NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 17:08

NRK - 19 Jun 19 kl. 15:22

– Det er ikke jeg som er på valg

Ap-leder Jonas Gahr Støre tar til motmæle mot kritikken og avviser at han vil vurdere å trekke seg som partileder dersom Ap gjør et dårlig valg til høsten. Han gir seg selv en blank 6'er i karakter for innsatsen så langt dette året, melder NTB..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Ap, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det er ikke, jegsom er på , valg
NRK - 26 Sep 19 kl. 15:25

Ikke mulig med valg før brexitfrist

Speaker i det britiske parlamentet John Bercrow sier det ifølge gjeldende regler ikke kan gjennomføres et nytt valg i Storbritannia før tidligst 5. november. Det er fem dager etter fristen for landet til å forlate EU..

Dagbladet - 08 Mar 19 kl. 18:06

Clinton i Norge: Stiller ikke til valg igjen

Hillary Clinton gikk hardt ut mot Facebook og «fake news» og avviste at hun vil stille til valg da hun talte på Handelshøyskolen BI i Oslo fredag..

Hegnar.no - 08 Mar 19 kl. 17:32

Clinton i Norge: Stiller ikke til valg igjen

Hillary Clinton gikk hardt ut mot Facebook og «fake news» og avviste at hun vil stille til valg da hun talte på Handelshøyskolen BI i Oslo fredag..

NRK - 29 Sep 19 kl. 10:11

Farage vil stille til valg

Leder for Brexit-partiet, Nigel Farage, sier til Sky News at han ville stilt til parlamentsvalg, dersom det blir utlyst nytt valg. Parlamentet står i stampe på grunn av brexit, og det er ventet at det vil bli holdt valg for året er omme..

NRK - 03 Nov 19 kl. 10:30

Farage stiller ikke til valg

Brexit-leder Nigel Farage sier han ikke kommer til å stille i valget i Storbritannia. Farage ledet tidligere det innvandringskritiske UKIP, og er nå leder av partiet Brexit, som vil ha Storbritannia ut av EU. Britene går til valg 12.

P4 - 15 Jul 19 kl. 05:50

Demonstrasjon i Moskva

Flere hundre mennesker protesterte i Moskva i går mot at noen opposisjonskandidater ikke får stille til valg til bystyret i september. Rundt 25 personer ble arrestert, ifølge russisk politi. Noen av kandidatene har selv oppfordret til demonstrasjoner etter at de ble nektet å stille til valg.

NRK - 08 May 19 kl. 17:14

Mussolinis oldebarn i EU-valg

Oldebarnet til Italias tidligere fascistdiktator Benito Mussolini, Caio Giulio Cesare Mussolini stiller til valg til EU-parlamentet. Han vil ikke ta avstand fra sin oldefars ideologi, men sier de antisemittiske raselovene var et skamfullt feiltrinn..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 17:28

Clinton i Norge: Stiller ikke til valg igjen

Hillary Clinton gikk hardt ut mot Facebook og «fake news» og avviste at hun vil stille til valg da hun talte på Handelshøyskolen BI i Oslo fredag..

VG - 05 May 19 kl. 08:34

Kjære russ! Ikke gi etter for sexpresset!

En «perfect» russefeiring handler ikke om å gjøre drøye ting og sprenge grenser. Du er for verdifull til det. Ta modige valg – som ikke styres av russekultur, pornografi eller seksualisert populærkultur.

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 09:53

2020 vil endre det politiske kartet i USA, uansett om Trump blir gjenvalgt eller ikke

NYHETSANALYSE: Presidentens motstandere vinner valg etter valg på lokalt nivå. En folketelling til neste år gjør disse seirene ekstra viktige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Novikov til NRK: – Veldig glad

– Jeg er veldig glad for at dette er over og Frode Berg er en fri mann, sier Bergs russiske advokat Ilja Novikov til NRK. Berg ble fraktet fra Moskva allerede torsdag, og nå er det opp til ham å kommentere saken videre sier Novikov..

NRK - 15 minutter siden

Familiemedlemmer drept av opprørere

Opprøre øst i Kongo har drept seks personer som alle tilhørte samme familie, opplyser lokale myndigheter. En mann og fem av barna hans ble drept i angrepet. Ytterligere tre personer ble såret i byen Oicha i Beni-regionen..

NRK - 45 minutter siden

Spenning mellom Sverige og Kina

Kina truer med å stenge grensen for Sveriges kulturminister dersom regjeringen deltar i en prisseremoni for en fengslet svensk-kinesisk forlegger..

NRK - 45 minutter siden

TV2: Har fått tilbake pengene sine

Nav har i dag betalt tilbake penger til en person som var berørt av den omfattende trygdeskandalen, skriver TV2. – Den første utbetalingen har gått til bank fra oss, opplyser seksjonssjef i Nav Magne Fladby til TV 2..

NRK - 1 time siden

Høyesterett forkaster anken

Høyesteretts ankeutvalg har enstemmig bestemt at anken fra Svein Ludvigsen ikke fører frem. Ludvigsen har vært stortingsrepresentant, fiskeriminister. Han ble i sommer dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang..

NRK - 1 time siden

Støre: – Gledelig at Berg er fri

Det er gledelig at Frode Berg er fri. Ønsker ham og hans nærmeste alt godt og snarlig gjenforening, skriver Jonas Gahr Støre på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Stavanger etterlyser vitner etter at en kvinne ble voldtatt natt til torsdag rundt klokken 04 fikk i trappene som går fra Olav Vs gate til Kannikbakken. Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på 02800..

NRK - 1 time siden

Offentliggjør samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskij, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Frigir samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Zelensky, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Trump til Nato-toppmøte i London

USAs president kommer til London for å delta på Natos toppmøte i desember, bekrefter Det hvite hus. Toppmøtet er det første for statsminister Boris Johnson, men det kan også bli hans siste. En drøy uke senere er det valg i Storbritannia..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt