VG > Sport

Tirsdag, 07 Juli, 05:43

VG - 03 des. 19 kl. 12:30

Østberg stiller ikke til start i Lillehammer

Ingvild Flugstad Østberg (29) er ikke tatt ut til å gå verdenscup i Lillehammer kommende helg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Flugstad, Lillehammer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Østberg, stiller, ikke, tilstart i , Lillehammer
P4 - 21 nov. 19 kl. 12:55

Østberg står over sesongåpning

Ingvild Flugstad Østberg har trukket seg fra helgens nasjonale langrennsåpning på Beitostølen på grunn av problemer med helsen. På en pressekonferanse for få minutter siden fortalte Østberg at hun har havnet i en situasjon der hun ikke kan gå skirenn og at det er beklagelig. Men hun ønsket ikke å si noe om hva slags helseplager det er snakk om.

VG - 21 nov. 19 kl. 12:41

Ingvild Flugstad Østberg har fått startnekt av helsemessige årsaker

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Ingvild Flugstad Østberg (29) stiller ikke til start under helgens nasjonale åpning på Beitostølen. Hun går også glipp av verdenscupåpningen i Ruka. Grunnen er helsemessige årsaker..

VG - 21 nov. 19 kl. 12:41

Ingvild Flugstad Østberg står over skirenn grunnet helsemessige årsaker

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Ingvild Flugstad Østberg (29) stiller ikke til start under helgens nasjonale åpning på Beitostølen. Hun går også glipp av verdenscupåpningen i Ruka. Grunnen er helsemessige årsaker..

VG - 18 jan. 20 kl. 12:23

Rally-NM live på VG+: Mads Østberg mot to verdensmestere

To verdensmestere stiller på startstreken til NM-starten i rally lørdag. – Utrolig gøy. Her er det mange gode førere, sier den norske VM-stjernen Mads Østberg (32)..

P4 - 03 des. 19 kl. 13:14

Østberg går heller ikke på Lillehammer

Ingvild Flugstad Østberg kan fortsatt ikke gå skirenn - og er ikke med i troppen som reiser til Lillehammer i helgen. Fjorårets verdenscupvinner har fått startnekt av helsemessige årsaker..

P4 - 23 des. 19 kl. 13:20

Østberg er tilbake

Ingvild Flugstad Østberg er friskmeldt. Østberg har hatt startnekt i verdenscupen så langt denne sesongen fordi hun ikke har oppfylt kravene til Skiforbundets helseattest. Men nå er hun tatt ut til Tour de Ski, som begynner i Lenzerheide 28.

VG - 31 des. 19 kl. 15:43

Johaug slo Østberg etter utrolig duell: Østberg forberedt på tour-nei

TOBLACH/OSLO (VG) Ingvild Flugstad Østberg hadde ikke trodd hun skulle være tilbake i toppen allerede i Tour de Ski. Men hun er forberedt på at hun kan bli stoppet av landslagsledelsen underveis i touren..

P4 - 21 des. 19 kl. 10:38

Avgjør Østbergs Tour de Ski-skjebne mandag

Mandag blir det klart om Ingvild Flugstad Østberg får lov å gå Tour de Ski - og dermed forsvare sin tittel fra i fjor. Østberg har hatt startnekt i verdenscupen så langt denne sesongen fordi hun ikke oppfyller kravene til Skiforbundets helseattest. Men trener OIe Morten Iversen er optimist, og sier til NTB at helseteamet i skiforbundet har sagt at det går riktig vei for Østberg..

Aftenposten - 03 des. 19 kl. 12:47

Fortsatt startnekt for Østberg

Ingvild Flugstad Østberg (29) kan fortsatt ikke gå skirenn og er ikke med i den norske troppen som reiser til Lillehammer til helgen..

VG - 03 des. 19 kl. 12:30

Østberg har fortsatt startnekt: Går ikke skirenn i Lillehammer

Ingvild Flugstad Østberg (29) er ikke tatt ut til å gå verdenscup i Lillehammer kommende helg. Landslagstrener Ole Morten Iversen vet ikke når hun er tilbake..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

FN-gransker: USAs angrep på Soleimani var ulovlig

USAs droneangrep som tok livet av den iranske generalen Qasem Soleimani og ni andre i Bagdad i januar, var et brudd på folkeretten, mener en FN-topp..

VG - 2 timer siden

Rosa snø smelter isbre i Italia

En isbre i Nord-Italia har fått «vannmelon-snø». Det kan være en dødsdom for breen..

VG - 5 timer siden

Vind veltet campingvogn – her knuses den i biter

Det var ikke mye igjen av campingvognen som mandag blåste over ende på Karmsund bro i Haugesund..

VG - 8 timer siden

Bodø/Glimt-starten: På nivå med Eggen og Solskjær

BODØ/OSLO (VG) Bodø/Glimt knuser motstanderne med historiske tall denne sommeren. Norsk fotball har ikke sett større målhunger siden Eggens storlag skremte Europas største klubber og Ole Gunnar Solskjær bøttet inn mål for Molde..

VG - 9 timer siden

Drømmestart for Tromsø i 1. divisjon – målfest i Sogndal

Med seier 2–0 borte mot Kongsvinger har Tromsø fått en knallstart på sesongen, men de må nøye seg med 2. plass, for i saftbygda spiller Sogndal festfotball.

VG - 9 timer siden

Drømmestart for Tromsø i 1. divisjon

Med seier 2–0 borte mot Kongsvinger har Tromsø fått en knallstart på sesongen, men de må nøye seg med 2. plass, for i saftbygda spiller Sogndal festfotball.

VG - 10 timer siden

Siv Jensen ut mot hjelpeorganisasjoner: – Med på å sponse menneskesmugling

Frp-leder Siv Jensen sier hun har sett seg lei på Ocean Viking-dramaet som utspiller seg i Middelhavet..

VG - 11 timer siden

Holdt fingeren på Youtuberens app i 3 dager

Jimmy «MrBeast» Donaldson (22) fikk en million personer til å delta i en konkurranse om å holde en finger på mobilskjermen lengst mulig..

VG - 13 timer siden

Blinkfestivalen: Ikke lov å henge på Johaug

Under Blinkfestivalen blir det superstrenge corona-krav. Om noen blir tatt igjen på rulleski, så må de gå til siden, se på og vente..

VG - 14 timer siden

Kun Mona Lisa får smile på bilder

Mens Louvre i Paris åpnet dørene for et bergrenset antall turister, demonstrerte franske turistguider utenfor det berømte museet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt