NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 09:12

NRK - 08 Oct 18 kl. 09:36

–Ikke nok med 3000 kvoteflyktninger

– Det er bra at regjeringen øker antall kvoteflyktninger, men vi oppfordrer Stortinget til å øke antallet til 5000, som et svar på de enorme behovene i verden i dag, sier leder for politikk og samfunn i Redd Barna Gunvor Knag Fylkesnes..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stortinget, Redd Barna Gunvor Knag Fylkesnes

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, nokmed , 3000, kvoteflyktninger
NRK - 07 Oct 19 kl. 07:52

3000 kvoteflyktninger i 2020

Regjeringen foreslår i sitt statsbudsjett for neste år å ta imot 3000 kvoteflyktninger i 2020, etter det NRK erfarer. Norge tar i mot 3000 kvoteflyktninger også i 2019..

NRK - 08 Oct 18 kl. 08:21

3000 kvoteflyktninger neste år

Etter det NRK erfarer foreslår regjeringen å øke antall kvoteflyktninger til 3000 i neste års statsbudsjett. I år skal Norge ta imot 2120. Økningen begrunnes i at det fortsatt kommer relativt få asylsøkere til Norge..

P4 - 04 May 19 kl. 13:10

Kvoteflyktningforslag møter motstand

Sylvi Listhaug må se lenge etter støtte i regjeringen for sitt forslag å om si nei til kvoteflyktninger. KrF sier til NTB at forslaget bryter med partiets politikk, og å gi hjelp til kvoteflyktninger er å hjelpe dem som trenger det mest. Også Høyre støtter KrFs uttalelse, mens Venstres Abid Raja, sier at FrP i regjering har forpliktet seg til at Norge skal ta imot 3000 kvoteflyktninger..

NRK - 17 Jan 19 kl. 22:10

Ingen endring på kvoteflyktninger

I plattformen står det at regjeringen vil videreføre det vedtatte nivået på kvoteflyktninger, som i år er 3000. Det står også at nivået skal stå i sees i «sammenheng med øvrige innvandrings- og integreringsutfordringer,.

P4 - 02 May 19 kl. 14:56

80 nye integreringsforslag fra Frp

Et Frp-utvalg foreslår å stanse mottak av kvoteflyktninger til integreringen er hva de kaller under kontroll. Dagens regjering har allerede vedtatt at det skal tas i mot 3000 kvoteflyktninger i år. I dag la innvandrings- og integreringsutvalget ledet av Sylvi Listhaug frem over over 80 nye integreringsforslag..

Dagbladet - 07 Oct 19 kl. 07:58

Norge skal ta i mot 3000 kvoteflyktninger neste år

Etter det Dagbladet erfarer..

Aftenposten - 21 Jan 19 kl. 16:00

Innvandringspolitikken er et sviende nederlag for KrF | Simen Bondevik

Internrevisjonen ung: 3000 kvoteflyktninger er altfor lite. Ingen økning. KrF fikk ikke endret noe..

NRK - 04 Oct 18 kl. 10:10

Tar ikke imot kvoteflyktninger i år

Danmark kommer ikke til å ta imot kvoteflyktninger i år, opplyser landets utlendings- og integreringsminister Inger Støjberg..

P4 - 23 Jan 20 kl. 10:21

Flere kvoteflyktninger enn asylsøkere

I fjor kom det for første gang på 20 år flere kvoteflyktninger enn asylsøkere til Norge. 2.305 personer søkte asyl, mens 2.

VG - 06 Oct 19 kl. 21:45

Budsjettlekkasje: Lettere å hente familie til Norge

Solberg-regjeringen vil ta imot 3000 kvoteflyktninger neste år. Og det blir billigere å få familiegjenforening..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppretter virustelefon

Helsedirektoratet har opprettet en virus-informasjonstelefonen for å avlaste medisinsk nødtelefon og deler av helsetjenesten. Nummeret er 815 55 015. De som tror de kan være smittet av koronaviruset, skal ringe fastlegen sin eller legevakten..

NRK - 5 minutter siden

Mot verste uke siden finanskrisen

Hovedindeksen på Oslo Børs faller kraftig fredag morgen. Den siste uka har hovedindeksen falt 10 prosent, og ifølge Oslo Børs ligger det an til den største prosentvise nedgangen siden 2011, i løpet av en uke..

NRK - 15 minutter siden

Død person funnet i brennende bil

En person ble funnet død i en brennende bil i Moss kommune i 6.30-tiden fredag morgen. – Brannen er nå slukket av brannvesenet politiet etterforsker for å identifisere den døde og for å finne ut hva som har skjedd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Vil ha flyforbudssone over Idlib

Tyrkia ber om at det innføres en flyforbudssone over Idlib-provinsen i Syria. – Verdenssamfunnet må handle for å beskytte sivile og innføre en flyforbudssone, sier Fahrettin Altun, kommunikasjonssjef ved kontoret til president Recep Tayyip Erdogan..

NRK - 1 time siden

Nato-rådet møtes for å drøfte Syria

Nato-rådet innkalles til møte fredag etter oppfordring fra Tyrkia for å drøfte situasjonen i Syria etter at 33 tyrkiske soldater ble drept dagen før, melder generalsekretær Jens Stoltenberg på Twitter..

NRK - 1 time siden

Russiske krigsskip på vei til Syria

Russland har sendt to krigsskip utstyrt med Kalibr-missiler mot den syriske kysten, opplyser russiske myndigheter, ifølge Interfax. Nyheten kommer etter en forverring i forholdet med Tyrkia som følge av angrepet i Idlib-provinsen i Syria..

NRK - 1 time siden

Børsnedgangen fortsetter i Asia

Tokyo-børsen fortsatte sitt fall fredag med en uvanlig stor nedgang på 3,7 prosent på Nikkei-indeksen. Det er femte dag på rad med nedgang. Fallet kommer etter børsfall i New York og i Europa torsdag som skyldes bekymring for koronaviruset..

NRK - 1 time siden

Russland: – Var blant terrorister

Det russiske forsvarsdepartementet sier fredag at tyrkiske soldater som ble drept i Idlib i Syria torsdag, ikke skulle ha vært i området. Russland mener at de tyrkiske troppene befant seg «blant terrorister» og sier Tyrkia ikke informerte om dette..

NRK - 2 timer siden

New Zealand: Første korona-tilfelle

New Zealand har registrert det første tilfellet av koronavirus. En person i 60-årene som nylig kom til landet fra Iran via Bali, har testet positivt på viruset, sier helsemyndighetene i landet. Personen ligger nå i isolat på et sykehus i Auckland..

NRK - 16 timer siden

Svenske kan ha smittet 40

En svenske som var smittet av det nye koronaviruset kan ha smittet et 40-talls personer i Göteborg. Den smittede er innlagt etter å ha testet positivt for det nye koronaviruset og nå jobbes det å kontakte folk som har hatt nærkontakt med mannen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt