P4 > Nyheter

Friday, 29 May, 21:01

P4 - 19 Jun 19 kl. 14:33

– Det blir en skitten valgkamp i USA

- Det ligger an til en svært skitten valgkamp i USA.
Det tror Hilmar Mjelde, USA-ekspert og postdoktor ved Universitetet i Bergen.
I natt bekreftet president Donald Trump at han går for gjenvalg i 2020.
- Trump er den beste valgkamp-politikeren i USA på lang tid, og alt vil handle om han, sier Mjelde..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Hilmar Mjelde, Universitetet, Bergen, Donald Trump, Mjelde

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det blir en skitten, valgkampi , USA
Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 05:57

Derfor blir dette en skitten valgkamp

President Donald Trump fortsetter å fyre opp kjernevelgerne og bryr seg lite om å nå ut til andre. Det kan bety en svært negativ valgkamp, spår ekspertene..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 11:42

«Skitten snø»: Vellykket hevndrama fra Groruddalen | Anmeldt av Asbjørn Slettemark

NRKs nye ungdomsserie Skitten snø blander Menn som hater kvinner med Clue-serien. Resultatet er et engasjerende hevndrama for ungdom og voksne..

P4 - 01 Aug 19 kl. 15:14

Ap stanser all valgkamp

Arbeiderpartiet stopper nå all valgkamp resten av dagen etter dødsfallet til Ingrid Aune. Trøndelag Ap utsetter valgkampen til over helgen..

Klartale - 08 Feb 19 kl. 14:19

Erna driver valgkamp – i Afrika

I år er det valg i Norge. Men statsministeren driver en annen valgkamp i tillegg – et helt annet sted..

Hegnar.no - 06 Aug 19 kl. 06:16

Partienes valgkamp-«merch»: – Stort sett billig søppel

Hva med et par Sp-kondomer? Solkrem fra Høyre? Eller muffinspapir fra Venstre?

Dagbladet - 02 Aug 19 kl. 14:07

- Ingen tvil hva Ingrid selv hadde ønsket

Trøndelag Ap fortsetter med nedtonet valgkamp fram til Ingrid Aune er begravet. Enkelte steder i fylket blir det i helga ingen valgkamp i det hele tatt..

NRK - 09 Sep 19 kl. 20:18

Dale: Det har vært en tøff valgkamp

– Det er blitt en tøff valgkamp fordi bompengesaken preget valgkampen, og det tok tid å få bompengeavtalen på plass. Men vi fikk en umiddelbar effekt etter at avtalen var på plass, sier samferdselsminister Jon Georg Dale på Frps valgvake..

NRK - 09 Sep 19 kl. 23:39

Solberg: – Tøff valgkamp

Høyre går mot sitt dårligste kommunevalg på 40 år. Erna Solberg sier MDG og SP er de store vinnerne etter årets valg. – Det må vi være sjenerøse nok til å si.

NRK - 28 Aug 19 kl. 09:09

Høyre og Ap bryker mest på valgkamp

Det er store forskjeller i hva de ni stortings-partiene bruker på høstens valgkamp. Det melder P4, som har samlet de sentrale budsjettene fra partiene. Høyre og Arbeiderpartiet bruker mest med 18 millioner kroner.

NRK - 28 Aug 19 kl. 09:09

Høyre og Ap bruker mest på valgkamp

Det er store forskjeller i hva de ni stortings-partiene bruker på høstens valgkamp. Det melder P4, som har samlet de sentrale budsjettene fra partiene. Høyre og Arbeiderpartiet bruker mest med 18 millioner kroner.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 45 minutter siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.

P4 - 1 time siden

Politimann bak pågripelse arrestert

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd er pågrepet. Det opplyser lokale myndigheter i Minnesola. Fire politifolk deltok i arrestasjonen av Floyd som var mistenkt for å ha brukt en falsk pengeseddel.

P4 - 1 time siden

Vil senke terskelen for omvendt voldsalarm

Justismininister Monica Mæland vil senke terskelen for omvendt voldsalarm og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. I dag må politiet gå til domstolen for et vedtak om å ilegge noen besøksforbud. Ifølge NRK har politiet kun gjort dette 26 ganger de sju siste årene.

P4 - 1 time siden

Kvinne skal ha blottet seg

En kvinne er bortvist fra gjestebrygga i Tønsberg etter å laget kvalme i kveld. Ifølge politiet både skrek og blottet hun seg, og oppførte seg truende. Kvinnen skal ha roet seg da kvinnen ble tilsnakket av politiet.

P4 - 1 time siden

Person slått ned i Kristiansand sentrum

Politiet leter etter flere personer etter at en person ble slått ned utenfor en butikk i Kristiansand sentrum i kveld. Politiet tror bråket startet inne i butikken mellom ungdommer, og at det utartet seg ute i gaten. Den fornærmede er tatt hånd om med ukjent skadeomfang..

P4 - 1 time siden

Kun to koronrelatertedødsfall i Spania

Dødsfallene knyttet til koronaviruset i Spania faller kraftig. Det siste døgnet er det kun registrert to nye dødsfall, mens de siste sju dagene er det meldt om totalt 39 døde. Myndighetene advarer likevel om at tallene kan variere fordi man har endret metode for registrering.

P4 - 2 timer siden

-

- Opptøyene i Minneapolis må stanse slik at vi kan bekjempe rasismen som lever i USA. Det sa guvernør i delstaten Minnesota, Tim Walz, på en pressekonferanse i kveld. Det pågår nå voldelige demonstrasjoner etter dødsfallet til George Floyd som døde etter å ha blitt brutalt behandlet av politiet under en pågripelse.

P4 - 3 timer siden

Letter på restriksjoner for far og medmor

Oslo universitetssykehus letter på flere besøkelsesrestriksjoner. Fra og med neste torsdag kan fedre og medmødre få komme på kontrollerte besøk til sine nyfødte. I tillegg vil de aller fleste som ønsker å besøke pasienter også få gjøre det, opplyser sykehuset..

P4 - 3 timer siden

Sparebank advarer mot telefonsvindlere

Ti eldre kunder av Sparebank 1 Nord-Norge har blitt utsatt for omfattende svindel den siste uken. Kundene skal ha blitt lurt til å gi fra seg Bank ID-koden og blitt svindlet for over 1,5 millioner kroner. Banken advarer om å ikke gi fra seg verken koder eller annen personlig informasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt