NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:48

NRK - 15 Nov 19 kl. 01:25

Ønsker dyrere bensin

I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, melder NTB. Samtidig vil begge partiene innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på forbrukerne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Miljøpartiet De Grønne, Rødt, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, dyrere, bensin
Dagbladet - 16 Nov 19 kl. 14:06

Høygafler og tomler opp for dyrere bensin

Fem kroner dyrere bensin til fordeling for folk flest? Den omstridte klimaavgiften kan nå bli en realitet..

P4 - 15 Nov 19 kl. 07:05

Vil ha dyrere bensin

Miljøpartiet De Grønne og Rødt vil ha dyrere bensin. I sitt alternative budsjett foreslår MDG en økning på fem kroner, mens Rødt i sitt budsjett foreslår en økning på 80 øre, melder Klassekampen. Samtidig foreslår begge partiene at penger som kommer inn til staten som følge av klimaavgifter og klimatiltak skal fordeles på folket..

E24 - 11 Nov 19 kl. 22:06

Venter på regjeringens klimatiltak: Uklart om det blir dyrere bensin og kjøtt

Det er uklart hvem som får regningen for å nå Norges klimamål i 2030 når regjeringens plan kommer neste år. Arbeiderpartiet og miljøbevegelsen ønsker klare marsjordre..

P4 - 27 Sep 19 kl. 11:22

Hurtiglading kan koste mer enn både bensin og diesel

Elbilsjåfører betaler dyrt for hurtiglading av elbiler. I enkelte tilfeller blir det også dyrere enn å kjøre på bensin eller diesel. Det viser en stor NAF-test, som viser at prisen på ladestasjonene er urettferdige og uoversiktelige, mener de.

P4 - 02 Aug 19 kl. 16:42

Bensin- og dieselprisen skyter i været

Bensin- og dieselprisene har gjort et kraftig byks i starten av august. I dag var nemlig veiledende listepris hos Circle K krøpet opp til hele 17 kroner og 43 øre for bensin og 16 kroner og 4 øre for diesel. Årsaken er høyere oljepris og rekordsterk dollar, forklarer Circle K overfor Nettavisen.

NRK - 29 Nov 19 kl. 18:58

Bensin- og dieselsalget stuper

Så langt i år er det solgt over 130 millioner liter mindre bensin og diesel enn i fjor. Det påfører staten et inntektstap på rundt 500 millioner kroner. Finansdepartementet justerer nå ned anslaget for avgiftene for 2019..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 20:30

Hvis det grønne skiftet ikke blir rettferdig, blir det ikke noe av | Trygve Svensson

Hvis modernitetens tog suser av gårde, i et lyntog, eller en Tesla, og man selv står igjen på perrongen uten lønnsvekst, men med dyrere bensin, ja da svarer samfunnet med gule vester og bompengeoppør..

Dagbladet - 07 Oct 19 kl. 11:52

Dyrere å ha au pair

Folk som ønsker å ha au pair, arbeid eller permanent opphold skal betale mer i gebyr. Det vil bli billigere å søke om familiegjenforening..

E24 - 29 Nov 19 kl. 18:49

Bensin- og dieselsalget stuper – staten taper halv milliard i år

Så langt i år er det solgt over 130 millioner liter mindre bensin og diesel enn i fjor. Det påfører staten et inntektstap på rundt 500 millioner kroner..

NRK - 17 Sep 19 kl. 17:25

Bensinprisen over 17 kroner

Circle K setter opp prisene på diesel og bensin som en konsekvens av den kraftige oljeprisstigningen etter droneangrepet i Saudi-Arabia. Veiledende pris på bensin var tirsdag formiddag på 17,10 kroner og 16,27 kroner for diesel, opplyser Circle K..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nord-Korea med ny rakett-test

Nord-Korea opplyser at dei har gjennomført det som skal vere ein «avgjerande» test på sin oppskytingsbase for langdistanserakettar. Det melder nyheitsbyrået AP..

NRK - 15 minutter siden

23 regjeringssoldatar drepne

Minst 23 regjeringssoldatar blei drepne av fleire Taliban-opprørarar på ein militærbase søraust i Afghanistan laurdag. Taliban har bekrefta at det er dei som stod bak angrepet, og hevdar samstundes at 32 soldatar blei drepne..

NRK - 1 time siden

Aner ikke når veien kan åpne igjen

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 1 time siden

Klimaforhandlingene er på overtid

FNs klimakonferanse i Madrid skulle egentlig være over fredag, men lørdag morgen pågår fortsatt forhandlingene. Delegasjoner fra nærmere 200 land som er samlet, har ennå ikke blitt enige om en slutterklæring på forhandlingsmøtet, som kalles COP25..

NRK - 1 time siden

Slapp fra ulykken uten store skader

En 25 år gammel mann ble fredag kveld påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Fotgjengeren kom fra ulykken uten store skader. Han ble først behandlet på stedet før han ble besluttet kjørt til sykehus..

NRK - 1 time siden

E18 fortsatt sperret etter ras

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 2 timer siden

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 2 timer siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 3 timer siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 3 timer siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt