NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 07:10

NRK - 08 mars 21 kl. 14:31

–Dronningen sa ikke noe om hudfarge

– Dronningen og prins Philip kommenterte aldri Archies hudfarge, presiserer prins Harry via Oprah Winfrey. I et intervju som ble sendt i går sa prinsen at noen i kongefamilien skal ha vært bekymret for hvor mørk i huden parets sønn Archie ville bli..
Les mer på NRK


Les mer om:
Philip, Archies, Harry, Oprah Winfrey, Archie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dronningensa , ikke, noeom , hudfarge
NRK - 08 mars 21 kl. 14:31

Dronningen sa ikke noe om hudfarge

Dronningen kommenterte aldri Archies hudfarge. Det sier Prins Harry i et intervju med Oprah Winfrey. Fjernsynsselskapet CBS sier de vil sende flere utdrag av et intervju med det britiske prinseparet..

NRK - 08 mars 21 kl. 03:43

De var utrolig for babyens hudfarge

Meghan Markle sier medlemmer i kongehuset ytret bekymring for hvor mørk hudfarge hennes og prins Harrys baby ville få. Hun ville ikke si hvem som hadde sagt dette, fordi «jeg tror det ville være ødeleggende for dem»..

NRK - 08 mars 21 kl. 03:43

–De var urolig for babyens hudfarge

Prins Harry og Meghan sier at medlemmer i kongehuset ytret bekymring for hvor mørk hudfarge babyen ville få. Meghan ville ikke si hvem som hadde sagt det fordi hun mener det vil bli «ødeleggende for dem». BBCs kongeekspert kaller utsagnet «knusende»..

NRK - 09 april 21 kl. 13:31

Johnson: – Vi sørger med dronningen

Storbritannias statsminister Boris Johnson kommenterer prins Philips bortgang. – Vi vil huske hans bestandige støtte til dronningen. Prins Philip formet og inspirerte livene til utallige unge.

VG - 08 mars 21 kl. 14:17

Prins Harry via Oprah: Dronningen kommenterte aldri Archies hudfarge

Oprah Winfrey og det britiske prinseparet er tema i frokost-TV på CBS mandag. Der loves det mer fra den omstridte samtalen..

VG - 11 april 21 kl. 18:15

Dronning Elizabeth om ektemannens død: Han etterlater et stort tomrom

Det er prins Andrew, en av dronningen og prins Philips tre sønner som viderebringer uttalelsen fra dronningen..

Aftenposten - I førrgår: 15:46

Dronningen satt alene da hun tok sitt siste farvel med ektemannen

Dronningen satt alene da hun tok sitt siste farvel med ektemannen..

NRK - 21 feb. 21 kl. 08:31

Frifunnet for hatefulle ytringer

En 35 år gammel mann fra Sandnes er frifunnet for å ha framsatt hatefulle ytringer mot muslimer og mennesker med mørk hudfarge i en video i februar 2019. Jæren tingrett mener det dreier seg om smakløse ytringer,, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 12:09

Aldri hørt om Sarah Smith Ogunbona? Nå kan hun vinne gjev norsk pris.

Årets kandidater til Tarjei Vesaas’ debutantpris deler hverken morsmål, hudfarge eller litterær stil..

Aftenposten - 21 feb. 21 kl. 13:07

Strålende sluttspurt ga ny medalje for VM-dronningen

POKLJUKA/OSLO (VG) Tiril Eckhoff (30) tok sin sjette medalje i årets VM i skiskyting, men kunne ikke gjøre noe med Lisa….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hong Kong forbyr innreise fra India

Minst 49 passajerer på et fly fra New Delhi til Hong Kong har testet positivt for koronavirus. Det sier myndighetene i Hong Kong, som nå forbyr alle fly fra India for å stoppe en ny bølge med koronasmitte. Flyet som ankom Hong Kong den 4.

NRK - 30 minutter siden

Vold mot politi i Arendal

En kvinne er anmeld for forulemping og vold mot politiet etter at politiet rykket ut til en privat adresse i Arendal. Politiet rykket ut på melding om husbråk..

NRK - 15 minutter siden

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

NRK - 30 minutter siden

Prioriterer utviklingshemmede ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - 1 time siden

300 i karantene i Lindesnes

300 personer er satt i karantene i Lindesnes kommune etter at kommunen på mandag hadde 12 nye tilfeller av koronasmitte. 23 personer er også i isolasjon og flere hundre er i ventekarantene. Smittesporingen fortsetter i dag, tirsdag..

NRK - 1 time siden

Steinras stengjer veg

Fylkesvegen mellom Vik og Arnafjord er stengd på grunn av eit steinras ved Eitreneset. Entreprenør er på veg til staden, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 45 minutter siden

Økt bistand i 2020

Norge økte bistanden til fattige land i 2020. Direktoratet for utviklingssamarbeid, Norad, delte i fjor ut 39,5 milliarder kroner på vegn av Norge..

NRK - 45 minutter siden

Norge best på pressefrihet

Tyskland er ikke lenger blant de beste på Reporters Without Borders' pressefrihetsindeks. Norge er på topp fulgt av Finland, Sverige, Danmark og Costa Rica. På bunnen av lista finner man balnt annet Kina, Turkmenistan, Nord-Korea, Djibouti og Eritrea..

NRK - 1 time siden

16 smittede i Telemark

Det ble påvist ni smittetilfeller av koronaviruset i Skien i går, ifølge VGs oversikt. Porsgrunn kommune melder om fem, mens Bamble og Notodden registrerte et smittetilfelle hver..

NRK - 1 time siden

Tolker vaksinereglene ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt