NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 14:01

NRK - 08 Nov 19 kl. 20:30

– Brexit har styrket samholdet i EU

Brexit-sjokket har styrket samholdet i EU-blokken. Det sa påtroppende EU-president Ursula von der Leyen i en tale i Berlin fredag. Den turbulente prosessen har minnet mange på fordelene ved å være med i klubben, sa von der Leyen..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Ursula, Leyen, Berlin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexithar , styrket, samholdeti EU
Aftenposten - 22 Apr 20 kl. 18:59

Sandnes Ulf-kapteinen: – Det er spesielt tøft for nykommerne

Permitterte spillere i Sandnes Ulf Toppfotball har ikke fått dagpenger og opplever tøffe tider mentalt og materielt, men kjenner samtidig at samholdet blir styrket..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 23:26

Utenriksministeren om NATO-sprik: – Det vi bør bruke tiden på, er faktisk å styrke det allierte samholdet

WASHINGTON DC (Aftenposten): Det viktigste på NATO-toppmøtet om to uker blir å styrke samholdet i alliansen, mener utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

NRK - I førrgår: 03:22

Norske kroner styrket

I løpet av en uke har den norske krona styrket seg betydelig som følge av stigende oljepris og redusert markedsrisiko. Krona var den som styrket seg mest av alle ledende valutaer som nyhetsbyrået Bloomberg følger, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 30 Nov 19 kl. 12:04

- Det politiske samholdet i NATO må styrkes

- Det politiske samholdet i NATO må styrkes i årene fremover. Det mener utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Til uka samles alle medlemslandene i alliansen til toppmøte i London.

P4 - 03 May 20 kl. 10:12

-Familielivet styrket under koronakrisen

Mer tid og aktiviter sammen under koronakrisen har styrket familiebåndene. Det mener psykolog Elke Rønningen. Stengte barnehager og skoler kombinert med hjemmekontor har vært en utfordring for flere familier.

P4 - 27 Sep 19 kl. 23:05

Styrket mistanke mot overfallssiktet mann

Mistanken mot den 35 år gamle mannen som er siktet for overfallet på mangemillionær Reidar Osen i Bergen i 2015 er styrket. Politiet mener mistanken er styrket etter å ha gått gjennom digitale spor, skriver Bergens Tidende. 35-åringen er også mistenkt for overfall mot en annen mann.

P4 - 19 Oct 19 kl. 16:02

Utsetter brexit-avstemmingen

Det blir ingen avstemning over Boris Johnsons brexit-avtale i dag allikevel. Parlamentet har vedtatt å utsette avstemningen. Dermed kan det gå mot ny brexit-utsettelse..

NRK - 13 Dec 19 kl. 01:00

Pundet styrket seg

Markedet reagerte positivt og pundet ble styrket da valgdagsmålingene pekte mot en klar konservativ-seier i det britiske valget..

P4 - 19 Oct 19 kl. 16:02

Utsetter brexit-avstemningen

Det blir ingen avstemning over Boris Johnsons brexit-avtale i dag allikevel. Parlamentet har vedtatt å utsette avstemningen. Dermed kan det gå mot ny brexit-utsettelse..

VG - 28 Nov 19 kl. 11:48

Wilma-forsvinningen: – Mistanken er styrket

En samlet bedømmelse gjør at politiet mener mistanken om at Wilma (17) er utsatt for noe kriminelt, er styrket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Påstand om sju år for narkosmugling

Aktor la i dag ned påstand om sju års fengsel for en mann fra Lituaen som smuglet 13,6 kilo amfetamin inn i Norge. Det var det største beslaget av dette stoffet i Innlandet i fjor. Mannen hadde rollen som kurèr og har tilstått.

NRK - 1 time siden

Han får nynorskprisen for 2020

NRK-journalist Eivind Molde er tildelt Kulturdepartementets nynorskpris for journalistar for 2020. I grunngjevinga for prisen blei det lagt vekt på måten han klarer å formidle komplekse saker i eit enkelt språk..

NRK - 15 minutter siden

Melder om lite Brexit-fremgang

EUs sjefforhandler Michel Barnier sier det har vært lite fremgang etter den fjerde forhandlingsrunden med Storbritannia om handel. Begge sider har også etter de foregående rundene påpekt at det har vært lite fremdrift..

NRK - 30 minutter siden

Tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene Skyss og Ruter tapte 592 millioner kroner da folk ble bedt om å benytte seg av hjemmekontor i forbindelse med korona. I mars anslo Kollektivtrafikkforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner i måneden..

NRK - 1 time siden

Gir seg som PFU-leder

Etter seks år som leder av Pressens Faglige Utvalg (PFU), takker Alf Bjarne Johnsen for seg, ifølge Medier24. Vervet som PFU-leder har han hatt ved siden av journalistjobben i VG. Det er foreløpig ikke klart hvem som tar over som leder av utvalget..

NRK - 45 minutter siden

Stenger vei før demonstrasjon

Oslo-politiet stenger Sørkedalsveien for all trafikk, syklende og gående fra kl. 13 og utover i forbindelse med en varslet demonstrasjon fredag ettermiddag. T-banens linje 2 vil også ha redusert kapasitet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ny BBC-sjef

Tim Davie tar over for Tony Hall som sjef for den britiske kringkasteren BBC. – Vårt arbeid har aldri vært mer relevant, viktig og nødvendig som nå, sa Davie til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Frikjent for mishandling og trusler

En 36 år gammel mann er i Sunnhordland tingrett frifunnet for mishandling, trusler og frihetsberøvelse overfor ektefellen og en sønn. Han er imidlertid dømt til å betale en bot på 12.000 kroner for å ha brutt besøksforbudet han var ilagt..

NRK - 1 time siden

Opec-forhandlinger lørdag

Energiministrene i Opec og organisasjonens samarbeidsland har planlagt forhandlinger lørdag. Temaet er en videreføring av kuttene i oljeproduksjonen. Det opplyser det russiske energidepartementet i en kort uttalelse som er gjengitt i russiske medier..

NRK - 1 time siden

Eksplosjon på norskeid skip i USA

Det har vært en eksplosjon om bord på norske Höegh Xiamen som ligger ved Florida-kysten. Ni amerikanske brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken. Fartøyet tilhører det norske rederiet Höegh Autoliners..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt