NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 10:31

NRK - 08 Nov 19 kl. 18:39

– Equinor leter etter ny toppsjef

Equinor leter etter en ny konsernsjef, det skriver Stavanger Aftenblad og viser til flere kilder. Kommunikasjonsdirektør Bård Glad Pedersen vil ikke bekrefte dette til avisen, men Aftenbladet erfarer at Eldar Sætre skal trekke seg i 2020..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger Aftenblad, Bård Glad Pedersen, Aftenbladet, Eldar Sætre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Equinor, leter, etterny , toppsjef
Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 20:42

Equinors toppsjef om oljesølet på Bahamas: – Tankene var designet for å tåle orkan

NEW YORK (Aftenposten): Equinor har fortsatt ikke full oversikt over skadene etter oljeutslippet på Bahamas, sier selskapets toppsjef Eldar Sætre..

NRK - 14 May 20 kl. 17:15

Equinor endrer USA-rapportering  

Equinor vil gjøre endringer for å synliggjøre resultatene fra USA bedre i kvartalspresentasjoner. Det sa konsernsjef Eldar Sætre på generalforsamlingen torsdag. Dette skjer etter avsløringene om at Equinor har tapt over 200 milliarder kroner i USA..

NRK - 24 Oct 19 kl. 07:11

Dårleg resultat for Equinor

Lågare pris på olje og gass gjer at Equinor sitt driftsresultat går ned med 27 prosent. Resultatet etter skatt er i tredje kvartal eit underskot på 1,1 milliardar dollar, som ifølgje Equinor sjølv er litt dårlegare enn det analytikarane forventa..

P4 - I førrgår: 06:27

Mener Equinor-styret må gå

Olje- og energiminister Tina Bru bør bytte ut styret i Equinor etter giganttapene i USA. Det mener professor Ola Kvaløy ved Universitetet i Stavanger. Han sier til dagens næringsliv at en opprydding i Equinor er nødvendig etter avsløringene om at selkapet har tapt 200 milliarder kroner på investeringer de siste 20 årene..

NRK - 25 Feb 20 kl. 00:58

Equinor dropper leting i Australia

Equinor dropper de omstridte planene om leteboring utenfor kysten av Australia, opplyser selskapet i en pressemelding. Equinor mener etter en ny vurdering at boring i Australbukta ikke er lønnsomt..

NRK - 09 Sep 19 kl. 15:08

Equinor med to skip til Bahamas

Equinor har sendt to skip med personell som skal rydde opp olje som har lekt etter skadar frå orkanen Dorian, skriv Reuters. Equinor sin oljeterminal South Riding Point blei skada i orkanen, som førte til eit førebels ukjent utslepp..

P4 - 18 May 20 kl. 18:44

- Equinor må ordne opp

- Equinor må rydde opp og gjøre sitt ytterste for å hindre at situasjoner som i USA ikke skjer igjen. Det sier olje- og energiminister Tina Bru til NTB etter et møte med Equinors ledelse i dag. Dagens Næringsliv har avslørt at Equinor har tapt 200 milliarder kroner over 20 år i USA.

P4 - 23 Nov 19 kl. 13:56

Protester mot Equinor

Det pågår nå demonstrasjoner på 50 ulike strender i Australia mot Equinor. Grunnen er at oljeselskapet har planer om å bore dypt etter olje i Australbukta i et område som titusenvis av australiere har demonstrert for at skal vernes. Equinors egne estimater viser at oljesølet kan ødelegge for kyster i landet.

NRK - 10 Dec 19 kl. 08:37

Equinor inn i nytt havvindprosjekt

Equinor har kjøpt en eierandel på 50 prosent i det polske havvindprosjektet Baltyk I fra Polenergia. Kjøpet ble fullført 10. desember.

P4 - 18 May 20 kl. 14:41

- Equinor må redegjøre for veien videre

Olje- og energiminister Tina Bru må få svar på hvilke tiltak Equinor har gjort for at de massive tapene selskapet har hatt i USA ikke skal gjenta seg. Det mener Arbeiderpartiets Espen Barth Eide. Klokka 17 i ettermiddag møter statsråden ledelsen i Equinor til et fremskyndet møte, etter avsløringer om at selskapet har tapt 200 milliarder kroner i USA på 20 år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..

NRK - 30 minutter siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..

NRK - 15 minutter siden

Sier de har kontroll på viruset

Koronaviruset skal være under kontroll i Frankrike, som har begynt å lempe på smitteverntiltakene. – Viruset er fortsatt i omløp, men sprer seg sakte, sier lederen for landets rådgivende forskningsråd, Jean-François Delfraissy, til France Inter..

NRK - 30 minutter siden

Nye regler for opphold i Norge

I dag endrer regjeringen reglene for opphold for ofre for menneskehandel. Mens man tidligere måtte avgi forklaring til politiet i en menneskehandel-sak for å kunne få opphold, holder det nå å forklare seg om alvorlig kriminalitet..

NRK - 30 minutter siden

Vil stramme inn våpen-straff

Strengere straffer for oppbevaring og smugling av ulovlige våpen skal bidra til å få bukt med Sveriges kriminelle nettverk, håper landets regjering. Lovforslaget er en del av regjeringens 34-punktsprogram med tiltak mot kriminelle nettverk..

NRK - 30 minutter siden

Norwegian-fall 97,8 prosent i mai

Flyselskapet Norwegian fraktet 97,8 prosent færre passasjerer i mai i år enn samme måned i fjor. Selskapet fraktet 74.401 passasjerer i mai i år, mens tallet samme måned i fjor var drøyt 3,36 millioner..

NRK - 1 time siden

Bar i Belgia: Ta én, betal for to

Når Belgias barer åpner til uken, ber de kundene bli med på «helpy hour» og betale dobbelt av hva de ellers hadde gjort. 8. juni åpner landets serveringssteder etter å ha vært stengt i to og en halv måned på grunn av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Bratt fall i tysk industri

Fra mars til april opplevde tysk industri et fall i ordreinngangen på 25,8 prosent, viser fersk statistikk. Fallet omtales som det største siden begynnelsen av registreringene i 1991, opplyste det føderale statistikkbyrået Destatis..

NRK - 1 time siden

Palme-konklusjon 10. juni

Den svenske påtalemyndigheten kommer med sin konklusjon om tiltale i Palme-drapet 10. juni. Det melder SVT.

NRK - 1 time siden

Mener banken må ta regninga

Førsteamanuensis på juridisk fakultet ved UiO, Marte Eidsand Kjørven, mener banken må ta svindelregninga til Lillian Jensen. Hun ga aldri svindlerne tillatelse til å ta ut pengene hun ble svindlet for, og derfor må banken dekke tapet, mener Kjørven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt