NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:11

NRK - 23 Sep 18 kl. 20:24

– Flere feil ved stemmetellingen

Stikkprøver viser at det ble gjort flere feil under stemmetellingen i Stockholm etter valget i Sverige 9. september, melder SVT. Ifølge den svenske kringkasteren er det påvist flere feil også i de stemmene som har blitt kontrollregnet i Sundbyberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stockholm, Sverige, SVT, Sundbyberg

Dele artikeln

112 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, feil, ved, stemmetellingen
Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 10:00

Feil, feil og feil fra Tybring-Gjedde om FNs nye plattform for migrasjon | Pål Nesse

Frps utenrikspolitiske talsperson fremsetter flere misvisende påstander..

Aftenposten - 04 Mar 19 kl. 09:40

Fastleger har oppdaget flere feil i medisinleveranser til pleietrengende

I Stavanger, Kristiansand og Trondheim er det oppdaget flere alvorlige feil i pakker med ferdigdoserte tabletter fra Norsk Medisinaldepot til kommunene..

NRK - 11 Feb 19 kl. 14:06

Tolga-rapport viser alvorlige feil

Tolga kommune og fylkesmannen gjorde flere feil da brødrene Holøyen feilaktig fikk diagnosen psykisk utviklingshemmede, sier en rapport som ble lagt frem i dag. Blant annet er det gjort feil i registreringen av brødrene som ga kommunen statstilskudd..

NRK - 22 Oct 18 kl. 11:16

Lang stemmetelling i Afghanistan

Afghanistan har begynt stemmetellingen etter det som beskrives som det verste valget på 14 år. Opptellingen vil pågå frem til desember, skriver AP. Foreløpige resultater er ventet om tre uker..

NRK - 16 Jul 19 kl. 18:54

Mot flertall for von der Leyen

Et flertall av sosialdemokratene og de liberale vil støtte Ursula von der Leyen (60) ved presidentavstemningen i EU-kommisjonen. Dermed får hun trolig jobben. Ved 18.

Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 13:15

SSB: – Erna tar feil

SSB-forsker mener Erna Solberg tar feil om at flere barn er løsningen for velferdsstaten Norge og viser til at gjennomsnittsnordmannen bare er en utgiftspost..

VG - 04 Mar 19 kl. 09:23

Har oppdaget flere feil i medisinleveranser: – Situasjonen er bekymringsfull

I Stavanger, Kristiansand og Trondheim er det oppdaget flere alvorlige feil i pakker med ferdigdoserte tabletter til kommunene..

P4 - 25 May 18 kl. 13:05

- Mange små bedrifter opplever det som skremmende

- Mange norske små og mellomstore bedrifter er overnervøse for å gjøre feil i forbindelse med de nye personvernreglene. Det sier advokat i Bedriftsforbundet, Hedvig Svardal. I dag trer den loven i kraft i EU.

VG - 20 Feb 19 kl. 13:09

Evry: Teknisk feil rammer flere kunder

IT-selskapet Evry med å løse en teknisk feil som berører flere kunder, blant annet Posten..

Dagbladet - 04 Mar 19 kl. 10:10

Oppdaget alvorlige feil i medisinleveranser til pleietrengende

I Stavanger, Kristiansand og Trondheim er det oppdaget flere alvorlige feil i pakker med ferdigdoserte tabletter fra Norsk Medisinaldepot til kommunene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 30 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt