afghanistan har begynt stemmetellingen etter det som beskrives som det verste valget på 14 år. Opptellingen vil pågå frem til desember, skriver AP. Foreløpige resultater er ventet om tre uker..

Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 13:15

SSB: – Erna tar feil

SSB-forsker mener Erna Solberg tar feil om at flere barn er løsningen for velferdsstaten Norge og viser til at gjennomsnittsnordmannen bare er en utgiftspost..

P4 - 25 May 18 kl. 13:05

- Mange små bedrifter opplever det som skremmende

- Mange norske små og mellomstore bedrifter er overnervøse for å gjøre feil i forbindelse med de nye personvernreglene. Det sier advokat i Bedriftsforbundet, Hedvig Svardal. I dag trer den loven i kraft i EU.

VG - I førrgår: 13:09

Evry: Teknisk feil rammer flere kunder

IT-selskapet Evry med å løse en teknisk feil som berører flere kunder, blant annet Posten..

Aftenposten - 25 May 18 kl. 17:38

Forfatterkollegene svarer Jan Kjærstad: – Tar feil på alle punkter

Flere forfatterkollegaer slår tilbake mot «surmaget» kritikk fra Jan Kjærstad. – Han tar fullstendig feil, sier Anne B. Ragde..

NRK - 07 Jan 19 kl. 00:26

SSB: – Flere barn gir mer utgifter

SSB-forsker Erling Holmøy mener Erna Solberg tar feil om at flere barn er løsningen for velferdsstaten Norge og viser til at gjennomsnittsnordmannen bare er en utgiftspost. Flere barn gir flere å dele oljepengende på, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 12 Nov 18 kl. 19:29

Ikke stemmejuks i Florida

En dommer i Florida sier han ikke har sett tegn til juks med stemmetellingen i Broward fylke og ber politikerne om å dempe retorikken. USAs president Donald Trump gikk mandag ut og hevdet at mange stemmesedler var borte eller forfalsket i Florida..

NRK - 29 Nov 18 kl. 22:33

Spansk verft avviser flere feil

Forsvarets havarikommisjon antyder at alle de norske fregattene kan ha samme feil som Helge Ingstad. Det avviser det spanske verftet Navantia overfor VG. Navantia sier at de har tilbudt sin assistanse for å kaste lys over ulykken, ifølge VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt