NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:23

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:07

Ønsker tips om brøytebilvelt

På E6 Mule i Levanger er det en brøytebil som ligger veltet utenfor kjørebanen. Sjåføren blir undersøkt av helsepersonell. Politiet ønsker tips om hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6 Mule, Levanger

Dele artikeln

23 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, tipsom , brøytebilvelt
NRK - 07 Feb 19 kl. 21:54

Politiet ønsker tips fra publikum

Politiet ønsker tips fra publikum i forbindelse med det mistenkelige dødsfallet på Bjørndal i Oslo, og ber publikum bruke politiets nasjonale tipsportal. En mann er pågrepet siktet for drap i saken..

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:40

Ber om tips etter tyveri

Politiet ønsker tips fra personer som kan ha sett uvanlig aktivitet i Skolmar-området i Sandefjord mellom klokka 01.30 og 02.30 i natt, skriver Sandefjords Blad.

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 08:44

Nye tips fører ikke til ny Orderud-etterforskning

Dokumentarserien om trippeldrapet på Orderud gård ga politiet mange nye tips, men fører ikke til at politiet ønsker å starte ny etterforskning av saken.

Dagbladet - 15 Nov 18 kl. 20:45

To menn skal ha forsøkt å ta seg inn i bil med små barn

Politiet ønsker tips i saken..

NRK - 11 Jan 19 kl. 11:07

Politiet har fått 150 nye tips

Politiet har fått inn 150 nye tips i saka om den truleg borførte kvinna sidan i går. Det opplyser politiet i ein pressekonferanse. – Vi har fått fleire tips om køyretøy, personar og aktivitetar i området, seier politiinspektør Tommy Brøske..

Klartale - 17 Oct 18 kl. 10:01

– En veldig alvorlig sak

Politiet vil finne ut hvem som drepte en mann på Majorstuen i Oslo. Nå ønsker de tips fra folk som kan ha sett noe..

Dagbladet - 31 Dec 18 kl. 15:03

Vi trenger målstyring i jula

Et lite tips til neste års julehandel: ikke spør folk hva de ønsker seg til jul, spør hvilke nyttårsforsetter de har..

NRK - 15 Jan 19 kl. 08:56

Nye tips i forsvinningssaka

Politiet har fått drøyt 800 tips i forsvinningssaka. Tipsene omhandler både personer, kjøretøy, mulige skjulesteder og andre observasjoner. Politiet har også mottatt konkrete tips på de to personene som fra overvåkningskameraene ved Futurumbygget..

NRK - 12 Jan 19 kl. 12:19

Politiet har fått inn 500 tips

Politiet har fått inn 500 tips totalt i forsvinningssaka, sier politiet til NRK. – Vi kommenterer ikke hva vi har fått tips om, sier etterforskingsleder Tommy Brøske. Ingen av de tre på overvåkningsvideoen har hittil meldt seg.

Dagbladet - 09 Oct 18 kl. 20:28

Politiet ønsker tips om død kvinne

Identiteten til den døde kvinnen som ble hentet opp fra sjøen mellom Lindøy og Vassøy i Stavanger mandag, er fortsatt ukjent. Ingen har meldt henne savnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 45 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt