NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 21:46

NRK - 16 Oct 19 kl. 00:18

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Demokratenes, Donald Trumps, USAs, Syria, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, Syria-omkampi , kongressen
Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 23:01

Trumps Syria-beslutning møter kraftig motstand i Kongressen

USAs president Donald Trump blir møtt med fordømmelse av sine egne i Kongressen etter at han åpnet for en tyrkisk invasjon i Nord-Syria..

E24 - 07 Oct 19 kl. 19:07

Trumps Syria-beslutning møter kraftig motstand i Kongressen

USAs president Donald Trump blir møtt med fordømmelse av sine egne i Kongressen etter at han åpnet for en tyrkisk invasjon i Nord-Syria..

NRK - 11 Sep 19 kl. 01:15

Kan bli omkamp om eiendomsskatt

Det kan bli omkamp om eiendomsskatten i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen sa i valgkampen at eiendomsskatten ikke skulle økes. SV ønsker derimot å endre eiendomsskatten, og siden de sammen med MDG er større enn Ap, kan det skje, ifølge Aftenposten..

NRK - 11 Sep 19 kl. 07:01

Kan bli politisk omkamp

I valgkampen sa Arbeiderpartiets byrådsleder Raymond Johansen at eiendomsskatten i Oslo ikke skulle økes. SV, som sammen med MDG er større en Ap, ønsker derimot å endre eiendomsskatten, ifølge Aftenposten. Dermed kan det bli politisk omkamp..

P4 - 10 Jul 19 kl. 19:18

- Nær grunnlovsavtale i Syria

Partene i Syria skal være svært nær en avtale om landets nye grunnlov. Det sier FNs spesialutsending til Syria, Geir O. Pedersen ifølge NTB.

NRK - 07 Aug 19 kl. 09:38

Vil ha omkamp om Ullevål

Alle Oslos partier, med unntak av Arbeiderpartiet og Høyre, går nå sammen for å kreve omkamp om Ullevål sykehus, skriver Dagsavisen. De vil stemme nei til ny reguleringsplan for nye Gaustad sykehus, melder NTB som siterer avisen..

P4 - 05 Oct 19 kl. 17:19

Anklager kongressen for trakassering

USAs utenriksminister Mike Pompeo anklager nå Kongressen for trakassering i forbindelse med Ukraina-saken. Kongressen krever å få utlevert dokumenter om president Donald Trumps Ukraina-forbindelser. Demokratene har startet riksrettsprosess mot Trump etter at han i en telefonsamtale ba Ukrainas president om å etterforske Joe Biden..

P4 - 07 Aug 19 kl. 09:41

Vil ha omkamp om Ullevål

Alle Oslos partier, med unntak av Arbeiderpartiet og Høyre, går nå sammen for å kreve omkamp om Ullevål sykehus. Det skriver Dagsavisen. De vil stemme nei til ny reguleringsplan for nye Gaustad sykehus, skriver avisen..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 00:35

Israel og Jordan ber Trump beholde soldater i Syria

USAs president Donald Trump sier at han fortsatt ønsker å få alle amerikanske soldater ut av Syria, men Israel og Jordan har bedt ham beholde noen i Syria..

NRK - 27 Jun 19 kl. 23:43

Fikk flertall i Kongressen

Et lovforslag om å sette av 4,6 milliarder dollar til å håndtere den humanitære krisen ved grensen mot Mexico er vedtatt i Kongressen i USA. Lovforslaget trenger nå president Donald Trumps signatur for å bli endelig godkjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 15 minutter siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 45 minutter siden

Se Debatten

NRK - 1 time siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 1 time siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 1 time siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 1 time siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 1 time siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

NRK - 2 timer siden

Kjente til straffesaker i februar

Ifølge arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) var Nav allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Først i august skal statsråden ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Åtte års fengsel for terror

Borgarting lagmannsrett skjerper straffen og dømmer en 31 år gammel mann til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Den kinesiske statsborgeren ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingretten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt