P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:15

P4 - 19 Jun 19 kl. 14:33

– Det blir en skitten valgkamp i USA

- Det ligger an til en svært skitten valgkamp i USA.
Det tror Hilmar Mjelde, USA-ekspert og postdoktor ved Universitetet i Bergen.
I natt bekreftet president Donald Trump at han går for gjenvalg i 2020.
- Trump er den beste valgkamp-politikeren i USA på lang tid, og alt vil handle om han, sier Mjelde..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Hilmar Mjelde, Universitetet, Bergen, Donald Trump, Mjelde

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det blir en skitten, valgkampi , USA
Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 05:57

Derfor blir dette en skitten valgkamp

President Donald Trump fortsetter å fyre opp kjernevelgerne og bryr seg lite om å nå ut til andre. Det kan bety en svært negativ valgkamp, spår ekspertene..

P4 - 01 Aug 19 kl. 15:14

Ap stanser all valgkamp

Arbeiderpartiet stopper nå all valgkamp resten av dagen etter dødsfallet til Ingrid Aune. Trøndelag Ap utsetter valgkampen til over helgen..

Klartale - 08 Feb 19 kl. 14:19

Erna driver valgkamp – i Afrika

I år er det valg i Norge. Men statsministeren driver en annen valgkamp i tillegg – et helt annet sted..

Hegnar.no - 06 Aug 19 kl. 06:16

Partienes valgkamp-«merch»: – Stort sett billig søppel

Hva med et par Sp-kondomer? Solkrem fra Høyre? Eller muffinspapir fra Venstre?

Dagbladet - 02 Aug 19 kl. 14:07

- Ingen tvil hva Ingrid selv hadde ønsket

Trøndelag Ap fortsetter med nedtonet valgkamp fram til Ingrid Aune er begravet. Enkelte steder i fylket blir det i helga ingen valgkamp i det hele tatt..

NRK - 09 Sep 19 kl. 20:18

Dale: Det har vært en tøff valgkamp

– Det er blitt en tøff valgkamp fordi bompengesaken preget valgkampen, og det tok tid å få bompengeavtalen på plass. Men vi fikk en umiddelbar effekt etter at avtalen var på plass, sier samferdselsminister Jon Georg Dale på Frps valgvake..

NRK - 09 Sep 19 kl. 23:39

Solberg: – Tøff valgkamp

Høyre går mot sitt dårligste kommunevalg på 40 år. Erna Solberg sier MDG og SP er de store vinnerne etter årets valg. – Det må vi være sjenerøse nok til å si.

NRK - 28 Aug 19 kl. 09:09

Høyre og Ap bryker mest på valgkamp

Det er store forskjeller i hva de ni stortings-partiene bruker på høstens valgkamp. Det melder P4, som har samlet de sentrale budsjettene fra partiene. Høyre og Arbeiderpartiet bruker mest med 18 millioner kroner.

NRK - 28 Aug 19 kl. 09:09

Høyre og Ap bruker mest på valgkamp

Det er store forskjeller i hva de ni stortings-partiene bruker på høstens valgkamp. Det melder P4, som har samlet de sentrale budsjettene fra partiene. Høyre og Arbeiderpartiet bruker mest med 18 millioner kroner.

Aftenposten - 15 May 19 kl. 23:36

Spørsmål om homofile havner i helvete ble tema i valgkamp. Billig knep, mener statsminister.

Australias statsminister Scott Morrison har i innspurten av en intens valgkamp rykket ut med en kunngjøring om at han ikke tror homofile havner i helvete..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 4 minutter siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 45 minutter siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 1 time siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 21 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 2 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye bjørn i Norge

Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før.

P4 - 3 timer siden

Advarer om tilstanden til Sivilforsvaret

I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt