NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:46

NRK - 12 Jan 19 kl. 19:04

Økt snøskredfare en rekke steder

Det er betydelig snøskredfare flere steder i Nord-Norge, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat. Se full oversikt over skredfaren på varsom.no..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Norge, Romsdal, Sogn, Fjordane, Norges

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økt, snøskredfareen , rekke, steder
NRK - 28 Dec 18 kl. 10:41

Stor snøskredfare i Nordland lørdag

Det er betydelig snøskredfare mange steder i fjellet i Nord-Norge. Lørdag advares det om stor skredfare i Ofoten, Salten og Svartisen. Den økte skredfaren skyldes store nedbørsmengder og mye vind, opplyser skredvarslingen til Varsom.

Aftenposten - 25 Dec 18 kl. 09:28

Betydelig skredfare flere steder 1. og 2. juledag

NVE melder om betydelig skredfare flere steder i Norge 1. og 2. juledag.

Hegnar.no - 25 Dec 18 kl. 09:35

Betydelig skredfare flere steder 1. og 2. juledag

NVE melder om betydelig skredfare flere steder i Norge 1. og 2. juledag.

NRK - 25 Dec 18 kl. 08:47

Betydelig snøskredfare flere steder

NVE melder om betydelig snøskredfare 1. og 2. juledag over store deler av landet.

NRK - 11 Feb 19 kl. 15:07

Stor snøskredfare

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varsler om stor snøskredfare flere steder i Nord-Norge. Varselet omfatter også fjellet i Sør-Norge, Sunnmøre og Møre og Romsdal. Det er mye vind og nysnø som er årsaken til at skredfaren øker, ifølge NVE..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 07:14

Stor snøskredfare flere steder i landet

Det ventes stor snøskredfare i store deler av landet i helgen. Farenivået er oppjustert til rødt nivå..

NRK - 27 Jan 19 kl. 19:46

Stor snøskredfare i Nordland

Det er snøskredfare over store deler av landet de neste dagene. Flere steder i Nordland er snøskredfaren stor eller betydelig fram til tirsdag, ifølge varslingstjenesten varsom.no.

Hegnar.no - 30 Dec 18 kl. 08:22

Snøskredfaren øker flere steder i landet

Det er ventet betydelig snøskredfare flere steder i Nord-Norge, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland og i Jotunheimen de neste dagene..

Hegnar.no - 23 Mar 19 kl. 07:24

Stor snøskredfare flere steder i landet

Farenivået er oppjustert til rødt nivå..

NRK - 29 Dec 18 kl. 16:40

Snøskredfaren øker flere steder

Det er ventet betydelig snøskredfare flere steder i Nord-Norge, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland og i Jotunheimen de neste dagene. Den økte skredfaren i Nord-Norge skyldes i stor grad at det er ventet snøbyger og vind..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 45 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt