NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 17:55

NRK - 09 Jul 19 kl. 07:10

Ønsker bedre halal-kontroll

Flere norske muslimer etterlyser en ordning for sertifisering av halalkjøtt, skriver Vårt Land. Siden Nortura og Islamsk Råd kuttet samarbeidet i 2018, har det ikke vært noen slik ordning i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vårt Land, Nortura, Islamsk Råd, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, bedre, halal-kontroll
NRK - 17 Aug 19 kl. 15:52

Skyteklubber vil ha bedre kontroll

Flere skyteklubber ønsker seg bedre bakgrunnssjekker av kursdeltagere. – Instruktører føler seg av og til utrygge, for de vet ikke hvem de nye medlemmene er, sier Lars Kristian Sundtoft i Birkenes og Lillesand sportsskytterlag til VG..

NRK - 04 Mar 20 kl. 11:59

Innfører koordinering av utstyr

Helsedirektoratet ønsker å få bedre kontroll for å hindre at helsetjenesten går tom for smittevernutstyr. De innfører en sentralisert koordinering av utstyr. – Vi har utstyr til flere uker fremover, men trenger hjelp, sier direktør Bjørn Guldvog..

NRK - 08 Aug 19 kl. 19:33

Har kontroll på motorsyklist

Politiet skriver at en hundepatruljen har gjennomført søk i Festningstunnelen uten relevante funn. Politiet ønsker vitner etter at det ble meldt om skyting fra en motorsykkel mot en bil. Politiet har kontroll på den antatte motorsyklisten..

P4 - 11 Mar 20 kl. 19:41

Sju kommuner ønsker inn- og utreiseforbud

Sju kommener i Østerdalen i Innlandet kommer med en sterk oppfordring om å unngå inn- og utreise til regionen. Ingen er så langt smittet i fjellregionen, men de ønsker nå å hindre at smitten kommer til regionen. Til Arbeidets Rett sier leger i distriktet at de så langt har kontroll over situasjonen og ønsker å fortsatt ha det, derfor oppfordrer de til å unngå forflytting ut og inn i regionen..

P4 - 11 Mar 20 kl. 19:41

Sju kommener ønsker inn- og utreiseforbud

Sju kommener i Østerdalen i Innlandet kommer med en sterk oppfordring om å unngå inn- og utreise til regionen. Ingen er så langt smittet i fjellregionen, men de ønsker nå å hindre at smitten kommer til regionen. Til Arbeidets Rett sier leger i distriktet at de så langt har kontroll over situasjonen og ønsker å fortsatt ha det, derfor oppfordrer de til å unngå forflytting ut og inn i regionen..

Hegnar.no - 25 Jun 19 kl. 13:36

Regjeringen frir til små og mellomstore bedrifter

Regjeringen ønsker å gi små og mellomstore bedrifter en bedre næringspolitikk, men kan ikke love å oppfylle ett av deres største ønsker..

P4 - 21 May 20 kl. 16:32

Kina vil ta mer kontroll over Hong Kong

Kina ønsker å ta mer kontroll over Hong Kong. De vil diskuterer et utkast til en ny sikkerhetslov for Hong Kong Det melder et lokalt nyhetsbyrå og AFP. I dag har Hongkong har en særavtale med Kina som gir dem større frihet enn befolkningen på fastlandet.

Klartale - 17 Apr 19 kl. 11:58

Hver femte førerhund blir angrepet

Folk må ha bedre kontroll på hundene sine, sier Blindeforbundet..

E24 - 27 Apr 20 kl. 22:33

XXL-sjefen ønsker bedre balanse i næringen: – Leietager bærer all risiko

Regjeringen møtte mandag handels- og servicenæringen for å få innspill og ønsker til krisetiltak. Den ferske XXL-sjefen benyttet anledningen til å ta opp situasjonen mellom butikk og gårdeier..

NRK - 13 May 20 kl. 19:54

Ønsker vanlig åpningstider igjen

Kunnskapsminister Guri Melby ønsker at barnehager skal nærme seg vanlig åpningstid igjen. Det sier hun til VG. Melby har fått vite at foreldre sliter med at flere barnehager bare er åpne i seks timer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

PST-sjef får forelegg på 50.000 kr

Spesialenheten har ilagt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold et forelegg på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager fengsel, for brudd på våpenloven. Sjøvold oppbevarte tre skytevåpen uten å ha våpenkort, og uten å bruke godkjent sikkerhetsskap, melder VG..

NRK - 5 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking i Bærum

En person ble slått ned og fikk stikkskader ved Røde Kors-huset i Sandvika i ettermiddag, og en person med kniv ble senere pågrepet. Offeret er kjørt til sykehus. Politiet kjenner ennå ikke til noe motiv..

NRK - 15 minutter siden

Hetebølgje i Sibir kan gje brannar

Sommaren i Sibir har starta med ei uvanleg kraftig hetebølgje. Det er målt lufttemperatur på meir enn 25 grader over snødekt tundra, der det vanlegvis er minusgrader i slutten av mai. Dette kan vere med på å auke talet på intense brannar i regionen..

NRK - 45 minutter siden

Hardt skadd i MC-ulykke

En MC-fører er hardt skadd etter en ulykke på Tørdalsveien i Drangedal. Luftambulanse er bestilt. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 30 minutter siden

Seks bygninger skylt på sjøen

Flere jordras har gått i Alta. Politiet evakuerer nå en bolig hvor det skal oppholde seg personer. Seks bygninger er skylt på sjøen.

NRK - 45 minutter siden

3.000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 1,88 prosent onsdag. Hovedårsaken var at prisen på ett fat nordsjøolje steg over 40 dollar igjen, for første gang siden begynnelsen av mars. Både Equinor og Aker BP var blant oljeaksjene som steg i dag..

NRK - 1 time siden

Forsvarsministeren går mot Trump

USAs forsvarsminister Mark Esper sier han er motstander av å bruke en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter..

NRK - 1 time siden

Hus og hytte tatt av ras i Alta

Et stort jordras har gått ved Kråkeneset i Alta. Det er ikke klart om noen er skadet. En hund, en hytte og et hus skal være tatt i raset..

NRK - 1 time siden

Stor hvitvaskingssak i Danmark

Seks personer er arrestert flere steder på Sjælland i Danmark, mistenkt for skattesvindel og hvitvasking av 220 millioner danske kroner. Hvitvaskingen skal ha skjedd vet at 600 selskaper sendte fiktive fakturaer til hverandre, melder Danmarks Radio..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt