NRK > Nyheter

Søndag, 29 November, 02:07

NRK - 28 sep. 20 kl. 21:13

– Bør følge etter Oslo

Oslo innførte mandag flere nye koronatiltak, blant annet påbud om munnbind i kollektivtrafikken. Helseminister Bent Høie sier mandag kveld at han har bedt alle kommunene rundt hovedstaden legge Oslos tiltakspakke til grunn..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høie, Oslos, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bør, følge, etter, Oslo
P4 - 27 okt. 20 kl. 05:56

MDG-ere fra Oslo på topp på sju valglister

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt til nominasjon på topp på sju valglister. Ifølge en gjennomgang Klassekampen har gjort, kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland få Oslo-folk på topplasseringen til stortingsvalget neste år, i tillegg til Oslo. Partisekretær Torkil Vederhus sier til avisen at han ikke er redd for at partiet skal bli for Oslo-dominert..

NRK - 28 sep. 20 kl. 03:34

Vil ikke ha buss på anbud i Oslo

Både SV og Rødt vil hente tilbake bussjåførene i Oslo som kommunalt ansatte, men får ikke støtte av Arbeiderpartiet. Ifølge Klassekampen vil Rødt ta opp spørsmålet når nye anbudsprosesser for indre, Oslo sør og Oslo vest starter i 2022..

P4 - 28 sep. 20 kl. 06:27

SV og Rødt vil ikke lenger ha buss på anbud i Oslo

Både SV og Rødt vil hente tilbake bussjåførene i Oslo som kommunalt ansatte, men får ikke støtte av Arbeiderpartiet. Ifølge Klassekampen vil Rødt ta opp spørsmålet når nye anbudsprosesser for indre, Oslo sør og Oslo vest starter i 2022. Fagforbundet på sin side sier at de har vært motstandere av anbud, og at anbudsregimet ikke har vært bra for lønns- og arbeidsvilkår i bransjen..

NRK - 27 okt. 20 kl. 03:43

Oslo MGD topper i sju fylker

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt på topp på sju valglister. Ifølge Klassekampen kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Oslo få Oslo-folk på topp til stortingsvalget neste år..

NRK - 27 okt. 20 kl. 03:43

Oslo MDG topper i sju fylker

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt på topp på sju valglister. Ifølge Klassekampen kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Oslo få Oslo-folk på topp til stortingsvalget neste år..

NRK - 16 nov. 20 kl. 15:21

Leter etter mann etter knivran

Oslo-politiet leter etter en mann i 20-årene etter et knivran i Dronning Eufemias gate i Oslo. Mannen truet en ansatt i en Narvesen-kiosk med kniv og ranet til seg kontanter. Mannen skal være svartkledd og mørkhudet, og løp i retning Oslo S..

P4 - 29 sep. 20 kl. 16:13

Politiet vil følge utviklingen

Oslo Politidistrikt vil følge utviklingen etter at de nye smittevernreglene i Hovedstaden trådte i kraft klokken 12 i dag. I utgangspunktet vil de ikke gjennomføre egne smittevernkontroller, men skrive i en pressemelding i ettermiddag at åpenbare og gjentatte brudd på smittevernloven vil kunne bli anmeldt. I dag ble det innført påbud om munnbind i Oslo.

NRK - 30 okt. 20 kl. 21:56

Person funnet skadd i Oslo

Oslo-politiet er ved Rikshospitalet i Oslo etter at en person er funnet med skader i nedre del av kropp. Det kan ha blitt benyttet en skarp gjenstand, ifølge politiet. Fornærende er kjørt til sykehus og skal ikke være kritisk skadd..

P4 - 28 okt. 20 kl. 05:29

Setter inn nasjonalgarden i Philadelphia

I Philadelphia er nasjonalgarden kalt inn som følge av kraftige sammenstøt mellom demonstranter og politi etter nok en ny politiskyting. En 27 år gammel afroamerikaner, som ifølge familien slet med psykiske problemer, ble skutt og drept mandag av politiet etter at han framsto truende med en kniv. Ifølge ABC ble minst 30 politifolk skadet og 91 personer pågrepet etter opptøyene som oppsto..

P4 - 26 okt. 20 kl. 09:40

Nedtur på Oslo børs

Oslo Børs startet dagen med nedgang. Hovedindeksen er ned rundt 1,2 prosent etter åpning klokken ni. Det skjer etter fall i oljeprisen, og også etter nedgang på børsene i Asia i dag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

13 festdeltagere anmeldt i Oslo

Etter meldinger om feststøy har politiet avsluttet en fest ved Holbergs plass i Oslo. 13 personer var samlet på festen og samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernloven..

NRK - 30 minutter siden

Avviser søksmål i Pennsylvania

Den høyeste rettsinstansen i Pennsylvania avviste lørdag et søksmål fra republikanere angående poststemmer, melder AP..

NRK - 1 time siden

Canada forbyr eksport av legemidler

Tiltaket er et svar på USAs plan om å tilby amerikanerne billigere legemidler ved å importere fra Canada. Derfor innfører Canada forbud mot eksport av visse typer legemidler som det enten er eller snart kan bli mangel på i landet..

NRK - 1 time siden

Brudd på koronatiltak i Bergen

Ni personer har brutt lokale koronaregler i Loddefjord i Bergen. Politiet fikk meldinger om feststøy og dro for å avslutte festen. Forholdet blir anmeldt..

NRK - 1 time siden

355 nye koronasmittede lørdag

Det var ved midnatt registrert 35.546 koronasmittede i Norge. 28.

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner mot koronatiltak

I London er mer enn 150 personer arrestert etter demonstrasjoner mot korona-nedstenging. Lokale myndigheter skriver på Twitter at flere har brutt koronaregler under demonstrasjonene..

NRK - 2 timer siden

Nye EU-regler for klima

EUs nye klimaregler vil ikke definere havvind og strøm fra land til oljeplattformer som bærekraftig, mener bærekraftsledere. EU har laget et system med kriterier for å unngå grønnvasking. Systemet kalles EUs taksonomi for bærekraftige aktiviteter..

NRK - 3 timer siden

P3-prisen gikk til Gabrielle

Da Gabrielle gikk på scenen trodde hun at hun skulle dele ut årets P3-pris, men til hennes overraskelse ble hun kåret til vinneren. Statsminister Erna Solberg og kulturminister Abid Raja gratulerte bergenseren med seieren..

NRK - 3 timer siden

Kvinne uskadd etter bilulykke

Et ektepar i 70-årene ble fraktet til sykehus etter at bilen deres havnet i elva i Bardu. De ble reddet ut av dykkere. Kvinnen er uskadd og mannens tilstand er stabil, melder Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 4 timer siden

Gikk seg vill i fjellet

To personer, som gikk seg bort i Åseral i Agder lørdag kveld, har fått hjelp ut av fjellområdet. De hadde tatt seg inn på en hytte i vestenden av Krokevatn, opplyser politiet. De tar seg ut til Ljosland sammen med hjelpemannskaper..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt