NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:41

NRK - 12 Jan 19 kl. 19:04

Økt snøskredfare en rekke steder

Det er betydelig snøskredfare flere steder i Nord-Norge, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat. Se full oversikt over skredfaren på varsom.no..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Norge, Romsdal, Sogn, Fjordane, Norges

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økt, snøskredfareen , rekke, steder
NRK - 28 Dec 18 kl. 10:41

Stor snøskredfare i Nordland lørdag

Det er betydelig snøskredfare mange steder i fjellet i Nord-Norge. Lørdag advares det om stor skredfare i Ofoten, Salten og Svartisen. Den økte skredfaren skyldes store nedbørsmengder og mye vind, opplyser skredvarslingen til Varsom.

Aftenposten - 25 Dec 18 kl. 09:28

Betydelig skredfare flere steder 1. og 2. juledag

NVE melder om betydelig skredfare flere steder i Norge 1. og 2. juledag.

Hegnar.no - 25 Dec 18 kl. 09:35

Betydelig skredfare flere steder 1. og 2. juledag

NVE melder om betydelig skredfare flere steder i Norge 1. og 2. juledag.

NRK - 25 Dec 18 kl. 08:47

Betydelig snøskredfare flere steder

NVE melder om betydelig snøskredfare 1. og 2. juledag over store deler av landet.

Hegnar.no - 30 Dec 18 kl. 08:22

Snøskredfaren øker flere steder i landet

Det er ventet betydelig snøskredfare flere steder i Nord-Norge, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland og i Jotunheimen de neste dagene..

NRK - 29 Dec 18 kl. 16:40

Snøskredfaren øker flere steder

Det er ventet betydelig snøskredfare flere steder i Nord-Norge, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland og i Jotunheimen de neste dagene. Den økte skredfaren i Nord-Norge skyldes i stor grad at det er ventet snøbyger og vind..

Dagbladet - 12 Sep 18 kl. 22:02

Mistanker om valgfusk flere steder i Sverige

Det er mistanker om fusk og feil under riksdagsvalget en rekke steder i Sverige..

NRK - 06 Jan 19 kl. 17:01

Noe avtagende snøskredfare

De siste to ukene har det vært periodevis stor snøskredfare i Nordland og Møre og Romsdal. Søndag var det høyeste nivået "betydelig fare" på varsom.no..

NRK - 25 Dec 18 kl. 21:15

Økt snøskredfare

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har utstedt gult farevarsel for snøskred på Svalbard, melder NTB. Onsdag varsler NVE økt snøskredfare. Sysselmannen ber folk i området være varsomme..

VG - 12 Sep 18 kl. 22:00

Mistanker om valgfusk flere steder i Sverige

Det er mistanker om fusk og feil under riksdagsvalget en rekke steder i Sverige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 15 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 30 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 45 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 45 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt