NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:48

NRK - 09 Jul 19 kl. 07:10

Ønsker bedre halal-kontroll

Flere norske muslimer etterlyser en ordning for sertifisering av halalkjøtt, skriver Vårt Land. Siden Nortura og Islamsk Råd kuttet samarbeidet i 2018, har det ikke vært noen slik ordning i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vårt Land, Nortura, Islamsk Råd, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, bedre, halal-kontroll
NRK - 17 Aug 19 kl. 15:52

Skyteklubber vil ha bedre kontroll

Flere skyteklubber ønsker seg bedre bakgrunnssjekker av kursdeltagere. – Instruktører føler seg av og til utrygge, for de vet ikke hvem de nye medlemmene er, sier Lars Kristian Sundtoft i Birkenes og Lillesand sportsskytterlag til VG..

NRK - 08 Aug 19 kl. 19:33

Har kontroll på motorsyklist

Politiet skriver at en hundepatruljen har gjennomført søk i Festningstunnelen uten relevante funn. Politiet ønsker vitner etter at det ble meldt om skyting fra en motorsykkel mot en bil. Politiet har kontroll på den antatte motorsyklisten..

Hegnar.no - 25 Jun 19 kl. 13:36

Regjeringen frir til små og mellomstore bedrifter

Regjeringen ønsker å gi små og mellomstore bedrifter en bedre næringspolitikk, men kan ikke love å oppfylle ett av deres største ønsker..

Klartale - 17 Apr 19 kl. 11:58

Hver femte førerhund blir angrepet

Folk må ha bedre kontroll på hundene sine, sier Blindeforbundet..

P4 - 04 Sep 19 kl. 12:56

– Har kontroll på det vi kan ha kontroll på

– Norge har kontroll på det vi kan ha kontroll på. Det forsikret utenriksminister Ine Eriksen Søreide da hun møtte flere aktører fra norsk næringsliv for å diskutere status og konsekvenser for Norge ved en Brexit. I Storbritannia hersker det fullt politisk kaos om når og hvordan utmeldingen fra EU, og dermed også EØS vil skje.

NRK - 12 Aug 19 kl. 03:45

Skogbrann fortsatt ute av kontroll

Skogbrannene som har oppstått på øya Gran Canaria, var fortsatt ute av kontroll natt til mandag. Brannen oppsto lørdag ved byen Juncalillo oppe i fjellene, og har verken stabilisert seg eller er under kontroll av brannmannskapene, melder El Mundo..

NRK - 08 Apr 19 kl. 11:02

Skogbrann ute av kontroll

Ein skogbrann er ute av kontroll i Kvinesdal i Vest-Agder. Det brenner over eit stort område med mykje skog og det brenner på fleire stadar. Brannvesenet seier dei ikkje har kontroll på brannen og at dei slit med vind..

NRK - 14 Apr 19 kl. 07:51

Ikke kontroll på gressbrann

En gressbrann i Tysvær i Rogaland er ennå ikke under kontroll. En planlagt brann i et beiteområde kom ut av kontroll ved 17-tiden lørdag. Det er ingen fare for bebyggelsen, men ulendt terreng har gjort slokkearbeidet vanskelig..

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:38

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 13 Oct 19 kl. 16:59

Tyrkia hevdar å ha kontroll på veg

Tyrkiske styrkar skal ha teke kontroll over ein strategisk viktig motorveg i Nord-Syria, ifølgje forsvarsdepartementet. Vegen går frå Aleppo til den irakiske grensa. Dersom det stemmer at Tyrkia har teke kontroll, vil det hemme YPGs forsyningar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 10 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 15 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 30 minutter siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 30 minutter siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt