NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 07:12

NRK - 10 Oct 19 kl. 10:12

– Fikk bærepose med penger

Vitnet Per Orveland sier i Oslo tingrett at han fraktet penger fra Kjell Inge Røkke til Jan Erik «Jannik» Iversen flere ganger mellom 2005 og 2008. Pengene skal ha blitt levert i kontanter og i bæreposer. Iversen er tiltalt for trusler mot Røkke..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Per Orveland, Oslo, Kjell Inge Røkke, Jan Erik, Røkke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, bæreposemed , penger
NRK - 10 Oct 19 kl. 10:12

Fikk bærepose med penger

Vitnet Per Orveland sier i Oslo tingrett at han fraktet penger fra Kjell Inge Røkke til Jan Erik «Jannik» Iversen flere ganger mellom 2005 og 2008. Pengene skal ha blitt levert i kontanter og i bæreposer. Iversen er tiltalt for trusler mot Røkke..

P4 - 10 Oct 19 kl. 10:27

- Fikk en bærepose med penger av Røkke

Den tidligere kunsthandleren Per Orveland sier i retten at han var en mellommann mellom Kjell Inge Røkke og den tiltalte torpedoen Jan Erik Iversen. Orveland sier i retten at han fraktet penger fra Røkke til Iversen flere ganger i løpet av en treårsperiode. Pengene skal ha blitt levert i kontanter og i bæreposer.

VG - 10 Oct 19 kl. 10:34

Kunsthandler i retten: Hevder han overleverte bærepose med penger

Per Orveland (69) hevder han overleverte store pengesummer til torpedoen Jan Erik Iversen. – Jeg visste ikke hvorfor Kjell Inge Røkke skulle gjøre opp med ham, forklarer han i retten..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 13:34

Tollerne fant 700.000 kroner i bærepose

Under gulvmatta i bilen til en tysk mann som skulle ta ferja fra Larvik, fant tollerne 700.000 kroner i en pose. Mannen ville ikke si hvor han fikk pengene fra..

P4 - 13 Jul 19 kl. 07:52

Leverte inn våpen mot penger

Våpeneiere på New Zealand fikk i går penger mot å levere inn våpen, da regjeringens tiltak for å fjerne halvautomatiske våpen trådte i kraft. Den første av mer enn 250 landsomfattende innsamlinger ble holdt i Christchurch, hvor 51 muslimer ble drept i terrorangrep under fredagsbønnen for under fire måneder siden. Regjeringen fikk umiddelbart gjennomslag for å stramme inn New Zealands våpenlover etter angrepet..

E24 - 16 Jul 19 kl. 15:23

Handleriet.no reddet fra konkurs i vinter – mer enn doblet underskuddet i fjor

I vinter var det nesten over for det vesle dagligvareselskapet på nett, men Handleriet.no fikk inn friske penger og fikk leve videre. Styreleder sier selskapet vil tape penger også ut 2019..

P4 - 21 Jul 19 kl. 12:47

- Mulla Krekar utbetalte «martyrpenger» mener italiensk politi

Mulla Krekar har, ifølge italiensk politi utbetalt penger etter et angrep mot en militær flyplass i Aleppo til såkalte martyrer. Det melder TV2. Ifølge italiensk politi bidro også Krekar til at medlemmer av en terrorgruppe deltok i kamphandlinger i krigssoner og fikk paramilitær trening.

Hegnar.no - 02 Aug 19 kl. 22:52

Hagen-familien fikk nytt pengekrav - har betalt penger for livsbevis

Den angivelig motparten skal i juli på nytt ha tatt kontakt med Anne Elisabeth Hagens familie. Familien skal ha betalt penger for et livsbevis, ifølge VG..

P4 - 24 Jun 19 kl. 20:53

Partiene bevilger penger til seg selv

Partigruppene på Stortinget bevilger penger til seg selv som de slipper å betale tilbake om de ikke bruker opp alt i løpet av året. Gjennom gruppetilskudd, representanttilskudd og opposisjonstilskudd fikk de ni stortingsgruppene til sammen 188 millioner kroner i fjor, melder VG. Partiene har nå nesten 200 millioner kroner til sammen i oppsparte midler..

P4 - 05 Aug 19 kl. 06:50

Radikale IS-kvinner ber om penger til å rømme

Radikale IS-kvinner som sitter internert i flyktningleiren Al-Hol nordøst i Syria, har samlet inn tusenvis av kroner gjennom pengeinnsamlinger på nettet. Kvinnene henvender seg til europeiske støttespillere for å få penger til mat, drikke – og hjelp til å smugles ut av leiren. Flere kilder sier til Aftenposten at det også er blitt sendt penger fra Norge til kvinner i leirene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 30 minutter siden

Håper på brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP. EU har sagt at et utkast må være på bordet onsdag morgen for at EU-landene skal vurdere utkastet før toppmøtet som starter torsdag..

NRK - 45 minutter siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 1 time siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 2 timer siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 2 timer siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 2 timer siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 2 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 2 timer siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt