NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 22:09

NRK - 23 May 19 kl. 15:42

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Guy Verhofstad, Brexit, Europa, EU, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brexiter , ein, tragedie, for, Europa
Aftenposten - 14 Feb 19 kl. 05:00

En klassisk tragedie Norge bør lære av | Martin Sandbu

Norsk EØS-debatt har mye å lære av brexit. Som at brexit vil gi mindre, ikke mer, innflytelse..

Dagbladet - 14 Mar 19 kl. 18:47

En personlig tragedie. Og en mørk, nasjonal farse

Saken ser ut til å være en tragedie, men konsekvensene er så alvorlige at det ikke er mulig å pakke det inn..

NRK - 21 Feb 19 kl. 10:25

May presses til å utsette brexit

Fire statsråder i Theresa Mays regjering advarer henne mot opprør i Parlamentet om hun ikke utsetter brexit, skriver The Sun. De krever at May slutter å bruke trusselen om en brexit uten avtale i forhandlingene..

NRK - 05 Apr 19 kl. 10:03

May ber EU om brexit-utsettelse

Statsminister Theresa May ber i et brev til EU-president Donald Tusk om en utsettelse av brexit til 30. juni. Han har selv foreslått ett års fleksibelt utsettelse av brexit, ifølge flere medier..

NRK - 26 Feb 19 kl. 13:53

May vil utsette Brexit

Storbritannias statsminister går inn for å utsette brexit for en kort periode. Brexit blir utsatt dersom Underhuset sier nei til utmeldingsavtalen og nei til å gå ut av EU uten noen avtale 29. mars, Det kom fram i Underhuset i formiddag..

NRK - 27 Feb 19 kl. 08:56

Etterlyser stødig Brexit-avgjørelse

EUs Brexit-forhandler Michel Barnier sier til Reuters at det ikke nødvendigvis trengs mer tid for å få til en avtale i forbindelse med Storbritannias Brexit, men at landet må ta en stødig avgjørelse i saken. Etter planen forlater de EU 29.mars..

NRK - 09 Apr 19 kl. 19:03

Inga Brexit-semje før EU-toppmøte

Ein talsmann for Theresa Mays konservative regjering vedgår at dei ikkje har kome til ei tverrpolitisk eining med Labour-partiet før onsdagens EU-toppmøte.EU har etterspurd dette om Brexit skal utsetjast på nytt. Etter planen skjer Brexit 12.

NRK - 01 Apr 19 kl. 23:12

Fire nye brexit-forslag nedstemt

Det britiske Parlamentet stemte mandag kveld ned fire brexit-forslag som alternativer til statsminister Theresa Mays nedstemte brexit-avtale. Dermed er situasjonen fremdeles at Storbritannia trer ut av EU om elleve dager..

NRK - 11 Apr 19 kl. 05:41

Trump ut mot brexit-utsetting

USAs president Donald Trump går hardt ut mot EU etter at brexit blei utsett. – Synd EU er så strenge når det kjem til Storbritannia og brexit. EU er også ein brutal handelspartnar med USA, noko som kjem til å bli endra, skriv presidenten på Twitter..

NRK - 20 Mar 19 kl. 09:05

EU: - Ikke Brexit-utsettelse nå

EUs president i Europakommisjonen, Jean-Claude Juncker, sier at det ikke er sannsynlig med en behandling av en Brexit-utsettelse denne uken. Britenes statsminster Teresa May har tidligere onsdag sagt at hun vil be om en kort Brexit-utsettelse nå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 30 minutter siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..

NRK - 45 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 45 minutter siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 1 time siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 3 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt