E24 > Økonomi

Sunday, 26 January, 10:09

E24 - 07 Dec 19 kl. 20:36

– Det er mange ledere som sier at de sover godt om natten, uansett. Jeg er usikker på om de snakker sant

For ti år siden ble Hege Yli Melhus Ask første ledertalent noensinne. I 2009 var hun 35 år og hadde akkurat sagt opp lederjobben i Hafslund. I dag er hun konsernsjef i NHST Media Group..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hege Yli Melhus Ask, Hafslund, NHST Media Group

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det er mange, lederesom , sierat de , sover godt om natten uansett Jeg er usikker på om de snakker sant
P4 - 01 Nov 19 kl. 08:51

Beordrer stans i etterforskninger

Riksadvokat Tor-Aksel Busch har gitt politiet beskjed om å stanse etterforskningen av alle anmeldelser fra Nav knyttet til utenlandsopphold i EØS inntil videre. Busch sier til nettstedet Rett24 at situasjonen nå er så usikker rettslig sett at han mener det ikke er forsvarlig å trekke folk for retten med utgangspunkt i anmeldelser fra Nav - uansett hvilket område det er snakk om. Stansen gjelder også uansett om sekene er før eller etter 2012..

VG - 10 Oct 19 kl. 18:40

Her er det noen som ikke snakker sant

OSLO TINGRETT (VG) Kjell Inge Røkke mener han har vært utsatt for utpressing. Jan Erik «Jannik» Iversen sier han jobbet for Røkke..

VG - 29 Sep 19 kl. 14:19

Haaland usikker til Liverpool-møte – har sett hat tricket i reprise 30 ganger

Erling Braut Haaland (19) får fortsatt gåsehud når han snakker om sitt hat trick i Champions League-kampen mot Genk. Men nå er han usikker før Liverpool-kampen..

VG - 21 Jan 20 kl. 21:53

Taktisk hodebry for Norge: Spillerne vil vinne alt - men Christian Berge er usikker

MALMÖ (VG) (Ungarn-Sverige 18–24) Norge kan komme til å påvirke sin semifinalemotstander - om det skal bli Spania eller Kroatia. Christian Berge er usikker på hva han skal gjøre. Mange av «Berge Boys» sier at de vil spille for å vinne.

P4 - 10 Sep 19 kl. 14:26

LO freder Støre

Til tross for Arbeiderpartiets tilbakegang, fredes Jonas Gahr Støre av LO. LO-leder Hans-Christian Gabrielsen sier han står bak Støre som partileder. Og en runde VG har foretatt viser at heller ingen av LOs tre sentralstyremedlemmer i Arbeiderpartiet vil ta opp spørsmålet om det er behov for nye ledere, på sentralstyremøtet nå i ettermiddag.

P4 - 01 Jan 20 kl. 16:23

- Nyttårsforsett er bra uansett

Det er bra at folk prøver å sette seg nyttårsforsett selv om man ikke lykkes. Det sier psykologspesialist Jan-Ole Hesselberg. Mange bruker det nye året på å sette seg mål om å enten gå ned i vekt, og trene, men ifølge NRK er det mange som mislykkes.

P4 - 21 Aug 19 kl. 13:22

Johaug usikker på satsing

Therese Johaug er usikker på om hun vil satse mot OL i Beijing om to og et halvt år. 31-åringen har vunnet det aller meste, men står uten individuelt OL-gull. Men hun sier til VG at et OL-gull ikke betyr like mye som det gjorde før.

P4 - 02 Dec 19 kl. 21:51

Giuffre ber britene om støtte

Kvinnen som hevder at Jeffrey Epstein betalte henne for å ha sex med prins Andrew da hun var 17 år, ber britene om å støtte henne. Virginia Giuffre sier i et intervju med BBC at at både hun og prinsen vet hva som har skjedd, men at det bare er hun som snakker sant. Prins Andrew har avvist alle anklager.

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 10:01

Én spiller er usikker før skjebnekampene til Åsane

– Vi har mange som er i god form, sier Morten Røssland..

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 19:30

Dag Johan Haugerud: – De sier motstand gjør deg sterkere. Jeg er ikke så sikker på at det er sant.

Mange skal ha et ord med i laget når man lager film. Noen ganger kan det gå på selvtilliten løs..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Boeings nye 777X har gjennomført første flyging

Boeing har startet testflygingen av sin nye modell 777X, som gjennomførte sin aller første tur lørdag..

E24 - 1 time siden

Iran avviser ikke videre forhandlinger med USA

Den iranske utenriksministeren, Mohammed Javad Zarif, utelukker ikke forhandlinger med USA. President Donald Trump avviser det derimot kontant..

E24 - 1 time siden

Idioti? Det ville vært å plassere pengene sine hos Jan Petter Sissener

UKESLUTT: Det mangler sjelden på usympatiske karakteristikker fra Jan Petter Sissener. Han bør kanskje bruke mer energi på egne forretninger og mindre på å idiotforklare alle andre. .

E24 - 2 timer siden

Refser forbrukslån-investorer: – Lever i en helt annen verden

Hallgeir Kvadsheim mener investorene «gir blaffen i etikken». Mye av kritikken mot forbrukslånsbankene er feilslått, svarer investor Per G. Braathen..

E24 - 13 timer siden

Hydro har sikret seg sol- og vindkraft for flere tiår

Norsk Hydro er Europas nest største innkjøper av sol- og vindkraft på langsiktige avtaler. – Jeg tror flere vil få øynene opp for dette, sier Hydros energidirektør Arvid Moss..

E24 - 14 timer siden

Troms og Finnmark Høyre varsler kamp mot Oslo Høyre om vern av Lofoten, Vesterålen og Senja

Oslo Høyre har vedtatt at de vil verne havområdet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Nå varsler Troms og Finnmark Høyre kamp fram mot landsmøtet..

E24 - 14 timer siden

H&M stenger 13 butikker i Kina etter virusutbrudd

Den svenske kleskjeden har i likhet med Ikea, Starbucks og McDonalds stengt sine butikker nær den kinesiske byen Wuhan..

E24 - 15 timer siden

Britiske fiskere håper brexit skal gi importbrems

Organisasjonen Fishing for Leave drømmer om norske tilstander og håper Storbritannia «tar tilbake kontrollen» over egne farvann etter brexit. Norges sjømatråd er ikke bekymret for at det rammer norsk fiskeeksport..

E24 - 18 timer siden

EU mykner opp reglene for folkefinansiering

Norske gründere jubler etter EU-enighet om nytt regelverk for folkefinansiering. Regelverket er langt mer liberalt enn forslaget fra Finanstilsynet i fjor som bransjen mente vil ødelegge den norske næringen..

E24 - 19 timer siden

Saudiarabisk fond i oppkjøpsprat med Newcastle United

Etter 12 år ute for salg kan den nordengelske fotballklubben få nye eiere. Da får også Saudi-Arabia forankret sin nye satsing på sport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt