NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:53

NRK - 15 nov. 19 kl. 01:25

Ønsker dyrere bensin

I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, melder NTB. Samtidig vil begge partiene innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på forbrukerne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Miljøpartiet De Grønne, Rødt, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, dyrere, bensin
Dagbladet - 16 nov. 19 kl. 14:06

Høygafler og tomler opp for dyrere bensin

Fem kroner dyrere bensin til fordeling for folk flest? Den omstridte klimaavgiften kan nå bli en realitet..

P4 - 15 nov. 19 kl. 07:05

Vil ha dyrere bensin

Miljøpartiet De Grønne og Rødt vil ha dyrere bensin. I sitt alternative budsjett foreslår MDG en økning på fem kroner, mens Rødt i sitt budsjett foreslår en økning på 80 øre, melder Klassekampen. Samtidig foreslår begge partiene at penger som kommer inn til staten som følge av klimaavgifter og klimatiltak skal fordeles på folket..

E24 - 02 jan. 20 kl. 10:52

Ny rekordpris for bensin og diesel

Denne uken ble det prisrekord på både bensin og diesel, målt ved veiledende pris hos Circle K. Innkjøpsprisene har økt, og biodrivstoff har blitt dyrere..

P4 - 02 jan. 20 kl. 11:21

Rekorddyr bensin

Aldri har det kostet mer å fylle bensintanken enn nå. Om du fyller en tank på 60 liter i dag, vil det koste deg over 1.000 kroner, som er over en hundrelapp dyrere enn for to år siden, skriver E24.

E24 - 11 nov. 19 kl. 22:06

Venter på regjeringens klimatiltak: Uklart om det blir dyrere bensin og kjøtt

Det er uklart hvem som får regningen for å nå Norges klimamål i 2030 når regjeringens plan kommer neste år. Arbeiderpartiet og miljøbevegelsen ønsker klare marsjordre..

P4 - 27 sep. 19 kl. 11:22

Hurtiglading kan koste mer enn både bensin og diesel

Elbilsjåfører betaler dyrt for hurtiglading av elbiler. I enkelte tilfeller blir det også dyrere enn å kjøre på bensin eller diesel. Det viser en stor NAF-test, som viser at prisen på ladestasjonene er urettferdige og uoversiktelige, mener de.

E24 - 23 jan. 20 kl. 09:56

MDG håper på dyrere bensin etter Frp-exit

MDGs Une Bastholm ber regjeringen øke pumpeprisen nå som Fremskrittspartiet har forlatt regjeringen..

P4 - 06 jan. 20 kl. 10:25

Rekordpriser på bensin og diesel

Prisen på bensin og diesel har i dag - nok en gang - steget til rekordnivå. I dag tidlig er prisen for en liter 95 blyfri bensin hos Circle K 17 kroner og 61 øre, mens diesel koster 16,96, skriver Nettavisen. Dermed er rekorden fra forrige uke slått.

P4 - 02 aug. 19 kl. 16:42

Bensin- og dieselprisen skyter i været

Bensin- og dieselprisene har gjort et kraftig byks i starten av august. I dag var nemlig veiledende listepris hos Circle K krøpet opp til hele 17 kroner og 43 øre for bensin og 16 kroner og 4 øre for diesel. Årsaken er høyere oljepris og rekordsterk dollar, forklarer Circle K overfor Nettavisen.

Aftenposten - 25 juni 20 kl. 17:58

Vedum kjøler ned avgiftsdebatt i eget parti

Grasrota i Sp skal ta stilling til om de vil partiet skal gå inn for dyrere bensin og diesel. – En økning i drivstoffavgifter kan ødelegge klimapolitikken, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brann i Grovfjord

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Alle de fjorten beboerne er evakuret og uskadd, melder politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brann

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det jobbes for øyeblikket med å få kontroll på ni beboere og seks omsorgsleiligheter, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

12-åring pågrepet for rasisme

Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha våknet opp til rasistisk motiverte trusler før møtet med Aston Villa søndag. Politiet har arrestert en 12-åring i saken. Lokalt politi i West Midlands bekrefter pågripelsen på Twitter søndag..

NRK - 30 minutter siden

Flere biler røykskadd

Mellom 20 og 30 biler er røykskadet etter at en container brant i et garasjeanlegg i Kongens gate i Skien i ettermiddag. Det er foreløpig uvisst hvor store skader bilene har..

NRK - 30 minutter siden

Melding om brann i Grovfjord

Nødetatene har rykket ut til melding om brann i Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det opplyser Troms politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

73 gårdsarbeidere testet positivt

200 ansatte ved en gård nær Malvern i England har fått beskjed om å isolere seg selv etter at 73 av dem testet positivt for koronaviruset. Det melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Smitteøknings-rekord i verden

Verdens helseorganisasjon melder at det har vært rekord i antall nye koronasmittede i verden det siste døgnet, ifølge Reuters. I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert over 230.000 nye smittetilfeller av viruset i verden..

NRK - 45 minutter siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på en utenlandsk statsborger på Fergeland i Steinkjer natt til søndag, erkjenner ikke straffskyld. Det forteller mannens advokat, Rolf Christensen, ifølge VG. Han sier og at offeret og siktede var godt bekjent..

NRK - 45 minutter siden

Beboere må tilbake til isolasjon

Beboere i og rundt byen Lerida i spanske Katalonia har blitt beordret til å gå tilbake til hjemmeisolasjon etter en økning i antall koronasmittede i området, ifølge AFP. De 200.000 i området var også i isolasjon fra resten av regionen forrige helg..

NRK - 1 time siden

Kraftig beruset på Antibac

En mann i 40-årene ble fjernet fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester. Det melder politiet på Twitter. Mannen ble sendt til legevakt, og deretter hjem etter å ha blitt klarert der..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt