Dagbladet > Nyheter

Monday, 18 November, 16:59

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 18:56

– Er dette en næring vi ønsker oss?

Grønn Ungdom omtaler industriell svineproduksjon som «en skam for Norge». Moderpartiet ønsker seg en bred allianse for å se på næringen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Ungdom, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Er detteen , næringvi , ønskeross
NRK - 19 Aug 19 kl. 05:59

Vil myke opp regler for oppkjøring

Frp ønsker å liberalisere regelverket rundt oppkjøring ved å gi private kjøreskoler rett til å være sensor for hverandres elever. I dag må oppkjøring skje hos vegvesenet. Regelverket i dag er underlagt et EU-direktiv, som partiet mener bør utfordres..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 00:31

Kort sagt, onsdag 28. august

Læring i barnehagen. Bibelen og det norske. Grønlandskartet.

Dagbladet - 01 Nov 19 kl. 06:00

Mer og bedre læring med rødgrønt Oslo

Skolen er på vei inn i en ny tid der elevenes kompetanse skal bygges for å møte framtidas samfunns- og arbeidslivsbehov. Dette er tydelig både i det nye læreplanverket som utarbeides og i det rødgrønne byrådets plattform i Oslo. Høyre, derimot, ønsker seg tilbake til gammeldags teststyring av skolen..

Hegnar.no - 19 Aug 19 kl. 12:50

Frp vil liberalisere reglene for oppkjøring

Frp ønsker å liberalisere regelverket rundt oppkjøring ved å gi private kjøreskoler rett til å være sensor for hverandres elever, men møter motbør..

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 15:02

Asap Rocky-saken: 19-åring ønsker ny rettssak

Den 19-årige fornærmede er misfornøyd med dommen og ønsker ny rettssak mot ASAP Rocky, ifølge svenske Expressen..

Aftenposten - 17 Mar 19 kl. 11:15

Vil ha Ring 4 rundt Oslo – godt utenfor sentrum

Fylkesordførerne i Buskerud og Østfold ønsker debatt om mulighetene for Ring 4 rundt Oslo. Her er forslaget..

P4 - 31 May 19 kl. 06:57

Drapssiktet 15-åring avhørt uten forsvarer

Politiet brøt loven da 15-åringen som var siktet for dobbeltdrap i Kristiansand i 2016 ble avhørt uten forsvarer. Det slår Riksadvokaten fast i en ny rapport. Både en etterforskningsleder fra Kripos og en fra Agder politidistrikt er i rapporten funnet skyldige i grovt brudd på tjenesteplikten.

P4 - 22 Jul 19 kl. 23:03

Fredsprisvinner ønsker å fjerne omstridt plate

Fredsprisvinner Muhammad Yunus støtter enkelte muslimer som ønsker å fjerne en bronseplate med navnet hans i Stavanger. Platen er nedfelt i bakken og enkelte muslimer liker ikke at kunstverket kan tråkkes på, siden fredsprisvinneren har samme navn som muslimenes hellige profet. Yunus sier til Rogalands Avis at han forstår dette, og ønsker å fjerne platen fra bakken..

NRK - 24 Mar 19 kl. 00:28

Kolonnekjøring på fjelloverganger

Det er kolonnekjøring på alle de tre store fjellovergangene mellom øst og vest på grunn av uværet. Dette gjelder E16 Filefjell, Fv 52 Hemsedalsfjellet og E134 Haukelifjell. Rv 7 Hardangervidda og Rv 15 Strynefjellet er helt stengt..

NRK - 12 Feb 19 kl. 19:48

Kolonnekjøring flere steder

Tirsdag er det kolonnekjøring over en rekke fjelloverganger på grunn av uvær. Dette gjelder på E134 Haukelifjell, fv.50 Aurland-Hol og rv.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt