VG > Innenriks

Mandag, 10 August, 19:41

VG - 29 juni 20 kl. 22:06

Økt smitte på sykehjem i Oslo – gjeninnfører munnbind

Etter en økning i smitte på sykehjem i Oslo i juni, har sykehjemsetaten besluttet å gjeninnføre munnbind på enkelte sykehjem..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økt, smitte, sykehjemi , Oslo, gjeninnfører, munnbind
NRK - 03 april 20 kl. 17:35

TV 2: Smitte på 26 sykehjem i Oslo

Sykehjemsetaten opplyser til TV 2 at ansatte ved 26 sykehjem i Oslo har fått påvist covid-19-smitte. Av 490 beboere som har blitt testet, er 45 smittet på 11 ulike sykehjem..

P4 - 25 mars 20 kl. 19:27

Smitte på flere sykehjem

Det er nå påvist koronasmitte på 22 sykehjem i Oslo. Til sammen er 19 sykehjemsbeboere i Oslo smittet av koronaviruset, fordelt på ni ulike sykehjem, melder TV 2. Og bare den siste uken har antall sykehjem der ansatte eller beboere har fått påvist smitte, økt fra tre til 22.

P4 - 10 april 20 kl. 21:05

Koronatilfeller i mer enn halvparten av sykehjem i Oslo

Det er påvist koronatilfeller i mer enn halvparten av sykehjemmene i Oslo. Det skriver Dagens Næringsliv. 23 sykehjem i Oslo.

P4 - 24 mars 20 kl. 20:53

17 sykehjem i Oslo har smitte

Det er nå påvist koronasmitte på 17 sykehjem i Oslo. Det melder NRK. To beboere ved sykehjem i hovedstaden er døde etter å ha blitt smittet, i tillegg er 35 ansatte og 18 beboere smittet.

P4 - 03 april 20 kl. 17:39

Smitte på 26 sykehjem i Oslo

Ansatte ved 26 sykehjem i Oslo har fått påvist koronasmitte. Og av 490 beboere som har blitt testet, er 45 smittet på 11 ulike sykehjem. Det opplyser sykehjemsetaten til TV2..

P4 - 14 april 20 kl. 06:17

Frykter økning i sykehjemssmitte

- Eldre på sykehjem med koronasmitte bør få behandling på sykehus for å hindre smitten i å spre seg. Det mener Gunhild Alvik Nyborg, lege og forsker ved Oslo universitetssykehus. Nyborg sier til VG at sykehjemmene kan bli den største driveren av smitte, blant annet fordi de ikke er bygget for å håndtere denne typen smitte.

NRK - 10 april 20 kl. 20:53

Koronatilfeller ved flere sykehjem

Det er påvist koronatilfeller på 23 sykehjem i Oslo. Beboere på sykehjem utgjør en viktig andel av koronadødsfallene i landet så langt, skriver Dagens Næringsliv. Ifølge avisen er det påvist smitte i mer en halvparten av alle sykehjemmene i Oslo..

Dagbladet - 03 april 20 kl. 18:43

Corona-frykt på sykehjem: - Vi kan ikke stenge

En tredel av Norges corona-døde bodde på sykehjem. I Oslo har over halvparten av sykehjemmene smitte..

NRK - 07 juli 20 kl. 09:47

Koronadødsfall på svenske sykehjem

40 kommuner står for 70 prosent av dødsfallene på svenske sykehjem, opplyser Sofia Wallström, direktør i IVO, på en pressekonferanse. Nesten halvparten av alle som har dødd med covid-19-smitte i Sverige det første halvåret har bodd på sykehjem..

P4 - 05 aug. 20 kl. 14:50

Smittetilfelle på sykehjem

En ansatt på et sykehjem i Oslo har fått påvist koronasmitte. Det opplyser lederen ved Lovisenberg omsorg til VG. To nærkontakter er satt i karantene og 17 ansatte er testet.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Moren til drepte Johanne (17): - Vi må ikke glemme

BÆRUM (VG) Johanne Zhangjia Ihle-Hansens mor talte i al-noor moskeen på ettårsdagen etter at datteren ble drept..

VG - 1 time siden

Vedum: – Ikke en krone mer til EU-systemet!

AKER BRYGGE (VG) Vedum krever mer til norske ferger og mindre til EU. Han ber Solberg-regjeringen bli tøffere mot Brussel..

VG - 2 timer siden

Meteorologene varsler opp mot 30 grader i Sør-Norge denne uka

De høye sommertemperaturene er tilbake for fullt. Det blir varmt i store deler av landet denne uka, og gradestokken kan vise over 30 grader i Sør-Norge..

VG - 4 timer siden

SV: - Tangen kan ikke tiltre 1. september

SV mener det blir feil hvis Nicolai Tangen tiltrer som oljefondsjef 1. september..

VG - 6 timer siden

Olsen i høringen: Oljefondet droppet aksjekjøp fra AKO

Sentralbanksjef Øystein Olsen sier at Oljefondet droppet aksjekjøp fra Ako Capital på grunn av tilknytningen til Nicolai Tangen..

VG - 5 timer siden

Värmland er nå over smittekravet - kan bli rødt igjen

Värmland län oppfyller ikke lenger norske myndigheters smittekrav..

VG - 6 timer siden

Olsen: - Har demmet opp for mulige interessekonflikter

Sentralbanksjef Øystein Olsen sier at Norges Bank har demmet opp for potensielle interessekonflikter mellom Tangens eierinteresser og hans jobb som ny sjef for Oljefondet..

VG - 6 timer siden

Brodtkorb: Fikk nye dokumenter fra Norges Bank i går kveld

Julie Brodtkorb fortalte under Tangen-høringen i Stortinget mandag, at hun så sent som søndag kveld fikk nye dokumenter fra Norges Bank..

VG - 7 timer siden

Brodtkorb: – Risikoen for interessekonflikter er ikke eliminert

Leder for Norges Bank representantskap, Julie Brodtkorb, og sentralbanksjef Øystein Olsen møter i høring for å svare på spørsmål om ansettelsen av ny oljefondssjef Nicolai Tangen..

VG - 7 timer siden

Sp krever nye svar fra Norges Bank

Sps finanspolitiske talsperson, Sigbjørn Gjelsvik, sier de ikke har sett noe fra Norges Bank som tilsier at interessekonfliktene mellom Nicolai Tangens selskaper og hans rolle som oljefondsjef «for alle praktiske formål er eliminert»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt