NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 11:16

NRK - 19 Jun 19 kl. 15:22

– Det er ikke jeg som er på valg

Ap-leder Jonas Gahr Støre tar til motmæle mot kritikken og avviser at han vil vurdere å trekke seg som partileder dersom Ap gjør et dårlig valg til høsten. Han gir seg selv en blank 6'er i karakter for innsatsen så langt dette året, melder NTB..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Ap, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det er ikke, jegsom er på , valg
P4 - 27 May 20 kl. 15:41

Fraråder elektronisk valg

Sikkerheten ved elektroniske valg er ikke god nok i dag. Det mener valglovutvalget som råder myndighetene til å beholde de gamle stemmeseddelene. Bare ett av utvalgsmedlemmene er uenig i anbefalingen.

NRK - 26 Sep 19 kl. 15:25

Ikke mulig med valg før brexitfrist

Speaker i det britiske parlamentet John Bercrow sier det ifølge gjeldende regler ikke kan gjennomføres et nytt valg i Storbritannia før tidligst 5. november. Det er fem dager etter fristen for landet til å forlate EU..

Hegnar.no - 08 Mar 19 kl. 17:32

Clinton i Norge: Stiller ikke til valg igjen

Hillary Clinton gikk hardt ut mot Facebook og «fake news» og avviste at hun vil stille til valg da hun talte på Handelshøyskolen BI i Oslo fredag..

Dagbladet - 08 Mar 19 kl. 18:06

Clinton i Norge: Stiller ikke til valg igjen

Hillary Clinton gikk hardt ut mot Facebook og «fake news» og avviste at hun vil stille til valg da hun talte på Handelshøyskolen BI i Oslo fredag..

P4 - 18 Dec 19 kl. 18:48

-Trump ga oss ikke noe valg

USAs president Donald Trump ga ikke politikerne noe valg annet enn å åpne riksrettsprosess mot han. Det sa lederen for Representantenes hus, demokraten Nancy Pelosi, når riksrettsdebatten åpnet nå i kveld norsk tid. Pelosi sier Trump har utnyttet sin makt til å fremme egne interesser på bekostning av sikkerheten til landet..

NRK - 18 Dec 19 kl. 18:17

Pelosi: –Trump ga oss ikke noe valg

Lederen for Representantenes hus, demokraten Nancy Pelosi, sier Donald Trump ikke ga politikerne noe annet valg enn å åpne en riksrettsprosess. Hun sier Trump har utnyttet sin makt til å fremme egne interesser på bekostning av USAs sikkerhet..

NRK - 24 Jan 20 kl. 14:06

Hauglie: – Mitt eget valg å gå

Arbeidsminister Anniken Hauglie sier at det var hennes eget valg. Hun sier hun hele tida vært åpen på at hun ikke ønsket å ta en ny nominasjon til Stortinget, og at hun ikke ønsket å være en del av laget en valgkamp til..

NRK - 21 Feb 20 kl. 02:41

Morales nektet å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 21 Feb 20 kl. 02:41

Morales nektes å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 29 Sep 19 kl. 10:11

Farage vil stille til valg

Leder for Brexit-partiet, Nigel Farage, sier til Sky News at han ville stilt til parlamentsvalg, dersom det blir utlyst nytt valg. Parlamentet står i stampe på grunn av brexit, og det er ventet at det vil bli holdt valg for året er omme..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

42 omkomne på norske veier i år

42 personer har mistet livet i trafikken i Norge hittil i år. Det er tre flere enn til samme tid i fjor, skriver NTB. Av de 42 omkomne er 35 av dem menn.

NRK - 4 minutter siden

Fulle bussen og båter i pinsen

Ruter har opplevd stor pågang på buss og båt etter strålende vær i pinsehelgen. De har fått flere tilbakemeldinger om for fulle busser og har prøvd å sette opp ekstra transport for å hindre at folk sitter for tett med tanke på smittespredning..

NRK - 15 minutter siden

Arbeidsulykke i Notodden

Ambulansen arbeider med en person etter en arbeidsulykke i Bjørn på Notodden. Den skadde er en ansatt som skal være skadet i beina, men omfanget av skaden og årsaken er ukjent, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Regnskogen forsvinner fremdeles

Store områder med gammel, karbonrik regnskog fortsetter å gå tapt over hele verden. Det viser satelittdata, melder BBC. Forskning fra Universitetet i Maryland viser at i fjor gikk en fotballbane med regnskog tapt hvert 6.

NRK - 15 minutter siden

Fraktet til akutten etter ulykke

En person er fraktiet til akuttmottak av ambulanse i Oslo etter en trafikkulykke mellom en bilist og en person på sparkesykkel. Hendelsen fant sted ved Pilestredet/Sporveisgata. Alle nødetater er på stedet, og skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Facebook-ansatte får protestere

Facebook gir sine ansatte tillatelse til å ta fri uten å måtte bruke feriedager for å delta i de pågående protestene etter George Floyds død, ifølge kommunikasjonsdirektør Andy Stone, ifølge Nyhetsbyrået Direkt..

NRK - 30 minutter siden

Arve Uglum ny redaktør i Sogn Avis

NRKs programleder i «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», Arve Uglum, blir ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Sogn Avis. Uglum startert i jobben i den nyoppkjøpte Amedia-avisen 1. november..

NRK - 45 minutter siden

Sprengningsulykke i Trondheim

Nødetatene rykker ut til Brundalen i Trondheim etter å ha mottatt melding om en sprengningsulykke. Skadeomfanget er så langt ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Ingen Tiananmen-markering i år

Politiet i Hongkong har avslått søknaden om den årlige minnemarkeringen for Tiananmen-massakren, skriver NTB. Markeringen har blitt avholdt i 30 år. Tusenvis av studenter kan ha blitt drept under massakren, men det nøyaktige tallet er ukjent..

NRK - 5 timer siden

MDG vil stanse nye hyttefelt

MDGs programkomite går inn for full stans i bygging av nye hytter utenfor eksisterende hyttefelt. I utkastet til nytt partiprogram er dette et av tiltakene som skal hindre tap av natur og naturmangfold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt