NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:27

NRK - 23 Sep 18 kl. 20:24

– Flere feil ved stemmetellingen

Stikkprøver viser at det ble gjort flere feil under stemmetellingen i Stockholm etter valget i Sverige 9. september, melder SVT. Ifølge den svenske kringkasteren er det påvist flere feil også i de stemmene som har blitt kontrollregnet i Sundbyberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stockholm, Sverige, SVT, Sundbyberg

Dele artikeln

112 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, feil, ved, stemmetellingen
Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 10:00

Feil, feil og feil fra Tybring-Gjedde om FNs nye plattform for migrasjon | Pål Nesse

Frps utenrikspolitiske talsperson fremsetter flere misvisende påstander..

Aftenposten - 04 Mar 19 kl. 09:40

Fastleger har oppdaget flere feil i medisinleveranser til pleietrengende

I Stavanger, Kristiansand og Trondheim er det oppdaget flere alvorlige feil i pakker med ferdigdoserte tabletter fra Norsk Medisinaldepot til kommunene..

NRK - 11 Feb 19 kl. 14:06

Tolga-rapport viser alvorlige feil

Tolga kommune og fylkesmannen gjorde flere feil da brødrene Holøyen feilaktig fikk diagnosen psykisk utviklingshemmede, sier en rapport som ble lagt frem i dag. Blant annet er det gjort feil i registreringen av brødrene som ga kommunen statstilskudd..

NRK - 22 Oct 18 kl. 11:16

Lang stemmetelling i Afghanistan

Afghanistan har begynt stemmetellingen etter det som beskrives som det verste valget på 14 år. Opptellingen vil pågå frem til desember, skriver AP. Foreløpige resultater er ventet om tre uker..

Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 13:15

SSB: – Erna tar feil

SSB-forsker mener Erna Solberg tar feil om at flere barn er løsningen for velferdsstaten Norge og viser til at gjennomsnittsnordmannen bare er en utgiftspost..

VG - 04 Mar 19 kl. 09:23

Har oppdaget flere feil i medisinleveranser: – Situasjonen er bekymringsfull

I Stavanger, Kristiansand og Trondheim er det oppdaget flere alvorlige feil i pakker med ferdigdoserte tabletter til kommunene..

P4 - 25 May 18 kl. 13:05

- Mange små bedrifter opplever det som skremmende

- Mange norske små og mellomstore bedrifter er overnervøse for å gjøre feil i forbindelse med de nye personvernreglene. Det sier advokat i Bedriftsforbundet, Hedvig Svardal. I dag trer den loven i kraft i EU.

VG - 20 Feb 19 kl. 13:09

Evry: Teknisk feil rammer flere kunder

IT-selskapet Evry med å løse en teknisk feil som berører flere kunder, blant annet Posten..

Dagbladet - 04 Mar 19 kl. 10:10

Oppdaget alvorlige feil i medisinleveranser til pleietrengende

I Stavanger, Kristiansand og Trondheim er det oppdaget flere alvorlige feil i pakker med ferdigdoserte tabletter fra Norsk Medisinaldepot til kommunene..

Aftenposten - 25 May 18 kl. 17:38

Forfatterkollegene svarer Jan Kjærstad: – Tar feil på alle punkter

Flere forfatterkollegaer slår tilbake mot «surmaget» kritikk fra Jan Kjærstad. – Han tar fullstendig feil, sier Anne B. Ragde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt