NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:20

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:26

– Dødsraten kan være feilaktig høy

Dødsraten for det nye koronaviruset kan være lavere enn de internasjonale tallene viser, mener Folkehelseinstituttet. Internasjonalt opererer Verdens helseorganisasjon med en rate på rundt 3,4 prosent. I Norge regner FHI med en rate på 0,4 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folkehelseinstituttet, Verdens, Norge, FHI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødsratenkan , være, feilaktig, høy
NRK - 06 Jan 20 kl. 19:22

78 antas feilaktig dømt

En ny oversikt fra Setteriksadvokaten viser at 78 personer antas å ha fått feilaktig fellende dommer i trygdeskandalen, melder NTB. Det kommer fram i et brev fra Setteriksadvokaten til arbeids- og sosialministeren..

NRK - 26 Nov 19 kl. 21:41

To fengslet etter trygdeskandalen

To personer ble feilaktig fengslet for trygdesvindel i oktober, ifølge Aftenposten. Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) sa at den store alarmen gikk i august. I tillegg ble en person feilaktig dømt for trygdesvindel 16.

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 19:22

78 personer antas feilaktig dømt i trygdeskandalen

En ny oversikt fra Setteriksadvokaten viser at 78 personer antas å ha fått feilaktig fellende dommer i Nav-skandalen..

NRK - 06 Jan 20 kl. 19:22

78 antas feilaktig dømt i Nav-saken

En ny oversikt fra Setteriksadvokaten viser at 78 personer antas å ha fått feilaktig fellende dommer i trygdeskandalen. Det kommer fram i et brev fra Setteriksadvokaten til arbeids- og sosialministeren, melder NTB..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 06:31

USA: Tre menn satt 36 år i fengsel, feilaktig dømt for drap

Tenåringene Alfred Chestnut, Andrew Stewart og Ransom Watkins ble i 1984 feilaktig dømt til livstid for å ha drept DeWitt Duckett (14). Nå er de løslatt..

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 19:22

Setteriksadvokaten: 78 personer antas feilaktig dømt i trygdeskandalen

En ny oversikt fra Setteriksadvokaten viser at 78 personer antas å ha fått feilaktig fellende dommer i Nav-skandalen..

P4 - 07 Nov 19 kl. 09:25

Mange millioner feilaktig anmeldt

Bare i 2018 ble 24 personer feilaktig anmeldt av Nav for trygdesvindel for til sammen 5 millioner kroner. Det opplyser Nav Kontroll til NTB. Det er allerede kjent at minst 48 av sakene har endt med feilaktige domfellelser.

P4 - 07 Jan 20 kl. 12:43

Elleve har bedt om gjenopptakelse

11 personer av de som kan være feilaktig dømt for trygdesvindel har så langt begjært saken sin gjenopptatt. Det melder NTB. Siv Hallgren, leder for Gjenopptakelseskommisjonen, sier mange av sakene vil bli behandlet under deres møte i mars.

P4 - 12 Nov 19 kl. 20:21

Har fortsatt ikke hørt fra NAV

Flere av de som har blitt feilaktig dømt for trygdesvindel har fortsatt ikke hørt fra NAV. Blant disse er en 70 år gammel kvinne som måtte sone åtte måneder i fengsel og betale tilbake 900 000 kroner til NAV, melder Aftenposten. NAV opplyser til avisen at de har forsøkt å ringe alle de 48 som er feilaktig dømt, men fortsatt ikke har fått kontakt med sju av disse..

P4 - 06 Nov 19 kl. 18:21

Flere trygdesaker

Landets domstoler finner stadig flere saker der personer kan feilaktig ha blitt dømt for trygdesvindel. Så langt er det funnet 30 nye saker, og dermed kan opp mot 80 personer ha blitt feilaktig dømt, melder NTB. Det er Riksadvokaten som skal vurdere alle sakene for å finne ut om det har skjedd feil og deretter eventuelt sende dem til gjenopptakelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

20.000 i karantene i Pakistan

I Pakistan er 20.000 deltakere på et religiøst massemøte satt i karantene. Rundt 100.

NRK - 15 minutter siden

Britisk ytre høyre sprer virusrykte

Politiet etterforsker rasistiske britiske grupper som bruker korona-pandemien som påskudd til å angripe muslimer, både fysisk og i sosiale medier. Påstander om at muslimer sprer smitte ved å gå i hemmelige moskeer, er avkreftet, skriver the Guardian..

NRK - 30 minutter siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 30 minutter siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 1 time siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 1 time siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 1 time siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 1 time siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 1 time siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt