NRK > Nyheter

Thursday, 19 September, 20:41

NRK - 08 Oct 18 kl. 09:36

–Ikke nok med 3000 kvoteflyktninger

– Det er bra at regjeringen øker antall kvoteflyktninger, men vi oppfordrer Stortinget til å øke antallet til 5000, som et svar på de enorme behovene i verden i dag, sier leder for politikk og samfunn i Redd Barna Gunvor Knag Fylkesnes..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stortinget, Redd Barna Gunvor Knag Fylkesnes

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, nokmed , 3000, kvoteflyktninger
NRK - 08 Oct 18 kl. 08:21

3000 kvoteflyktninger neste år

Etter det NRK erfarer foreslår regjeringen å øke antall kvoteflyktninger til 3000 i neste års statsbudsjett. I år skal Norge ta imot 2120. Økningen begrunnes i at det fortsatt kommer relativt få asylsøkere til Norge..

P4 - 04 May 19 kl. 13:10

Kvoteflyktningforslag møter motstand

Sylvi Listhaug må se lenge etter støtte i regjeringen for sitt forslag å om si nei til kvoteflyktninger. KrF sier til NTB at forslaget bryter med partiets politikk, og å gi hjelp til kvoteflyktninger er å hjelpe dem som trenger det mest. Også Høyre støtter KrFs uttalelse, mens Venstres Abid Raja, sier at FrP i regjering har forpliktet seg til at Norge skal ta imot 3000 kvoteflyktninger..

NRK - 17 Jan 19 kl. 22:10

Ingen endring på kvoteflyktninger

I plattformen står det at regjeringen vil videreføre det vedtatte nivået på kvoteflyktninger, som i år er 3000. Det står også at nivået skal stå i sees i «sammenheng med øvrige innvandrings- og integreringsutfordringer,.

P4 - 02 May 19 kl. 14:56

80 nye integreringsforslag fra Frp

Et Frp-utvalg foreslår å stanse mottak av kvoteflyktninger til integreringen er hva de kaller under kontroll. Dagens regjering har allerede vedtatt at det skal tas i mot 3000 kvoteflyktninger i år. I dag la innvandrings- og integreringsutvalget ledet av Sylvi Listhaug frem over over 80 nye integreringsforslag..

Aftenposten - 21 Jan 19 kl. 16:00

Innvandringspolitikken er et sviende nederlag for KrF | Simen Bondevik

Internrevisjonen ung: 3000 kvoteflyktninger er altfor lite. Ingen økning. KrF fikk ikke endret noe..

NRK - 04 Oct 18 kl. 10:10

Tar ikke imot kvoteflyktninger i år

Danmark kommer ikke til å ta imot kvoteflyktninger i år, opplyser landets utlendings- og integreringsminister Inger Støjberg..

NRK - 30 Aug 19 kl. 08:16

Krever flyktningseier etter bomkutt

KrFU er redd moderpartiet skal få mindre gjennomslag i budsjettprosessen etter Frps bompengeseier – og krever at Norge tar imot 3000 kvoteflyktninger neste år. Det melder Dagbladet..

Hegnar.no - 23 Sep 18 kl. 10:42

Ber regjeringen åpne for 5.000 kvoteflyktninger

Norge må følge oppfordringen fra FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) og ta imot 5.000 kvoteflyktninger neste år, mener Flyktninghjelpen..

Dagbladet - 08 Oct 18 kl. 13:52

Rekordantall kvoteflyktninger i 2019. Listhaug: - Alle skjønner at dette ikke er noe Frp ønsker

Norge skal ta imot rekordantall kvoteflyktninger til neste år. - Man må gi og ta når man samarbeider med andre, sier Frp's nestleder Sylvi Listhaug..

Hegnar.no - 08 Nov 18 kl. 06:24

Full strid mellom KrF og Frp om kvoteflyktninger

KrF krever at Norge skal ta imot 4.000 kvoteflyktninger neste år. Christian Tybring-Gjedde i Frp ser på kravet som en bevisst provokasjon, skriver Vårt Land..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

NRK - 30 minutter siden

Polioutbrudd påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser om at det har brutt ut polio i landet. Det melder NTB. Det er nærmere tjue år siden Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte Filippinene poliofritt.

NRK - 45 minutter siden

Skuespiller slipper fengselsstraff

Statsadvokaten i Russland ber om at 23 år gamle Pavel Ustinov slipper fengselsstraff. Det melder AFP. Skuespilleren ble dømt til tre og et halvt års fengsel etter å ha utøvd vold mot politiet under en demonstrasjon i Moskva i juli..

NRK - 45 minutter siden

Palestinas president på besøk

Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i kveld statsminister Erna Solberg til en arbeidsmiddag i Oslo. De to skal blant annet snakke om utsiktene for en palestinsk stat..

NRK - 1 time siden

Se distriktssendinga for Nord-Norge

NRK beklager tekniske problemer med Nordnytt, som gjorde at store deler av sendingen ikke kom ut på TV. Torsdag og fredag har vi sending i hele Nord-Norge. Her kan du se sendingen i sin helhet..

NRK - 1 time siden

La ned veto mot våpenhvile i Syria

Russland og Kina la torsdag ned veto i FNs sikkerhetsråd mot et forslag om våpenhvile i den krigsherjede provinsen Idlib i Syria. Dersom våpenhvileresolusjonen hadde blitt vedtatt, skulle den iverksettes lørdag kveld..

NRK - 1 time siden

Tenåring siktet for trusler

En 16 år gammel gutt er brakt inn til avhørt hos politiet i Drammen. Gutten er siktet for trusler, og vil bli avhørt på stasjonen, opplyser politiet. Ifølge Drammens Tidende skal han ha posert med en våpenlignende gjenstand på sosiale medier..

NRK - 1 time siden

Økning i ofre for klimakatastrofer

En ny rapport fra Røde Kors viser at 50 millioner flere vil bli rammet av klimarelaterte katastrofer i 2030. Årlig trenger 108 millioner mennesker nødhjelp, og Røde Kors advarer om at tallet vil øke kraftig de neste årene om det ikke gjøres tiltak..

NRK - 2 timer siden

Tyskland står ved atomavtalen

Den tyske regjeringen blir stående ved atomavtalen med Iran, melder NTB. Atomavtalen med Iran ble forhandlet frem i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU og trådte i kraft i 2016..

NRK - 2 timer siden

Vil ha omval i Evenes

Listetopp Knut Erik Hansen (SV) vil ha omval i Evenes kommune etter det blei oppdaga avvik i oppteljinga av stemmer. I den nye oppteljinga i dag viser det eit avvik på 27 av førehandsstemmene. I tillegg fann dei seks nye kommunevalstemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt