NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:41

NRK - 23 May 19 kl. 21:08

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nicklas Bendtner, Stig Inge Bjørnebye, Dagbladet, Juventus, Arsenal, Rosenborg, RBK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bendtnerer , ferdigi , RBKi , sommar
P4 - 23 May 19 kl. 18:32

Adressa: – RBK-spillerne lei særbehandling av Bendtner

Flere spillere i Rosenborg skal være lei av at ledelsen har særbehandlet Nicklas Bendtner. Det skriver Adresseavisen. Ifølge avisen har det bidratt til at han har fått beskjed om at han ikke har en framtid i klubben.

VG - 23 May 19 kl. 16:23

Hevder Bendtner er ferdig i Rosenborg

Nicklas Bendtner (31) er snart historie i Rosenborg..

P4 - 17 Jun 19 kl. 16:19

Bendtner på vei ut av RBK

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter nå Rosenborg-trener Eirik Horneland overfor Eurosport. Bekreftelsen kommer dagen etter at Rosenborg slo Vålerenga 3-0, uten Bendtner i troppen.

P4 - 11 May 19 kl. 12:53

Bendtner vrakes

Nicklas Bendtner er vraket fra troppen som skal prøve å ta Rosenborgs andre seier for sesongen - mot Lillestrøm i kveld. Dermed fortsetter nedturen for Bendtner. Denne gang får han altså ikke en gang sitte på benken..

P4 - 23 May 19 kl. 21:24

Dagbladet: Bendtner forlater Rosenborg

Stjernespiss Nicklas Bendtner skal forlate Rosenborg i sommer. Det sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye. Bendtner har ikke vært med i troppen i de siste Rosenborg-kampene, og det har lenge vært spekulasjoner rundt hvorvidt han kommer til å forlate klubben i sommer.

Aftenposten - 11 May 19 kl. 21:32

Pepret med Bendtner-spørsmål: Først svarte RBK-sjefen. Så tok dansken selv ordet

Eirik Horneland sier «det kan godt være» at Nicklas Bendtner er tilbake mot Haugesund 16. mai. Det håper Bendtner selv, også..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 13:41

Se pressekonferansen med Bendtner direkte

Nicklas Bendtner og Ståle Solbakken møter pressen etter overgangen fra Rosenborg til FC København..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 13:41

Bendtner: - De siste månedene i RBK var vanskelige

Nicklas Bendtner innrømmer at tida i fryseboksen i RBK ikke bare var enkel..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 13:41

Se pressekonferansen med Bendtner: Dette sier han om tida i fryseboksen i RBK

Nicklas Bendtner og Ståle Solbakken møter pressen etter overgangen fra Rosenborg til FC København..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 13:41

Se pressekonferansen med Bendtner: - De siste månedene i RBK var vanskelige

Nicklas Bendtner innrømmer at tida i fryseboksen i RBK ikke bare var enkle. Men sier det samtidig førte ham tilbake til København..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kallmyr vurderer flyforbudssoner

Justisminister Jøran Kallmyr mener norske olje- og gassanlegg er godt sikret, men vurderer muligheten for flyforbudssoner. Lørdag sa tidligere generalinspektør for Hæren, Robert Mood, at norske oljeanlegg er svært sårbare for angrep fra droner..

NRK - 1 time siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 1 time siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 2 timer siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 2 timer siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 18 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 3 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt