NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:39

NRK - 11 Sep 19 kl. 23:52

– Brudd på internasjonal lov

FNs generalsekretær Antonio Guterres mener Israels statsminister Benjamin Netanyahu sine planer om å annektere Jordan-dalen er et alvorlig brudd på internasjonal lov og at det vil være katastrofalt for muligheten for fred i regionen, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Antonio Guterres, Israels, Benjamin Netanyahu, Jordan, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brudd, internasjonal, lov
P4 - 19 Jul 19 kl. 10:26

NHO: Antall brudd for høyt

NHO reagerer på at LOs sommerpatrulje fant brudd på arbeidsmiljøloven hos fire av ti bedrifter. - Reglene skal følges og det er viktig at unge i sommerjobb mottas på en god måte, sier Nicolai Heyerdahl i NHO til NTB. Sommerpatruljen har besøkt 4.

P4 - 10 Jul 19 kl. 10:51

Tiltalt for brudd på taushetsplikten

En kvinnelig politibetjent er tiltalt for omfattende brudd på taushetsplikten. Som politibetjent i Oslo ga hun ifølge tiltalen en rekke opplysninger fra politiets straffesaker og registre til en enkeltperson. Hun er også tiltalt for grove brudd på tjenesteplikten og for brudd på våpenloven, melder VG..

NRK - 19 Jul 19 kl. 20:23

Britisk regjering i hastemøte

Den britiske regjeringen samler seg i et hastemøte for å diskutere Irans beslagleggelse av den svenskeide, britiske oljetankeren Stena Impero. Irans Revolusjonsgarde hevder de tok tankeren på grunn av brudd på internasjonal maritim lov..

Dagbladet - 23 Jul 19 kl. 08:21

Sjokkinnrømmelse fra ferieparadis

Asylsøkere hevder at de blir banket opp av politiet. Den kroatiske presidenten innrømmer nå at politiet nekter asylsøkere å komme inn i landet, i strid med internasjonal lov. - Alvorlige brudd på menneskerettighetene, sier professor..

NRK - 20 Sep 19 kl. 14:09

Fant brudd på barnevernloven

Fylkesmannen i Nordland sier i at de etter et tilsyn med samarbeid mellom Vesterålen barnevern og sosiale tjenester i Nav Sortland, har funnet tre brudd på barnevernloven og to brudd på sosialtjenesteloven, skriver Vesterålen Online..

Aftenposten - 22 Jun 19 kl. 10:07

SIF-spiller med skrekkskade – svimte av etter sju brudd i håndledd og ansikt

Endte opp med fire brudd i ansiktet, tre brudd i hånden og et avrevet leddbånd etter en voldsom kollisjon – men fikk ikke frispark..

NRK - 08 Jul 19 kl. 00:05

Brudd på hvitvaskingsloven

Bien Sparebank har ifølge Finanstilsynet begått to alvorlige brudd på hvitvaskingsloven. I rapporten fra Finanstilsynet er det avdekket totalt tre brudd, hvorav to blir beskrevet som alvorlige, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 23 Jan 20 kl. 19:28

WHO: Ikke internasjonal helsekrise

Verdens helseorganisasjon (WHO) sier det er for tidlig å erklære en internasjonal helsekrise, etter utbruddet av et nytt coronavirus. Minst 18 personer i Kina har mistet livet som følge av lungeviruset..

P4 - 04 Nov 19 kl. 15:04

16.000 brudd i Forsvaret

I årets seks første måneder ble det registrert 16.143 brudd på arbeidsmiljøloven i Forsvaret. I all hovedsak dreier det seg om brudd på daglig og ukentlig hviletid.

P4 - 12 Sep 19 kl. 05:09

- Netanyahus lovnader bryter med loven

Israels sine planer om å annektere Jordan-dalen er et alvorlig brudd på internasjonal lov og vil være katastrofalt for muligheten for fred i regionen. Det sier FNs generalsekretær Antonio Guterres, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Statsminister Benjamin Netanyahu annonserte i går at han er villig til å gjøre dette dersom han vinner valget i april.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan ta ti år å rive atomreaktor

Rivingen av de fire kjernekraftreaktorene på Ringhals i Sverige vil ikke være gjennomført før etter 2030. Først må den tømmes for brensel før radioaktive deler kan tas bort. Dette vil ta åtte år.

NRK - 15 minutter siden

110.000 personer arbeidsledige

Statistisk sentralbyrås arbeidskraftundersøkelse viser at arbeidsledigheten lå på 3,9 prosent i desember, justert for sesongvariasjoner. I alt var 110.000 personer arbeidsledige i desember, målt som gjennomsnittet av perioden november til januar..

NRK - 30 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Årsakene er lavere etterspørsel i deler av hjemmemarkedet, nye regnskapsregler og utbredelse av koronaviruset, skriver DN..

NRK - 30 minutter siden

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

NRK - 30 minutter siden

SAS gikk med underskudd

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på underskudd 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Flyselskapet mister ekstra mye inntekter fordi Kina-flyvninger er innstilt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 1 time siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 1 time siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 1 time siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt