NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 04:18

NRK - 15 feb. 21 kl. 15:27

Ønsker større Nato med mer penger

Nato-sjef Jens Stoltenberg tar til orde for et Nato med større budsjett og mer samarbeid innen blant annet klima, innovasjon og samfunnets motstandsdyktighet. Det er noen av hovedpunktene og forslagene Stoltenberg la fram mandag, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jens Stoltenberg, Nato, Stoltenberg, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, større, Natomed , mer, penger
E24 - 15 feb. 21 kl. 15:57

Stoltenberg ønsker seg et større Nato med mer penger

Nato-sjef Jens Stoltenberg tar til orde for et Nato med mer samarbeid, større budsjett og endret byrdefordeling..

VG - 01 feb. 21 kl. 12:22

Stoltenberg: NATO må bli bedre til å løse interne konflikter

I arbeidet med NATO-strategien fram mot 2030, må NATO bli bedre til å håndtere indre uenighet, sier alliansens generalsekretær Jens Stoltenberg. I overgangen fra Trump til Biden i USA, flytter NATO-sjefen konflikthåndtering oppover på alliansens dagsorden..

NRK - 30 mars 21 kl. 21:37

Nato avskjærte russiske fly

Nato måtte avskjære russiske fly ti ganger i løpet av mandagen. Det skjedde etter det Nato kaller "uvanlig mange russiske fly" i lufta. Russiske fly var både i lufta over Nord-Atlanteren, Nordsjøen, Østersjøen og Svartehavet, sier Nato.

NRK - 06 april 21 kl. 15:54

Ukraina vil inn i Nato

Ukrainas president Volodimir Zelenskij ber Nato om medlemskap. Ønsket kommer etter hardere kamper mot russisk-støttede militser øst i landet. – Bare Nato kan få stanset krigen i Donbass, sa han til generalsekretær Jens Stoltenberg, ifølge Reuters..

NRK - 30 jan. 21 kl. 13:29

Nominerer Nato til fredspris

Stortingsrepresentant Erlend Wiborg (Frp) har, for andre år på rad, nominert Nato til Nobels fredspris. «Begrunnelsen er at Nato, bare ved sin eksistens, har bidratt til å unngå væpnede konflikter i lang tid», skriver Wiborg..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 12:02

Norge er inne i 2-prosentklubben i Nato

Norge er ett av elleve Nato-land som nå bruker minst 2 prosent av BNP på forsvar, ifølge Nato-sjefens årsrapport..

VG - 22 mars 21 kl. 16:28

NATO-sjefen får AstraZeneca-vaksinen

NATO-sjef Jens Stoltenberg og øvrige ansatte i NATOs hovedkvarter vil motta AstraZeneca-vaksiner denne uken. Vaksinene er en gave fra den polske regjeringen - etter forespørsel fra NATO. I Norge er denne vaksinen satt på hold..

NRK - 22 mars 21 kl. 16:38

NATO-sjefen får AstraZeneca-vaksine

NATO-sjef Jens Stoltenberg og øvrige ansatte i NATOs hovedkvarter vil motta AstraZeneca-vaksiner denne uka, skriver VG. Vaksinene er en gave fra den polske regjeringen - etter forespørsel fra NATO. I Norge er denne vaksinen satt på hold..

NRK - 14 april 21 kl. 21:27

Nato starter tilbaketrekking

Nato-landene vedtok onsdag å starte tilbaketrekkingen fra Afghanistan innen 1. mai, og skal være ferdige i løpet av noen måneder. Kunngjøringen fra Nato kom like etter at president Joe Biden holdt en tale der han kunngjorde USAs endelige tilbaketrekking fra Afghanistan..

NRK - 11 jan. 21 kl. 04:44

Færre Nato-motstandere i Sverige

Sveriges befolkning er nå tredelt i synet på et eventuelt Nato-medlemskap, viser en undersøkelse fra Dagens Nyheter og Ipsos. Mens 35 prosent sier nei til medlemskap i forsvarsalliansen, svarer nå 33 prosent ja på om Sverige bør søke medlemskap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Gjengjeldte rakettangrep

Israels forsvar skjøt natt til torsdag raketter over grensen mot Syria etter at de selv var blitt beskutt sørøst i landet Det blir koblet til den pågående konflikten mellom Israel og Iran. Ingenting skal ha blitt ødelagt som følge av angrepet..

NRK - 15 minutter siden

Brann i bobil i Rauma

En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 1 time siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 1 time siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

NRK - 2 timer siden

Luftvernsirener nær atomkraftverk

Israelsk militære opplyser at luftvernalarmen er utløst ved byen Dimiona hvor et av landets atomanlegg befinner seg. Det er ikke opplyst hva som er årsaken til alarmen, men det kan være at det er registrert mulig angrep i nærheten av anlegget..

NRK - 2 timer siden

 Pérez sier han er skuffet

Real Madrid-president Florentina Pérez sier at han er skuffet over reaksjonene som har kommet etter at superliga-prosjektet ble kjent. Han skal ha jobbet med prosjektet i tre år, fortalte han i et spansk radioprogram natt til torsdag..

NRK - 5 timer siden

Utsatt utvisning av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har utsatt utvisningen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt