NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 11:00

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:07

Ønsker tips om brøytebilvelt

På E6 Mule i Levanger er det en brøytebil som ligger veltet utenfor kjørebanen. Sjåføren blir undersøkt av helsepersonell. Politiet ønsker tips om hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6 Mule, Levanger

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, tipsom , brøytebilvelt
NRK - 07 Feb 19 kl. 21:54

Politiet ønsker tips fra publikum

Politiet ønsker tips fra publikum i forbindelse med det mistenkelige dødsfallet på Bjørndal i Oslo, og ber publikum bruke politiets nasjonale tipsportal. En mann er pågrepet siktet for drap i saken..

NRK - 05 Apr 19 kl. 07:54

Ønsker tips etter ulykken

Politiet er ferdig med sine undersøkelser etter dødsulykken på riksvei 7 ved Bromma torsdag. En mann ble påkjørt og døde. Hva som faktisk skjedde rett før ulykken er ikke kjent.

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:40

Ber om tips etter tyveri

Politiet ønsker tips fra personer som kan ha sett uvanlig aktivitet i Skolmar-området i Sandefjord mellom klokka 01.30 og 02.30 i natt, skriver Sandefjords Blad.

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 08:44

Nye tips fører ikke til ny Orderud-etterforskning

Dokumentarserien om trippeldrapet på Orderud gård ga politiet mange nye tips, men fører ikke til at politiet ønsker å starte ny etterforskning av saken.

Dagbladet - 01 Mar 19 kl. 16:59

Alle kan tape på avgift på tips

Det er en logisk brist i de nye reglene for beskatning av tips: Regjeringens krav om at det skal betales arbeidsgiveravgift for den tips som innrapporteres til skattemyndighetene..

Dagbladet - 15 Nov 18 kl. 20:45

To menn skal ha forsøkt å ta seg inn i bil med små barn

Politiet ønsker tips i saken..

VG - 11 Apr 19 kl. 01:28

Sliter med å identifisere mistenkte i hundrevis av overgreps-tips – Kripos fortviler

I 264 tips om nettbaserte overgrep har ikke Kripos klart å identifisere gjerningspersonen gjennom IP-adressen – selv om både regjering og stortingsflertall ønsker et krav om lagring av denne..

NRK - 11 Jan 19 kl. 11:07

Politiet har fått 150 nye tips

Politiet har fått inn 150 nye tips i saka om den truleg borførte kvinna sidan i går. Det opplyser politiet i ein pressekonferanse. – Vi har fått fleire tips om køyretøy, personar og aktivitetar i området, seier politiinspektør Tommy Brøske..

Dagbladet - 31 Dec 18 kl. 15:03

Vi trenger målstyring i jula

Et lite tips til neste års julehandel: ikke spør folk hva de ønsker seg til jul, spør hvilke nyttårsforsetter de har..

Klartale - 17 Oct 18 kl. 10:01

– En veldig alvorlig sak

Politiet vil finne ut hvem som drepte en mann på Majorstuen i Oslo. Nå ønsker de tips fra folk som kan ha sett noe..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 1 time siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt