NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 06:57

NRK - 09 Dec 19 kl. 13:26

– En tragedie for rene utøvere

Sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus, sier enkelte utøvere vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse. Mandag ble Russland utestengt fra globale idrettsmesterskap de neste fire årene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Russlands, Ganus, Russland, WADAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En tragedie, for, rene, utøvere
P4 - 09 Dec 19 kl. 13:54

-En tragedie for rene utøvere

Utestengelsen av Russland fra globale idrettsmesterskap er en tragedie for utøverne. Det sier sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus. I dag bestemte det internasjonale dopingbyrået Wada å utestenge Russland på grunn av juksing med dopingprøver Til NTB forteller Ganus at enkelte utøvere nå vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse.

P4 - 23 Sep 19 kl. 18:12

Opprettholder utestengelse

Russland forblir utestengt av Det internasjonale friidrettsforbundet. Dermed får ikke Russland delta i VM i Qatar, som begynner på fredag. Russiske utøvere som har fått klarsignal til å være med VM i Doha må stille under nøytralt flagg, slik de også har gjort de siste årene.

NRK - 19 Sep 19 kl. 14:29

Færre fødsler ender i tragedie

Til tross for en kraftig nedgang i antall fødsler som ender i tragedie, dør fortsatt 2,8 millioner barselkvinner og nyfødte i året. Det viser tall fra FN. I fjor døde 7.

NRK - 20 Aug 19 kl. 15:53

Vil kutte ned på EU-møte

Britiske tenestemenn vil slutte å vere med på mesteparten av EU-møte frå 1. september, melder Reuters. Dei seier det gir meining å berre vere med i dei mest viktige møta før brexit.

NRK - 19 Dec 19 kl. 12:48

UiT svindla for 12 millionar

Universitetet i Tromsø betalte ut 12 millionar kroner til det som viste seg å vere svindel. Pengane gjekk til det som så ut til å vere ein faktura for kjøp av ei røntgenmaskin. Det er uvisst kven som står bak svindelen..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 09:03

Vil ha flere utøvere inn i paraidretten i sør

Norges idrettsforbund er i gang med tidenes satsing på paraidrett. Nå vil Olympiatoppen Sør ha flere utøvere fra landsdelen til de Paralympiske lekene..

NRK - 24 Nov 19 kl. 15:31

Trur det kan vere ei smittekjelde

Forskarar ved Veterinærinstituttet har styrka mistanke om at det kan vere ei felles smittekjelde som første til at rundt 40 hundar døydde etter eit sjukdomsutbrot i august og september. Dei kan derimot ikkje slå noko fast enno..

NRK - 09 Sep 19 kl. 20:22

Tre personar truleg døde

Tre personar skal vere døde etter ei skyting i eit hus i Dordrecht i Nederland, ifølgje politikjelder, melder De Telegraaf. Ein av dei døde skal vere gjerningsmannen..

NRK - 27 Oct 19 kl. 12:10

Fleire skal vere drepne i Syria

Kroppane til tre menn og tre kvinner skal ha blitt funne på same stad som kroppen til det som skal vere IS-leiaren al-Baghdadi. Det seier ein kommandør i ei av jihadistgruppene i området til nyheitsbyrået Reuters..

P4 - 04 Dec 19 kl. 06:34

Mor var på norskkurs før tragedie

Den avdøde moren i 20-årene som etterforskes for drap og drapsforsøk på sine tre døtre, tok norskprøve kun timer før drukningshendelsen i Tromsø mandag. Kvinnen er opprinnelig fra Sudan og deltok på introduksjonsprogrammet til Tromsø kommune, og var elev ved Voksenopplæringen, skriver VG. Kommunen sier til avisen at det var ingenting ved situasjonen som ga grunn til uro.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Lege i Kina døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av utbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 15 minutter siden

Lege døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av udbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 1 time siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 3 timer siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 3 timer siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 4 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 4 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 6 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt