NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:58

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:48

– Får mange korona-henvendelser

Forsikringsselskapene har mottatt flere hundre henvendelser fra kunder som er bekymret for det nye koronaviruset. Både Gjensidige og Storebrand sier de har mottatt flere henvendelser, særlig knyttet til situasjonen i Nord-Italia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjensidige, Storebrand, Nord-Italia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får mange, korona-henvendelser
P4 - 28 Feb 20 kl. 23:06

Vurderer korona-legevakt

Helsesjefen i Stavanger vurderer å sette opp en egen korona-legevakt dersom pågangen fortsetter å øke hos den ordinære legevakten. Det melder NRK. Årsaken er en økning i antall henvendelser.

NRK - 28 Feb 20 kl. 22:18

Stavanger vurderer korona-legevakt

Helsesjefen i Stavanger vurderer å sette opp en egen korona-legevakt hvis pågangen fortsetter å øke hos den ordinære legevakten. Årsaken er en økning i antall henvendelser..

P4 - 26 Dec 19 kl. 19:18

Dobbelt så mange henvendelser

Flere hjelpetelefoner har fått dobbelt så mange henvendelser etter at det i går ble kjent at Ari Behn har tatt sitt eget liv. Kirkens SOS sier til NRK at de har hatt rundt 800 telefoner, og har klart å svare på 40 prosent av disse med en gang. Spesielt er det mange menn som ringer.

Klartale - 02 Apr 20 kl. 14:47

Færre korona-smittede må på sykehus

Mange har vært svært syke av viruset korona. For første gang blir det færre som trenger hjelp til å puste..

NRK - 31 Jan 20 kl. 16:48

Har fått mange henvendelser

Politiet har fått opp imot 20 henvendelser fra vitner til ulykken ved en planovergang i Vikersund. Det sier etterforskningsleder Bent Øye til NTB. En mann omkom da et tog kolliderte med bilen han satt i.

Klartale - 10 Mar 20 kl. 12:12

Ber sykehusene forberede seg på mange korona-pasienter

Sykehusene bør planlegge for at 22.000 personer kan bli innlagt. Det er som følge av korona-viruset, sier helseminister Bent Høie..

Klartale - 26 Mar 20 kl. 17:09

Én av tre er ekstra sårbare for korona

En tredel av oss bør passe ekstra godt på. Så mange har større risiko for å bli alvorlig syk av korona-viruset..

P4 - 11 Mar 20 kl. 06:59

Tror korona fører til babyboom

Den lange korona-karantenen i Wuhan kommer til å føre til en babyboom. Det tror en pastor som er en av de 11 millionene som har vært over 50 dager i karantene i den kinesiske byen. Han sier til Aftenposten at mange par som har jobbet for mye til å ha tid til hverandre nå får mulighet til å være kjærester.

Klartale - 01 Apr 20 kl. 14:33

59 nye døde med korona i Sverige

I Sverige er det mange døde som er smittet av viruset korona. 59 smittede har dødd det siste døgnet..

Klartale - 14 Mar 20 kl. 16:39

Nå er to i Norge døde av korona

En person døde av korona i Oslo natt til lørdag. Dermed er to personer døde av korona-viruset her i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 15 minutter siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 45 minutter siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 1 time siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 45 minutter siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 1 time siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 1 time siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..

NRK - 1 time siden

FHI: Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstiuttet har oppdatert anbefalingen om hygiene, og ber alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen å bruke munnbind i møte med primærhelsetjenesten og såkalt prehospital tjeneste..

NRK - 1 time siden

Vil stenge norske kjøpesentre

Tidligere smittevernoverlege Bjørg Marit Andersen ved Oslo universitetssykehus sier det er inkonsekvent at kjøpesentre får holde åpent. – Det er en invitasjon til å ta på ting uten at man har tenkt over konsekvensene, sier hun til Nettavisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt