NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 23:28

NRK - 08 Nov 19 kl. 18:39

– Equinor leter etter ny toppsjef

Equinor leter etter en ny konsernsjef, det skriver Stavanger Aftenblad og viser til flere kilder. Kommunikasjonsdirektør Bård Glad Pedersen vil ikke bekrefte dette til avisen, men Aftenbladet erfarer at Eldar Sætre skal trekke seg i 2020..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger Aftenblad, Bård Glad Pedersen, Aftenbladet, Eldar Sætre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Equinor, leter, etterny , toppsjef
Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 20:42

Equinors toppsjef om oljesølet på Bahamas: – Tankene var designet for å tåle orkan

NEW YORK (Aftenposten): Equinor har fortsatt ikke full oversikt over skadene etter oljeutslippet på Bahamas, sier selskapets toppsjef Eldar Sætre..

NRK - 24 Oct 19 kl. 07:11

Dårleg resultat for Equinor

Lågare pris på olje og gass gjer at Equinor sitt driftsresultat går ned med 27 prosent. Resultatet etter skatt er i tredje kvartal eit underskot på 1,1 milliardar dollar, som ifølgje Equinor sjølv er litt dårlegare enn det analytikarane forventa..

NRK - 09 Sep 19 kl. 15:08

Equinor med to skip til Bahamas

Equinor har sendt to skip med personell som skal rydde opp olje som har lekt etter skadar frå orkanen Dorian, skriv Reuters. Equinor sin oljeterminal South Riding Point blei skada i orkanen, som førte til eit førebels ukjent utslepp..

P4 - 04 Oct 19 kl. 19:18

Equinor kjenner ikke utslippsomfang

Equinor har fortsatt ikke full oversikt over omfanget av utslippene etter orkanen Dorians herjinger på Bahamas. Så langt har de samlet inn 28 000 fat med oljeprodukter. Det er snart fem uker siden orkanen førte til enorme ødeleggeser på øygruppen.

NRK - 25 Sep 19 kl. 09:42

Equinor har inngått havvind-avtale

Equinor har inngått en intensjonsavtale med China Power International Holding om å samarbeide om havvind i Kina og Europa. Avtalen åpner også opp for et utvidet samarbeid. – Vi ser frem til samarbeidet, sier konserndirektør Pål Eitrheim i Equinor..

NRK - 03 Oct 19 kl. 08:27

Equinor selger del av havvindpark

Equinor selger 25 prosent av havvindparken Arkona utenfor Tyskland til et investeringsfond tilknyttet den sveitsiske banken Credit Suisse. Før salget eide Equinor 50 prosent av prosjektet. Nå vil oljegiganten eie 25 prosent, melder Dagens Næringsliv..

P4 - 20 Sep 19 kl. 08:59

Equinor fikk gigantkontrakt

Norske Equinor har i dag dratt i land verdens største havvindkontrakt. Den er verdt 100 milliarder kroner, og gjelder tre store havvindprosjekter i Doggerbank-området i Nordsjøen, opplyser britiske myndigheter. Equinor skal samarbeide med britiske SSE om prosjektene, som skal gi vindenergi til 4,5 millioner britiske husstander..

P4 - 24 Sep 19 kl. 05:30

Equinor må ha godkjenning av Trump

Equinor må ha godkjenning av Trump-regjeringen for vindmølleprosjektet deres i havet utenfor New York. Det skal reises mellom 60 og 80 vindturbiner som skal levere strøm til en halv million mennesker og Equinor håper å ha vindparken ferdig i 2024. USAs president Donald Trump har flere ganger kritisert vindkraft og sier blant annet at vindturbiner kan forårsake kreft.

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 08:29

236 grunner til å være skeptisk til Equinor-tallene

Equinor kan ha satt ny verdensrekord i bruk av ordet «adjust»..

Hegnar.no - 26 Jul 19 kl. 08:45

Equinor med oljefunn

Equinor har gjort funn ved Lille Prinsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 1 time siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 1 time siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 1 time siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 2 timer siden

Se Debatten

NRK - 2 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 2 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 2 timer siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 3 timer siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 3 timer siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt