VG > Økonomi

Onsdag, 27 Januar, 18:37

VG - 13 jan. 21 kl. 23:11

– En historisk president i negativ forstand

Donald Trump skal stilles for riksrett for andre gang, som den første presidenten i USAs historie: – Og denne gang blir det ordentlig riksrett, sier USA-ekspert Sofie Høgestøl..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trump, USAs, USA, Sofie Høgestøl

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En historisk, presidenti , negativ, forstand
Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 13:18

- Politisk korrupsjon

Donald Trump benådet allierte, støttespillere og kjendiser på sin siste dag. - Veldig unikt, i negativ forstand, sier USA-ekspert..

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:02

Krever negativ test for innreise

Det vil bli innført et krav om negativ koronatest og karantene for alle som kommer til USA fra andre land, det sier president Joe Biden..

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:02

Krever negativ test for USA-reise

Det vil bli innført et krav om negativ koronatest og karantene for alle som kommer til USA fra andre land, opplyser president Joe Biden..

NRK - 08 jan. 21 kl. 09:07

Krever negativ test ved innreise

Fra neste uke krever Storbritannia negativ koronatest ved innreise. De som ikke har papirene i orden, kan vente seg en bot på 500 pund, skriver NTB. Målet med det nye kravet er å bekjempe spredningen av nye virusvarianter..

NRK - 21 jan. 21 kl. 13:57

Byrådet er negativ til portforbod

Byrådet i Bergen er kritisk til forslaget frå regjeringa om å kunne innføre portforbod. Dei meiner at effekten av portforbod vil vere beskjeden for smittevernet, ha negativ effekt på folkehelsa og gå på tilliten til styresmaktene laus..

NRK - 22 jan. 21 kl. 01:06

Fauci:Frigjørende å jobbe for Biden

USAs smittevernsjef Anthony Fauci sier det er «frigjørende» å jobbe for president Joe Biden. – Det føles frigjørende å kunne gjengi hva vitenskapen sier, sier Fauci, som ble sterkt kritisert under president Donald Trump for å være for negativ..

NRK - 22 jan. 21 kl. 01:06

Fauci: Frigjørende å jobbe for Biden

USAs smittevernsjef Anthony Fauci sier det er «frigjørende» å jobbe for president Joe Biden. – Det føles frigjørende å kunne gjengi hva vitenskapen sier om koronaviruset, sier Fauci, som ble kritisert under president Trump for å være for negativ..

VG - 10 jan. 21 kl. 09:54

Brady (43) storspilte og ble historisk – slo ut Vedviks Washington

I sitt 21. år i NFL er Tom Brady atter en gang klar for kvartfinalen i NFL-sluttspillet, men for første gang står det ikke «Patriots» på hjelmen. Natt til søndag ble han historisk..

VG - 10 jan. 21 kl. 16:10

Bolsjunov ble historisk: Vant Tour de Ski med over tre minutter

Aleksandr Bolsjunov (24) kjempet seg inn til annenplass på den siste etappen i Tour de Ski. Dermed har han vært på pallen på alle de åtte etappene i årets Tour de Ski, som han vant med historisk stor margin..

VG - 10 jan. 21 kl. 16:10

Bolsjunov ble historisk: Vant med over tre minutter

Aleksandr Bolsjunov (24) kjempet seg inn til annenplass på den siste etappen i Tour de Ski. Dermed har han vært på pallen i alle de åtte etappene, som han vant med historisk stor margin..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Slik skal Spania slås: – Statistikken driter jeg langt i

Sander Sagosen & co. står foran den ultimate oppgaven. Det første stjernen gjør er å kaste Norges elendige Spania-statistikk rett i søppelbøtten.

VG - 1 time siden

3401 innreiser fra Storbritannia fra 31. desember til 20. januar

Sverige, Polen, Litauen, Danmark og Storbritannia topper listen over reisende til Norge hittil i år, viser statistikk fra innreiseregisteret..

VG - 1 time siden

Satser på verdensrekord i milliardær-prosjekt

Norges OL-triatlonhåp Kristian Blummenfelt (26) satser med en polsk milliardær i ryggen på å svømme, sykle og løpe den såkalte Iron Man-distansen på under syv timer – hele 35 minutter raskere enn gjeldende verdensrekord..

VG - 2 timer siden

EU krever AstraZeneca-doser : - En moralsk forpliktelse

I en uttalelse krever EUs helsekommissær at AstraZeneca leverer flere vaksinedoser - og sier at selskapet er nødt til å ta doser fra fabrikken som leverer til Storbritannia og gi dem til EU..

VG - 2 timer siden

Solskjær har «overlevd» 15 managere i Premier League: – Veldig takknemlig

Siden Ole Gunnar Solskjær (47) tok over jobben som Manchester United-manager har et tosifret antall managere forlatt sin post. Nordmannen tar ikke tilliten som en selvfølge..

VG - 2 timer siden

Svensk politi om stengte grenser: - Største utfordringen siden andre verdenskrig

- Dette er den største utfordringen vi har hatt siden andre verdenskrig, sier Mikael Holmgren, fungerende seksjonssjef ved grensepolitiet i Sverige, til Strømstads Tidning..

VG - 4 timer siden

Mistenkelig hendelse ved vaksinefabrikk i Wales

Politiet har rykket ut til Astra Zenecas fabrikk i Wales etter en mistenkelig hendelse, melder flere medier..

VG - 5 timer siden

Ny rapport: Veiene har blitt bedre

Redusert ulykkesrisiko og en tydelig forbedring av veinettet fra 2014 til 2019. Det er gladmeldingen fra en rapport utført for Opplysningsrådet for veitrafikkloven (OVF)..

VG - 5 timer siden

100.000 døde av covid: Derfor er britene så hardt rammet

Det høye corona-dødstallet i Storbritannia skyldes en kombinasjon av uheldige faktorer..

VG - 5 timer siden

Dette er «helgenomsekvensering»

Den globale pandemien har ført til at folk flest har utvidet både ordboken og kompetansen om helse og virus. Likevel er det noen fagbegreper som blir vanskelige..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt