NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:26

NRK - 24 Aug 19 kl. 23:48

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svolvær, UNN, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tilstandener , alvorlig
NRK - 13 Aug 19 kl. 04:29

Tilstanden alvorlig, men stabil

Tilstanden er alvorlig, men stabil for en mann i 40-årene som kjørte en personbil som kolliderte med en tankbil i Kjørholttunnelen på E18 i Telemark mandag kveld. Veien er nå er åpnet igjen etter å ha vært stengt. Føreren av tankbilen er uskadd..

P4 - 07 Sep 19 kl. 07:52

Alvorlig ulykke på E18

Det har vært en alvorlig trafikkulykke på E18 ved Larvik i morgentimene i dag. Ifølge politiet frontkolliderte to biler, og en person satt fastklemt. Vedkommende er nå frigjort, men tilstanden til de to involverte er ikke kjent.

P4 - 05 Jun 19 kl. 18:34

Gutt alvorlig skadd i ulykke

Tilstanden til en ung gutt som ble påkjørt av en bil på Solli Plass i Oslo i ettermiddag er alvorlig. Gutten er innlagt på sykehus, og skal være i kunstig koma, melder TV2. Ulykken oppsto da gutten løp ut i veibanen..

P4 - 08 Aug 19 kl. 22:21

Alvorlig MC-ulykke i Nittedal

Tre MC-førere er skadet etter en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i Akershus. En av førerene har et åpen benbrudd, tilstanden til de to andre er foreløpig ukjent, ifølge politiet. Veien var stengt en stund, men politiet opplyser at trafikken nå går forbi ulykkesstedet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 13:55

Ikke alvorlig skadd

Tilstanden er ikke alvorlig for mannen som natt til søndag ble funnet liggende bevisstløs på Aker Brygge i Oslo. 31-åringen har siden blitt behandlet hos legevakten, opplyser politiet til NTB. En 28 år gammel mann er pågrepet og avhøres søndag..

NRK - 13 May 19 kl. 07:26

Alvorlig skadd etter brann

Tilstanden til en av dem som ble sendt til sykehus etter en brann i Tromsø i natt betegnes som alvorlig, men stabil. Den andre lettere skadet. 17 personer ble evakuert fra bygget.

NRK - 25 Aug 19 kl. 02:37

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 25 Aug 19 kl. 15:00

Fortsatt kritisk etter utforkjøring

Tilstanden er kritisk for en mann i 30-årene og en kvinne i tenårene etter at bilen de satt i kjørte i vannet ved i Svolvær i Nordland lørdag. Tilstanden til den tredje personen, en kvinne i 30-årene, er fortsatt alvorlig, men stabil, melder NTB..

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 21:04

Alvorlig for mann i 50-årene som ble funnet bevisstløs i sjøen i Tromsø

En bevisstløs mann i 50-årene ble dratt opp fra sjøen i Hansjordnesbukta i Tromsø søndag kveld. Tilstanden er alvorlig, men stabil, opplyser sykehuset..

P4 - 01 Sep 19 kl. 14:37

Ikke alvorlig for mann som ble funnet bevisstløs

Tilstanden er ikke alvorlig for mannen som i natt ble funnet liggende bevisstløs på Aker Brygge i Oslo. 31-åringen ble funnet klokken halv tre i natt og har siden blitt behandlet hos legevakten, melder NTB. En 28 år gammel mann er pågrepet og avhøres i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt