NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:57

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:07

Ønsker tips om brøytebilvelt

På E6 Mule i Levanger er det en brøytebil som ligger veltet utenfor kjørebanen. Sjåføren blir undersøkt av helsepersonell. Politiet ønsker tips om hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6 Mule, Levanger

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, tipsom , brøytebilvelt
NRK - 07 Feb 19 kl. 21:54

Politiet ønsker tips fra publikum

Politiet ønsker tips fra publikum i forbindelse med det mistenkelige dødsfallet på Bjørndal i Oslo, og ber publikum bruke politiets nasjonale tipsportal. En mann er pågrepet siktet for drap i saken..

NRK - 08 Jun 19 kl. 14:25

Ber om tips etter eksplosjon

Svensk politi ber fortsatt om tips etter eksplosjonen i et boligstrøk i Linköping fredag. Eksplosjonen er en av de største i Sverige på 20 år. Politiet ønsker først og fremst tips om plassen der det er mistanke om at noen plasserte en sprengladning..

NRK - 05 Apr 19 kl. 07:54

Ønsker tips etter ulykken

Politiet er ferdig med sine undersøkelser etter dødsulykken på riksvei 7 ved Bromma torsdag. En mann ble påkjørt og døde. Hva som faktisk skjedde rett før ulykken er ikke kjent.

Aftenposten - 07 Jun 19 kl. 14:21

Politiet ønsker tips etter at død mann ble funnet på parkeringsplass i Bergen

En mann i 40-årene ble funnet død på en parkeringsplass i Åsane lørdag 1. juni. Nå ønsker politiet tips i saken..

NRK - 13 May 19 kl. 13:11

Ønsker tips fra publikum

– Det er kommet inn noen tips, men vi ber om at de som har vært i området forut for brannen og som kan ha sett eller hørt noe av betydning tar kontakt med oss. Det sier politiadvokat Jarle Vist om etterforskningen av dødsbrannen i Lier..

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:40

Ber om tips etter tyveri

Politiet ønsker tips fra personer som kan ha sett uvanlig aktivitet i Skolmar-området i Sandefjord mellom klokka 01.30 og 02.30 i natt, skriver Sandefjords Blad.

P4 - 06 May 19 kl. 16:25

Vil ha tips i 17 år gammel sak

Politiet nå ønsker tips i saken hvor en 76 år gammel mann ble funnet død i en enebolig på Gran i 2002. Saken blir tatt opp i TV2-programmet Åsted Norge i kveld. Politiet håper nå at noen husker noe når de ser igjen bilder og fakta om saken..

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 08:44

Nye tips fører ikke til ny Orderud-etterforskning

Dokumentarserien om trippeldrapet på Orderud gård ga politiet mange nye tips, men fører ikke til at politiet ønsker å starte ny etterforskning av saken.

Dagbladet - 01 Mar 19 kl. 16:59

Alle kan tape på avgift på tips

Det er en logisk brist i de nye reglene for beskatning av tips: Regjeringens krav om at det skal betales arbeidsgiveravgift for den tips som innrapporteres til skattemyndighetene..

Aftenposten - 07 Jun 19 kl. 14:32

Mann funnet død på parkeringsplass

Politiet ønsker tips..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..

NRK - 15 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 30 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 30 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 45 minutter siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 11 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt