NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 08:08

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:09

– En historisk dag for rusbrukere

Arild Knutsen i Foreningen for en human narkotikapolitikk sier at regjeringens rusreform er den viktigste endringen i ruspolitikken i vår tid, og noe som vil bety mye for velferden til rusbrukere. – Dette er en historisk dag, sier han i Dagsnytt 18..
Les mer på NRK


Les mer om:
Knutsen, Foreningen, Dagsnytt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En historisk, dag, for, rusbrukere
Aftenposten - 16 april 21 kl. 17:34

Kan rusbrukere virkelig sammenlignes med barn?

Kan rusbrukere virkelig sammenlignes med barn og utilregnelige?.

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:13

Høie: – Jeg tok feil om rusbruk

Helseminister Bent Høie sier at han endret mening om ruspolitikk etter å ha lest hva rusbrukere skrev i en kronikk. – Arild Knutsen i Foreningen for human narkotikapolitikk fikk meg til å forstå at han hadde rett, og jeg hadde feil, sier Høie..

Aftenposten - 16 feb. 21 kl. 14:37

Passerte en historisk milepæl i dag

Verdens største kryptovaluta har passert en historisk milepæl med en verdi på over 50.000 dollar tirsdag ettermiddag..

VG - 10 jan. 21 kl. 09:54

Brady (43) storspilte og ble historisk – slo ut Vedviks Washington

I sitt 21. år i NFL er Tom Brady atter en gang klar for kvartfinalen i NFL-sluttspillet, men for første gang står det ikke «Patriots» på hjelmen. Natt til søndag ble han historisk..

VG - 10 jan. 21 kl. 16:10

Bolsjunov ble historisk: Vant Tour de Ski med over tre minutter

Aleksandr Bolsjunov (24) kjempet seg inn til annenplass på den siste etappen i Tour de Ski. Dermed har han vært på pallen på alle de åtte etappene i årets Tour de Ski, som han vant med historisk stor margin..

VG - 10 jan. 21 kl. 16:10

Bolsjunov ble historisk: Vant med over tre minutter

Aleksandr Bolsjunov (24) kjempet seg inn til annenplass på den siste etappen i Tour de Ski. Dermed har han vært på pallen i alle de åtte etappene, som han vant med historisk stor margin..

NRK - 11 jan. 21 kl. 04:50

Kirkestreiken er avsluttet

Det er enighet i lønnsoppgjøret for kirkelig ansatte etter en månedslang streik. Det er klart etter at partene sa ja til riksmeklerens skisse til løsning natt til mandag. – En historisk seier i en historisk konflikt, sier arbeidstakerorganisasjonene..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 11:47

Soldater har inntatt Kongressen etter Trump-støttespillernes storming. En historisk uke venter i USA.

Det har vært en historisk og dramatisk uke etter at Trump-tilhengere trengte seg inn i Kongressen i Washington 6. januar..

E24 - 04 feb. 21 kl. 05:45

Historisk passasjernedgang i internasjonal luftfart i fjor

Pandemien satte sitt preg på luftfarten over hele verden i fjor. Nye tall viser at den globale luftfarten opplevde en historisk passasjernedgang med 66 prosent..

Aftenposten - 09 feb. 21 kl. 08:15

Gyda (18) kan bli historisk. Fikk uventet hjelp av koronaen

Gyda Westvold Hansen er stinn av selvtillit drøye to uker før hun kan bli en historisk gullvinner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye fartsgrenser til sjøs

Frå 15. mai blir det nye fartsgrenser til sjøs, opplyser Samferdsledepartementet. Mellom anna blir det ikkje lov å føra båt raskare enn 5 knop, dersom du er mindre enn 50 meter frå folk som badar eller bademerkebøyer..

NRK - 30 minutter siden

Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Johnson glad for superliga-kollaps

Den britiske statsministeren Boris Johnson er glad for avgjerda om at dei engelske klubbane ikkje vil vera med i den nye superligaen likevel. Etter kraftig kritikk frå dei fleste fotballinteresserte trekte klubbane seg ut av prosjektet i går kveld..

NRK - 45 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 1 time siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 1 time siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 1 time siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 3 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt