E24 > Økonomi

Lørdag, 26 September, 04:46

E24 - 07 des. 19 kl. 20:36

– Det er mange ledere som sier at de sover godt om natten, uansett. Jeg er usikker på om de snakker sant

For ti år siden ble Hege Yli Melhus Ask første ledertalent noensinne. I 2009 var hun 35 år og hadde akkurat sagt opp lederjobben i Hafslund. I dag er hun konsernsjef i NHST Media Group..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hege Yli Melhus Ask, Hafslund, NHST Media Group

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det er mange, lederesom , sierat de , sover godt om natten uansett Jeg er usikker på om de snakker sant
Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

P4 - 11 feb. 20 kl. 07:44

Søvnlengde påvirker barns psykiske helse

Søvnlengde påvirker barns psykiske helse. Det kommer frem i en undersøkelse gjennomført i prosjektet "Tidlig Trygg" i Trondheim. Barna som sover færrest timer har størst risiko for å utvikle psykiske vansker som ADHD, angst og depresjon, skriver Aftenposten.

Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 11:35

Hvem snakker sant om smittehåndteringen? Begge anklages av andre Hurtigruten-ledere.

Konsernsjef Daniel Skjeldam og kommersiell direktør Asta Lassesen beskyldes av andre ledere i Hurtigruten for å ha bidratt til at informasjon om smitten på MS Roald Amundsen ikke kom ut til passasjerer og offentligheten. Begge to avviser dette..

E24 - 18 sep. 20 kl. 11:35

Hvem snakker sant om smittehåndteringen? Begge anklages av andre Hurtigruten-ledere.

Konsernsjef Daniel Skjeldam og kommersiell direktør Asta Lassesen beskyldes av andre ledere i Hurtigruten for å ha bidratt til at informasjon om smitten på MS Roald Amundsen ikke kom ut til passasjerer og offentligheten. Begge to avviser dette..

VG - 08 nov. 19 kl. 14:26

Jeg har ikke snakka sant om livet

Jeg gjemte meg bak en tanke om at jeg ikke skylder å fortelle alt. Og det er jo sant. Så endte jeg med å ikke si noe til noen, nesten..

Aftenposten - 26 mai 20 kl. 11:22

Langrenn må kutte 8,3 millioner: – Jeg sover godt om natten

Langrennssjef Espen Bjervig ser ikke mørkt på millionkuttene. Trener Eirik Myhr Nossum mener at når galt skulle skje, kunne det ikke skjedd på et bedre tidspunkt..

P4 - 26 feb. 20 kl. 07:08

Kjøper erotiske leketøy om natten

Nordmenn viser en økt interesse for erotiske leketøy om natten. Ifølge Klarna øker salget av denne type varer med 140 prosent, sammenlignet med dagtid. Også mat og drikke blir prioritert når mørket har falt på, spesielt snus og godteri.

P4 - 01 nov. 19 kl. 08:51

Beordrer stans i etterforskninger

Riksadvokat Tor-Aksel Busch har gitt politiet beskjed om å stanse etterforskningen av alle anmeldelser fra Nav knyttet til utenlandsopphold i EØS inntil videre. Busch sier til nettstedet Rett24 at situasjonen nå er så usikker rettslig sett at han mener det ikke er forsvarlig å trekke folk for retten med utgangspunkt i anmeldelser fra Nav - uansett hvilket område det er snakk om. Stansen gjelder også uansett om sekene er før eller etter 2012..

VG - 16 april 20 kl. 21:30

Derfor sover noen bedre nå

Sliter du vanligvis med søvnen, men sover som et lite barn nå? Du er ikke alene..

VG - 29 sep. 19 kl. 14:19

Haaland usikker til Liverpool-møte – har sett hat tricket i reprise 30 ganger

Erling Braut Haaland (19) får fortsatt gåsehud når han snakker om sitt hat trick i Champions League-kampen mot Genk. Men nå er han usikker før Liverpool-kampen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Markant oppgang på Wall Street – tek-hopp sendte Nasdaq opp over to prosent

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Ved stenging er oppgangen markant..

E24 - 6 timer siden

Utfordrer Ap om økt eksport: – Hvor skal kraften komme fra?

Vindbransjens organisasjon Norwea utfordrer Ap på hvor de skal hente kraften til å nå målet om å øke fastlandseksporten med 50 prosent. – Mer fornybar energi, svarer Terje Aasland (Ap)..

E24 - 7 timer siden

Markant oppgang på Wall Street

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Klokken 21 er oppgangen markant..

E24 - 8 timer siden

Europeiske luftfartsmyndigheter tror Max-flyene kan få grønt lys i november

Det ulykkesutsatte flyet har stått på bakken siden mars 2019. Nå kan det nærme seg rullebanen igjen..

E24 - 9 timer siden

Hevder Mowi enkelt kan kutte lusekostnader - og forbedre fiskevelferd

Utstyrsprodusenten Stingray hevder at deres laserteknologi kan kutte Mowis rekordhøye lakseluskostnader kraftig. Laksekjempen sier den har god oversikt over de ulike metodene som kan bekjempe lus, og ber selskapet dokumentere effekten..

E24 - 9 timer siden

Nel-sjefen: – Tilfredsstillende når man kan redde verden og samtidig tjene penger

Jon André Løkke beskrives som hardtarbeidende, ydmyk, jordnær og jovial. Men er Nel-sjefen en miljøaktivist, eller en kapitalist kun ute etter å tjene penger?.

E24 - 9 timer siden

Et glimt av fremtiden

SAN FRANCISCO (E24): Flammene stoppet bare meter bortenfor hjemmet til Randy Tiedemann. Fra terrassen hans kan du tydelig se skillet mellom frisk vegetasjon og forbrente trær. Rester av hvitt brannslukkingsmiddel ligger fortsatt på bakken..

E24 - 10 timer siden

ILA-virus påvist ved Mowi-anlegg i Møre og Romsdal

Det er påvist infeksiøs lakseanemi (ILA) ved et oppdrettsanlegg i Vanylven i Møre og Romsdal, tilhørende Mowi..

E24 - 11 timer siden

Regjeringen vurderer nye tiltak for luftfarten

I ukene framover skal regjeringen vurdere om det skal innføres nye tiltak for luftfarten, og hva som i tilfelle trengs for å redde flyselskapene..

E24 - 11 timer siden

Utvalg vil ha flere strømkabler til Europa

Klimaomstillingsutvalget vil bygge ut mer fornybar energi i Norge for å sikre nok kraft til det grønne skiftet, og bygge flere utenlandskabler for å øke eksportinntektene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt