NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 23:43

NRK - 08 Nov 19 kl. 20:30

– Brexit har styrket samholdet i EU

Brexit-sjokket har styrket samholdet i EU-blokken. Det sa påtroppende EU-president Ursula von der Leyen i en tale i Berlin fredag. Den turbulente prosessen har minnet mange på fordelene ved å være med i klubben, sa von der Leyen..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Ursula, Leyen, Berlin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexithar , styrket, samholdeti EU
Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 23:26

Utenriksministeren om NATO-sprik: – Det vi bør bruke tiden på, er faktisk å styrke det allierte samholdet

WASHINGTON DC (Aftenposten): Det viktigste på NATO-toppmøtet om to uker blir å styrke samholdet i alliansen, mener utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

P4 - 27 Sep 19 kl. 23:05

Styrket mistanke mot overfallssiktet mann

Mistanken mot den 35 år gamle mannen som er siktet for overfallet på mangemillionær Reidar Osen i Bergen i 2015 er styrket. Politiet mener mistanken er styrket etter å ha gått gjennom digitale spor, skriver Bergens Tidende. 35-åringen er også mistenkt for overfall mot en annen mann.

P4 - 19 Oct 19 kl. 16:02

Utsetter brexit-avstemmingen

Det blir ingen avstemning over Boris Johnsons brexit-avtale i dag allikevel. Parlamentet har vedtatt å utsette avstemningen. Dermed kan det gå mot ny brexit-utsettelse..

P4 - 19 Oct 19 kl. 16:02

Utsetter brexit-avstemningen

Det blir ingen avstemning over Boris Johnsons brexit-avtale i dag allikevel. Parlamentet har vedtatt å utsette avstemningen. Dermed kan det gå mot ny brexit-utsettelse..

NRK - 28 Oct 19 kl. 10:27

Samde om å utsette brexit

EU har blitt samde om å utsette brexit inntil tre månadar, altså 31. januar. Det melder EU-president Donald Tusk på Twitter.

VG - 26 Sep 19 kl. 10:19

Brexit-striden: Nekter å svare på om de vil utsette fristen

Brexit-minister James Duddridge unngikk direkte spørsmål i Underhuset om regjeringen vil be om en ny brexit-utsettelse eller ikke..

P4 - 09 Sep 19 kl. 05:21

Johnson vil forhindre Brexit-forlengelse

Storbritannias statsminister Boris Johnson forsøker å stanse utsettelsen av Brexit-avtalen. Overhuset sa forrige uke ja til en Brexit-utsettelse, men ifølge The Telegraph forsøker Johnson nå å stanse avgjørelsen uten å bryte loven. Statsministeren har siden han ble valgt som leder for Det konservative parti, gått hardt ut og hevdet at Brexit vil finne sted 31.

VG - 04 Sep 19 kl. 18:23

Nytt brexit-nederlag for Boris Johnson

Brexit-dramaet fortsetter med full styrke: Forslaget om en ny brexit-utsettelse er nå et stort skritt nærmere å bli vedtatt etter kveldes første votering..

P4 - 04 Sep 19 kl. 05:21

Den britiske regjeringen bevilger mer penger til brexit

Den britiske regjeringen bevilger 2 milliarder pund ekstra til brexit. Pengene skal gå til å takle ringvirkningene etter brexit og skal bli brukt året etter at Storbritannia forlater EU. Statsminister Boris Johnson har sagt at britene skal ut av EU 31.

NRK - 27 Aug 19 kl. 14:19

Enige om samarbeid mot hard brexit

Labour og de andre opposisjonspartiene i Storbritannia har blitt enige om å jobbe sammen for å hindre en hard brexit, sier de i en felles uttalelse. Blant tiltakene de nevner er lovfesting av brexit-utsettelse og mistillitsforslag mot Boris Johnson..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vogntog veltet på E6

E6 er stengt nord for Steinkjer i Trøndelag, etter at et vogntog lastet med radioaktivt materiale kjørte av veien og veltet tirsdag kveld. Det er opprettet en sikkerhetssone rundt stedet, men det er ikke snakk om lekkasje, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 1 time siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 2 timer siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 2 timer siden

Se Debatten

NRK - 3 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 2 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 3 timer siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 3 timer siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt