NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:16

NRK - 16 okt. 19 kl. 00:18

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Demokratenes, Donald Trumps, USAs, Syria, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ønsker, Syria-omkampi , kongressen
Aftenposten - 07 okt. 19 kl. 23:01

Trumps Syria-beslutning møter kraftig motstand i Kongressen

USAs president Donald Trump blir møtt med fordømmelse av sine egne i Kongressen etter at han åpnet for en tyrkisk invasjon i Nord-Syria..

E24 - 07 okt. 19 kl. 19:07

Trumps Syria-beslutning møter kraftig motstand i Kongressen

USAs president Donald Trump blir møtt med fordømmelse av sine egne i Kongressen etter at han åpnet for en tyrkisk invasjon i Nord-Syria..

NRK - 11 sep. 19 kl. 01:15

Kan bli omkamp om eiendomsskatt

Det kan bli omkamp om eiendomsskatten i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen sa i valgkampen at eiendomsskatten ikke skulle økes. SV ønsker derimot å endre eiendomsskatten, og siden de sammen med MDG er større enn Ap, kan det skje, ifølge Aftenposten..

NRK - 11 sep. 19 kl. 07:01

Kan bli politisk omkamp

I valgkampen sa Arbeiderpartiets byrådsleder Raymond Johansen at eiendomsskatten i Oslo ikke skulle økes. SV, som sammen med MDG er større en Ap, ønsker derimot å endre eiendomsskatten, ifølge Aftenposten. Dermed kan det bli politisk omkamp..

NRK - 27 jan. 20 kl. 13:21

Frp varsler omkamp om sykehus

Frp mener Bent Høie er inkonsekvent og varsler omkamp etter avgjørelsen om at det skal være to sykehus på Helgeland. Helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen i Frp sier dette åpner for omkamp om sykehusstrukturen i Møre og Romsdal og Finnmark..

P4 - 29 nov. 19 kl. 07:23

Mulig omkamp om pels-kompensasjon

Frp åpner for ny omkamp om kompensasjonen til pelsdyrbøndene. Onsdag ble det klart at regjeringen setter av minst 800 millioner kroner til pelsdyrbøndene som må legge ned driften når næringen avvikles. Næringen selv frykter fremdeles milliontap, og Frps Morten Ørsal Johansen er heller ikke fornøyd.

P4 - 10 juli 19 kl. 19:18

- Nær grunnlovsavtale i Syria

Partene i Syria skal være svært nær en avtale om landets nye grunnlov. Det sier FNs spesialutsending til Syria, Geir O. Pedersen ifølge NTB.

NRK - 21 feb. 20 kl. 01:56

Kongressen advart om Russland-hjelp

USAs etterretningstjenester har orientert Kongressen om at de mener Russland forsøker å påvirke valget for å hjelpe president Donald Trump å bli gjenvalgt. Kongressen ble advart om mistanken 13. februar, ifølge New York Times og CNN..

Dagbladet - 15 feb. 20 kl. 22:29

Krever omkamp: - Hårreisende

Kjendismanager Erland Bakke raser mot NRK etter stemmeklusset under kveldens MGP-finale. Han krever omkamp..

P4 - 21 feb. 20 kl. 05:38

Advarer Kongressen om russisk hjelp til Trump

Amerikansk etterretningstjeneste har advart Kongressen om det de mener er russiske forsøk på å få president Donald Trump gjenvalgt. 13. februar advarte valgspesialisten til etterretningstjenestene, Shelby Pierson, Kongressen om mistanken de har om at Russland allerede har tatt skritt for å påvirke presidentvalget til høsten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 30 minutter siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 30 minutter siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 45 minutter siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 45 minutter siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 1 time siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 1 time siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 1 time siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt