NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 18:05

NRK - 10 Oct 19 kl. 10:12

– Fikk bærepose med penger

Vitnet Per Orveland sier i Oslo tingrett at han fraktet penger fra Kjell Inge Røkke til Jan Erik «Jannik» Iversen flere ganger mellom 2005 og 2008. Pengene skal ha blitt levert i kontanter og i bæreposer. Iversen er tiltalt for trusler mot Røkke..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Per Orveland, Oslo, Kjell Inge Røkke, Jan Erik, Røkke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, bæreposemed , penger
NRK - 10 Oct 19 kl. 10:12

Fikk bærepose med penger

Vitnet Per Orveland sier i Oslo tingrett at han fraktet penger fra Kjell Inge Røkke til Jan Erik «Jannik» Iversen flere ganger mellom 2005 og 2008. Pengene skal ha blitt levert i kontanter og i bæreposer. Iversen er tiltalt for trusler mot Røkke..

P4 - 10 Oct 19 kl. 10:27

- Fikk en bærepose med penger av Røkke

Den tidligere kunsthandleren Per Orveland sier i retten at han var en mellommann mellom Kjell Inge Røkke og den tiltalte torpedoen Jan Erik Iversen. Orveland sier i retten at han fraktet penger fra Røkke til Iversen flere ganger i løpet av en treårsperiode. Pengene skal ha blitt levert i kontanter og i bæreposer.

Klartale - 02 Dec 19 kl. 10:57

Skattetaten skylder penger til 17.500 Nav-brukere

Folk som fikk penger fra Nav, skulle fått tilbake skattepenger. Men de fikk ingen penger..

VG - 10 Oct 19 kl. 10:34

Kunsthandler i retten: Hevder han overleverte bærepose med penger

Per Orveland (69) hevder han overleverte store pengesummer til torpedoen Jan Erik Iversen. – Jeg visste ikke hvorfor Kjell Inge Røkke skulle gjøre opp med ham, forklarer han i retten..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 13:34

Tollerne fant 700.000 kroner i bærepose

Under gulvmatta i bilen til en tysk mann som skulle ta ferja fra Larvik, fant tollerne 700.000 kroner i en pose. Mannen ville ikke si hvor han fikk pengene fra..

P4 - 13 Jul 19 kl. 07:52

Leverte inn våpen mot penger

Våpeneiere på New Zealand fikk i går penger mot å levere inn våpen, da regjeringens tiltak for å fjerne halvautomatiske våpen trådte i kraft. Den første av mer enn 250 landsomfattende innsamlinger ble holdt i Christchurch, hvor 51 muslimer ble drept i terrorangrep under fredagsbønnen for under fire måneder siden. Regjeringen fikk umiddelbart gjennomslag for å stramme inn New Zealands våpenlover etter angrepet..

Aftenposten - 24 Feb 20 kl. 14:39

Fiskeriministeren fikk også lønn av fylkeskommunen – ber om få betale tilbake penger

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) mottok også lønn som fylkestingspolitiker samtidig som han fikk ordfører- og statssekretær- og senere statsrådslønn. Etter at Aftenposten tok kontakt, ber han om å få betale tilbake penger til fylkeskommunen..

E24 - 16 Jul 19 kl. 15:23

Handleriet.no reddet fra konkurs i vinter – mer enn doblet underskuddet i fjor

I vinter var det nesten over for det vesle dagligvareselskapet på nett, men Handleriet.no fikk inn friske penger og fikk leve videre. Styreleder sier selskapet vil tape penger også ut 2019..

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 23:16

Likestillingsombudet overrasket over at innvandrerorganisasjoner ikke får penger til koronainformasjon

Likestillingsombud Hanne Bjurstrøm skulle gjerne ha sett at også innvandrerorganisasjoner fikk penger til å drive opplysningsarbeid rett mot innvandrerne..

P4 - 21 Jul 19 kl. 12:47

- Mulla Krekar utbetalte «martyrpenger» mener italiensk politi

Mulla Krekar har, ifølge italiensk politi utbetalt penger etter et angrep mot en militær flyplass i Aleppo til såkalte martyrer. Det melder TV2. Ifølge italiensk politi bidro også Krekar til at medlemmer av en terrorgruppe deltok i kamphandlinger i krigssoner og fikk paramilitær trening.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

100.000 smitta i Chile

Chile har registrert over 100.000 virustilfelle, opplyser helseministeren i landet, ifølge nyheitsbyrået Reuters. Over 1100 personar er registrerte døde etter å ha blitt smitta av koronaviruset i Chile så langt..

NRK - 10 minutter siden

Chauvin flytta til nytt fengsel

Politimannen Derek Chauvin, som er sikta for forsettleg drap på afroamerikanaren George Floyd, har blitt flytta til eit fengsel for høgsikring, skriv BBC. Chauvin sit nå i Minnesota Correctional Facility..

NRK - 15 minutter siden

WHO: Vil fortsetta USA-samarbeid

Sjefen for Verdas helseorganisasjon (WHO), Tedros Ghebreyesus, seier sundag at organisasjonen ønsker å fortsetta samarbeidet med USA. Det skjer etter at Donald Trump har trekt støtta til organisasjonen frå landet..

NRK - 30 minutter siden

Ingen nye dødsfall i Spania

I Spania er det ikkje registrert nokon nye dødsfall knytt til koronaviruset. Det opplyser helsestyresmaktene måndag, melder Reuters. Til saman har 27.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet i ulykke

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse med alvorlige skader etter en ulykke mellom en motorsykkel og en ATV på Rjukan. Den andre involverte er fraktet til sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Lufthansa godtar redningsplan

Styret i det tyske flyselskapet Lufthansa godtar redningsplanen frå den tyske regjeringa på rundt 100 milliardar euro, melder AFP. På onsdag valde dei å utsetta avgjerda grunna at dei frykta for strenge vilkår frå EU-kommisjonen..

NRK - 1 time siden

Vil kunna isolera fleire med tvang

Helsedepartementet foreslår å endra smittevernloven slik at fleire sjukeheimar kan ha moglegheit til å isolera fleire pasientar med tvang med covid-19, skriv Dagbladet..

NRK - 2 timer siden

Høgre-politikar blei spora

Ein app på mobilen avslørte i detalj kor stortingspolitikar Lene Westgaard-Halle frå Høgre var i rundt ein månad. Med bakgrunn i data kjøpt frå eit britisk selskap, har NRK kunna følga bevegelsane hennar blant anna heime og på to jobbreiser..

NRK - 2 timer siden

Går ut med dødstal i Iran

Ifølge styresmaktene i Iran blei 230 personar drepne under demonstrasjonane i november, melder AFP. Dette er første gong sidan demonstrasjonane, som skjedde etter eit hopp i bensinprisane, at styresmaktene kommenterer dødstala..

NRK - 2 timer siden

Dato for russisk grunnlovsendring

1. juli vil det vera folkeavstemming i Russland om grunnlovsendringar som opnar for at president Vladimir Putin kan sitta ved makta fram til 2036, melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt