P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

P4 - 07 Dec 17 kl. 11:40

Økt kortbruk i november

Normenns bruk av betalingskort økte i november.
Til sammen ble det korthandlet for 53,4 milliarder kroner, som er 3,1 prosent mer enn på samme tid i fjor, viser tall fra BankAxept og Nets.
Ifølge Nets viser tallene at mange er godt i gang med julehandelen..
Les mer på P4


Les mer om:
BankAxept, Nets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økt, kortbruki , november
Hegnar.no - 27 Nov 17 kl. 10:23

Ny rekord i kortbruk på Black Friday

Fredag ble det satt ny rekord i kortbruk her i landet. På Black Friday ble det handlet med betalingskort for mer enn 3,6 milliarder kroner..

P4 - 27 Nov 17 kl. 10:43

Ny rekord i kortbruk på Black Friday

På fredag ble det satt ny rekord i kortbruk her i landet. På Black Friday ble det handlet med betalingskort for mer enn 3,6 milliarder kroner. Det viser tall fra Nets og BankAxept AS.

E24 - 27 Nov 17 kl. 10:15

Ny rekord i kortbruk på Black Friday

Fredag ble det satt ny rekord i kortbruk her i landet. På Black Friday ble det handlet med betalingskort for mer enn 3,6 milliarder kroner..

Dagbladet - 27 Nov 17 kl. 10:25

Fra klokka 11 gikk betalingskortene varme

Ny rekord i kortbruk på Black Friday - mer enn 3,6 milliarder kroner..

Hegnar.no - Igår: 08:13

Prishopp på olje i november

Produsentprisindeksen steg kraftig i november, mye takket være den sterke oljeprisen..

P4 - 12 timer siden

417 uttransportert i november

Politiet uttransporterte 417 personer fra landet i november, melder NTB. 146 av dem var ilagt én eller flere straffereaksjoner..

NRK - 27 Nov 17 kl. 10:12

Rekordhøy kortbruk på Black Friday

Tall fra Nets og Bankaxept AS viser at nordmenn dro kortet rekordmange ganger på tilbudsdagen Black Friday i år. Det ble utført nesten 8,7 millioner kortkjøp, samt handlet varer og tjenester for mer enn 3,6 milliarder kroner..

NRK - Igår: 15:22

Fleire reiste med fly i november

Talet på passasjerar som reiste med fly auka med 3,2 prosent i november, viser tal frå Avinor. Det er innanlandstrafikken som aukar mest..

Hegnar.no - 25 Nov 17 kl. 07:45

Elkjøp satte handlerekord på Black Friday

Elkjøp satte nordisk rekord i netthandel fredag. Årets utgave av Black Friday lå også an til å bli en av dagene med høyest kortbruk noensinne..

Klartale - 10 timer siden

417 sendt ut med tvang i november

Politiet har sendt ut 417 personer fra Norge i november..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt