NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:24

NRK - 11 Sep 19 kl. 23:52

– Brudd på internasjonal lov

FNs generalsekretær Antonio Guterres mener Israels statsminister Benjamin Netanyahu sine planer om å annektere Jordan-dalen er et alvorlig brudd på internasjonal lov og at det vil være katastrofalt for muligheten for fred i regionen, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Antonio Guterres, Israels, Benjamin Netanyahu, Jordan, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brudd, internasjonal, lov
P4 - 19 Jul 19 kl. 10:26

NHO: Antall brudd for høyt

NHO reagerer på at LOs sommerpatrulje fant brudd på arbeidsmiljøloven hos fire av ti bedrifter. - Reglene skal følges og det er viktig at unge i sommerjobb mottas på en god måte, sier Nicolai Heyerdahl i NHO til NTB. Sommerpatruljen har besøkt 4.

P4 - 10 Jul 19 kl. 10:51

Tiltalt for brudd på taushetsplikten

En kvinnelig politibetjent er tiltalt for omfattende brudd på taushetsplikten. Som politibetjent i Oslo ga hun ifølge tiltalen en rekke opplysninger fra politiets straffesaker og registre til en enkeltperson. Hun er også tiltalt for grove brudd på tjenesteplikten og for brudd på våpenloven, melder VG..

NRK - 19 Jul 19 kl. 20:23

Britisk regjering i hastemøte

Den britiske regjeringen samler seg i et hastemøte for å diskutere Irans beslagleggelse av den svenskeide, britiske oljetankeren Stena Impero. Irans Revolusjonsgarde hevder de tok tankeren på grunn av brudd på internasjonal maritim lov..

Dagbladet - 23 Jul 19 kl. 08:21

Sjokkinnrømmelse fra ferieparadis

Asylsøkere hevder at de blir banket opp av politiet. Den kroatiske presidenten innrømmer nå at politiet nekter asylsøkere å komme inn i landet, i strid med internasjonal lov. - Alvorlige brudd på menneskerettighetene, sier professor..

NRK - Igår: 14:09

Fant brudd på barnevernloven

Fylkesmannen i Nordland sier i at de etter et tilsyn med samarbeid mellom Vesterålen barnevern og sosiale tjenester i Nav Sortland, har funnet tre brudd på barnevernloven og to brudd på sosialtjenesteloven, skriver Vesterålen Online..

Aftenposten - 22 Jun 19 kl. 10:07

SIF-spiller med skrekkskade – svimte av etter sju brudd i håndledd og ansikt

Endte opp med fire brudd i ansiktet, tre brudd i hånden og et avrevet leddbånd etter en voldsom kollisjon – men fikk ikke frispark..

NRK - 08 Jul 19 kl. 00:05

Brudd på hvitvaskingsloven

Bien Sparebank har ifølge Finanstilsynet begått to alvorlige brudd på hvitvaskingsloven. I rapporten fra Finanstilsynet er det avdekket totalt tre brudd, hvorav to blir beskrevet som alvorlige, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 12 Sep 19 kl. 05:09

- Netanyahus lovnader bryter med loven

Israels sine planer om å annektere Jordan-dalen er et alvorlig brudd på internasjonal lov og vil være katastrofalt for muligheten for fred i regionen. Det sier FNs generalsekretær Antonio Guterres, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Statsminister Benjamin Netanyahu annonserte i går at han er villig til å gjøre dette dersom han vinner valget i april.

Aftenposten - 29 May 19 kl. 06:16

Norges konkurranseevne er svekket, ifølge internasjonal kåring

Nedgang i befolkningsveksten og høye strømpriser får skylden for at Norges konkurransekraft er svekket i en internasjonal rangering..

NRK - 29 Aug 19 kl. 13:52

Over 500 brudd på arbeidsmiljøloven

I flere år har ansatte på søppelanleggene jobbet ulovlig mye. Nå granskes hele Energigjenvinningsetaten for overtidsbruk, brudd på innkjøpsregler og påstander om ulovlige anset.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 3 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 4 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt