VG > Økonomi

Onsdag, 21 Oktober, 23:14

VG - 20 sep. 20 kl. 21:09

Øystein Dolmen: – Det nære vennskapet måtte vike

Knutsen mistet Ludvigsen for ti år siden, men for Øystein Dolmen (73) er Gustav Lorentzen sterkt til stede likevel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ludvigsen, Dolmen, Gustav Lorentzen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Øystein, DolmenDet , nære, vennskapet, måtte, vike
E24 - 06 okt. 20 kl. 15:49

Øystein Olsen om negative renter: – Hadde vi ment det virket, så hadde vi kuttet mer i mars

Det skal mye til for at Norges Bank kutter renten ytterligere, til tross for at våre europeiske naboer har hatt minusrenter i lang tid. – Det er en grense for hvor langt ned det er hensiktsmessig å sette styringsrenten, sier Norges Bank-sjef Øystein Olsen..

P4 - 18 sep. 20 kl. 12:35

Ny økonomisk nedtur for bedriftene

Norske bedrifter opplever nå en ny økonomisk nedtur. Fra å gå fra en kraftig knekk da koronakrisen kom til Norge i mars, har bedriftene opplevd økt optimisme og omsetning - men nå snur det igjen. 18 prosent av de spurte i NHOs nye undersøkelse svarer at det går mot faktiske oppsigelser.

NRK - 20 sep. 20 kl. 09:22

Ber folk unngå å reise kollektivt

Ruters pressevakt, Øystein Dahl Johansen, ber folk unngå å reise kollektiv som følge av busstreiken. – Vi frykter at det skal komme et press på andre kollektive reisemidler så oppfordringa til folk er å la være å reise, sier han..

VG - 23 sep. 20 kl. 17:48

Solid og oppsiktsvekkende: Bokanmeldelse: «Orderud»

Øystein Milli og Olav Næss presenterer nye og oppsiktsvekkende spor i denne solide kriminaldokumentaren om Orderud-saken..

E24 - 24 sep. 20 kl. 12:59

Øystein Olsen rekker kanskje aldri å heve renten

En nullrente er et sykdomstegn for norsk økonomi, og sannsynligheten for at sentralbanksjefen aldri rekker å øke renten før han går av, er rimelig høy..

Aftenposten - 29 sep. 20 kl. 07:02

Eksklusiv podkast for abonnenter: «Skattesaken kan bli vond for Donald Trump»

Rapportene om at Donald Trump nesten ikke har betalt inntektsskatt har allerede dukket opp i reklamer mot ham. De kan treffe, tror korrespondent Øystein Langberg i ukens Aftenpodden USA..

NRK - 29 sep. 20 kl. 11:45

NHO: krise langt betre enn frykta

Så langt har koronasmellen i norsk økonomi vore langt mindre enn frykta, konstaterer NHO. Sjeføkonom Øystein Dørum seier at tilbakeslaget i norsk økonomi likevel er det største sidan krigen, og at mange bedrifter framleis er hardt råka..

Aftenposten - 29 sep. 20 kl. 21:00

Tjomsland satser stort i Sverige etter nytt jubelår – har kjøpt gård til seks millioner

Søgne-mannen Øystein Tjomsland har i flere år hatt en filial på Wolmsta gård i Sverige. Nå har han kjøpt det han mener er blant de beste treningsanleggene i Europa..

P4 - 06 okt. 20 kl. 16:40

Utelukker ikke negativ rente

Norges Bank åpner for å innføre negativ rente dersom norsk økonomi blir rammet av nye sjokk slik koronakrisen gjorde. Det fortalte sentralbanksjef Øystein Olsen i et foredrag på BI i dag. Olsen nevnte sterk uro i finansmarkedene som en av grunnene til å vurdere et så drastisk tiltak.

Aftenposten - 08 okt. 20 kl. 14:25

SSB utpeker Øystein Olsen som mannen bak dyre boliger

Fire femtedeler av veksten i boligprisene skyldes rentekuttene, ifølge Statistisk sentralbyrå. Dyrere boliger følger med på kjøpet når rentekutt skal redde jobber..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Sjakhtar med sjokkseier etter VAR-drama

(Real Madrid – Sjakhtar Donetsk 2–3) Sjakhtar Donetsk overrasket og ledet med tre mål over Real Madrid til pause. Det ukrainske laget måtte så kjempe med nebb og klør for å sikre poengene..

VG - 2 timer siden

Camilla Lorentzen havnet midt i debatt om reklame og kroppspress: – Ganske «far out»

Sofie Karlstad brukte Camilla Lorentzen som eksempel på influncere som viser mye kropp, men ikke blir felt i Fim. Nå svarer Lorentzen..

VG - 2 timer siden

Sjakhtar med sjokkseier – glapp nesten på overtid

(Real Madrid - Sjakhtar Donetsk 2–3) Sjakhtar Donetsk overrasket og ledet med tre mål over Real Madrid til pause. Det ukrainske laget måtte så kjempe med nebb og klør for å sikre poengene..

VG - 2 timer siden

Grøsser-aktuelle Victoria Pedretti: – Var ingen stjerneelev

I løpet av kort tid har livet til Victoria Pedretti (25) blitt snudd på hodet..

VG - 3 timer siden

Mats Hildisch om lammelsen: – Setter utrolig pris på alle støttende meldinger

Han fikk lammelse under en ishockeykamp mellom Frisk Asker og Lørenskog. Nå takker Mats Hildisch (18) for all omtanken folk viser ham..

VG - 7 timer siden

Wijnaldum om van Dijk-taklingen: – Fullstendig idiotisk

Georginio Wijnaldum (29) sier at det er opp til de andre Liverpool-spillerne å vise at de kan prestere uten langtidsskadde Virgil van Djik (29)..

VG - 8 timer siden

Cathrine Montero Moen var bråtøff før fødselen: Fikk seg en overraskelse

Cathrine Montero Moen (30) var glad for å ha samboer Gaute Grøtta Grav (41) ved sin side under de intense timene på sykehuset..

VG - 9 timer siden

Kystens tapte stolthet

RØRVIK (VG) Hvis hurtigruten ikke lenger skal være kystens foretrukne hovedvei, er det langt mer enn et sønderknust omdømme som står på spill..

VG - 10 timer siden

Regjeringens pressekonferanse: Flere får reise til Norge

Det gjøres en rekke unntak for innreiserestriksjonen fra i dag, opplyser Monica Mæland på regjeringens pressekonferanse..

VG - 10 timer siden

Solskjær i konflikt med TV 2: Minner om maktmisbruk

Ole Gunnar Solskjær kunne rettet ryggen og forklart valgene sine i Sarr-saken skikkelig. Dersom han bruker posisjonen i Manchester United til å straffe journalister som har gjort jobben sin, er det rett og slett feigt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt