NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:07

NRK - 24 Aug 19 kl. 23:48

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svolvær, UNN, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tilstandener , alvorlig
NRK - 13 Aug 19 kl. 04:29

Tilstanden alvorlig, men stabil

Tilstanden er alvorlig, men stabil for en mann i 40-årene som kjørte en personbil som kolliderte med en tankbil i Kjørholttunnelen på E18 i Telemark mandag kveld. Veien er nå er åpnet igjen etter å ha vært stengt. Føreren av tankbilen er uskadd..

Dagbladet - 14 Nov 19 kl. 13:20

Mann (19) alvorlig skadd i arbeidsulykke

Mannen falt sju meter fra en mast. Tilstanden hans er alvorlig, men stabil..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 17:55

Tilstanden uendret for 15-åring etter voldshendelsen på Toten

Tilstanden til 15-åringen som ble utsatt for en alvorlig voldshendelse på Toten i forrige uke, er fremdeles uendret. Hans far er siktet for drapsforsøk..

P4 - 07 Sep 19 kl. 07:52

Alvorlig ulykke på E18

Det har vært en alvorlig trafikkulykke på E18 ved Larvik i morgentimene i dag. Ifølge politiet frontkolliderte to biler, og en person satt fastklemt. Vedkommende er nå frigjort, men tilstanden til de to involverte er ikke kjent.

P4 - 05 Jun 19 kl. 18:34

Gutt alvorlig skadd i ulykke

Tilstanden til en ung gutt som ble påkjørt av en bil på Solli Plass i Oslo i ettermiddag er alvorlig. Gutten er innlagt på sykehus, og skal være i kunstig koma, melder TV2. Ulykken oppsto da gutten løp ut i veibanen..

P4 - 08 Aug 19 kl. 22:21

Alvorlig MC-ulykke i Nittedal

Tre MC-førere er skadet etter en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i Akershus. En av førerene har et åpen benbrudd, tilstanden til de to andre er foreløpig ukjent, ifølge politiet. Veien var stengt en stund, men politiet opplyser at trafikken nå går forbi ulykkesstedet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 13:55

Ikke alvorlig skadd

Tilstanden er ikke alvorlig for mannen som natt til søndag ble funnet liggende bevisstløs på Aker Brygge i Oslo. 31-åringen har siden blitt behandlet hos legevakten, opplyser politiet til NTB. En 28 år gammel mann er pågrepet og avhøres søndag..

NRK - 13 May 19 kl. 07:26

Alvorlig skadd etter brann

Tilstanden til en av dem som ble sendt til sykehus etter en brann i Tromsø i natt betegnes som alvorlig, men stabil. Den andre lettere skadet. 17 personer ble evakuert fra bygget.

NRK - 25 Aug 19 kl. 02:37

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 25 Aug 19 kl. 15:00

Fortsatt kritisk etter utforkjøring

Tilstanden er kritisk for en mann i 30-årene og en kvinne i tenårene etter at bilen de satt i kjørte i vannet ved i Svolvær i Nordland lørdag. Tilstanden til den tredje personen, en kvinne i 30-årene, er fortsatt alvorlig, men stabil, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 15 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 30 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 30 minutter siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..

NRK - 2 timer siden

Rivalene til angrep på Sanders

Bernie Sanders fikk gjennomgå av rivalene for sin plan om et offentlig helsevesen i USA i den siste store debatten blant de demokratiske presidentkandidatene. Debatten var den siste før e før valget i Sør-Carolina lørdag og «supertirsdag» neste uke..

NRK - 2 timer siden

Hotell ranet i Stavanger

En maskert mann truet natt til onsdag til seg penger fra et hotell i Stavanger. Like før ble et annet hotell i byen forsøkt ranet. En mann i 20-årene er pågrepet i saken.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt