P4 > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:09

P4 - 07 Dec 17 kl. 11:40

Økt kortbruk i november

Normenns bruk av betalingskort økte i november.
Til sammen ble det korthandlet for 53,4 milliarder kroner, som er 3,1 prosent mer enn på samme tid i fjor, viser tall fra BankAxept og Nets.
Ifølge Nets viser tallene at mange er godt i gang med julehandelen..
Les mer på P4


Les mer om:
BankAxept, Nets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økt, kortbruki , november
Hegnar.no - 27 Nov 17 kl. 10:23

Ny rekord i kortbruk på Black Friday

Fredag ble det satt ny rekord i kortbruk her i landet. På Black Friday ble det handlet med betalingskort for mer enn 3,6 milliarder kroner..

P4 - 27 Nov 17 kl. 10:43

Ny rekord i kortbruk på Black Friday

På fredag ble det satt ny rekord i kortbruk her i landet. På Black Friday ble det handlet med betalingskort for mer enn 3,6 milliarder kroner. Det viser tall fra Nets og BankAxept AS.

E24 - 27 Nov 17 kl. 10:15

Ny rekord i kortbruk på Black Friday

Fredag ble det satt ny rekord i kortbruk her i landet. På Black Friday ble det handlet med betalingskort for mer enn 3,6 milliarder kroner..

Dagbladet - 27 Nov 17 kl. 10:25

Fra klokka 11 gikk betalingskortene varme

Ny rekord i kortbruk på Black Friday - mer enn 3,6 milliarder kroner..

E24 - 05 Jan 18 kl. 08:00

Sterkere gjeldsvekst i november

Tolvmånedersveksten i nordmenns gjeld økte til 5,8 prosent i november, i tråd med forventningene. .

Hegnar.no - 11 Dec 17 kl. 08:13

Prishopp på olje i november

Produsentprisindeksen steg kraftig i november, mye takket være den sterke oljeprisen..

P4 - 12 Dec 17 kl. 10:50

417 uttransportert i november

Politiet uttransporterte 417 personer fra landet i november, melder NTB. 146 av dem var ilagt én eller flere straffereaksjoner..

NRK - 25 Dec 17 kl. 11:29

Thailand stadig meir populært

32 millionar turistar vitja Thailand i perioden januar til november i år, ein auke på åtte prosent samanlikna med same perioden i fjor, opplyser turistdepartementet i landet. I november var det ein auke på 23 prosent frå november i fjor..

NRK - 27 Nov 17 kl. 10:12

Rekordhøy kortbruk på Black Friday

Tall fra Nets og Bankaxept AS viser at nordmenn dro kortet rekordmange ganger på tilbudsdagen Black Friday i år. Det ble utført nesten 8,7 millioner kortkjøp, samt handlet varer og tjenester for mer enn 3,6 milliarder kroner..

NRK - 11 Dec 17 kl. 15:22

Fleire reiste med fly i november

Talet på passasjerar som reiste med fly auka med 3,2 prosent i november, viser tal frå Avinor. Det er innanlandstrafikken som aukar mest..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

To parkerte biler brant i Råde

To biler fikk store skader i en brann ved Råde stasjon i Østfold i kveld. Bilene som brant sto parkert på parkeringsplassen ved sykehjemmet som ligger like ved stasjonen. Politiet opplyser til NTB at de de vil undersøke om det dreier seg om ildspåsettelse, og de håper på tips fra noen som kan ha sett noe..

P4 - 4 timer siden

Israel bombet Gazastripen etter at soldater ble såret

Israelske kampfly har angrepet Gazastripen etter at fire israelske soldater ble såret av en bombe plassert på grensa til den palestinske enklaven. To av israelerne ble alvorlig, men ikke livstruende såret i eksplosjonen. Hendelsen omtales som en av de alvorligste på grensa til den Hamas-styrte enklaven siden 2014..

P4 - 6 timer siden

Taliban drepte 15 afghanske politifolk

15 afghanske politimenn er drept i angrep fra Taliban-opprørere i provinsene Farah og Zabul, ifølge lokale myndigheter. Ti ble drept da et stort antall opprørere angrep en militærpost i distriktet Balabulok i Farah, mens fem lokale politifolk ble drept da væpnede opprørere gikk til angrep i Zabul-provinsen, melder DPA..

P4 - 6 timer siden

Kaller anklager om russisk innblanding «klappjakt»

Russlands tidligere ambassadør til USA, Sergey Kislyak, kaller anklagene om russisk innblanding i det amerikanske valget for en «klappjakt», og sier det har ødelagt tillitsforholdet mellom de to nasjonene, melder CNN. Hans kommentarer kommer dagen etter at USAs justisdepartement kunngjorde at de har tiltalt 13 russere for stå bak påvirkning av det amerikanske valgprosesser..

P4 - 7 timer siden

Sverige gir statsborgerskap til dødsdømt forsker

Forskeren Ahmadreza Djalali, som sitter på dødscelle i Iran, får innvilget svensk statsborgerskap, det melder Sveriges Radio. Djalali er lege og forsker i katastrofemedisin ved Karolinska Institutet i Stockholm, hvor han hadde permanent oppholdstillatelse. Forskeren bosatte seg i Sverige med kone og to barn i 2009, og ble pågrepet under et studiebesøk i hjemlandet i 2016, anklaget for spionasje for Israel..

P4 - 9 timer siden

Norge med favorittstempel før laghopp

Med fire nordmenn blant de åtte beste i dagens hoppkonkurranse i stor bakke i OL, er Norges sjanse til å ta gull i laghopp mandag stor. Robert Johansson tok bronse, Daniel André Tande ble nummer fire, Johann André Forfang fem og Andreas Stjernen endte på en åttendeplass. Men selv om landslagstrener Alexander Stöckl er veldig fornøyd med hva hopperne klarte i dag, så vil han ikke ta lag-gullet for gitt..

P4 - 9 timer siden

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca i Mexico. Helikopteret var på vei til den sørvestlige delen av landet for å bevitne ødeleggelsene etter jordskjelvet som rammet landet i går. Ombord var landets innenriksminister og delstatsguvernøren, som begge overlevde.

P4 - 9 timer siden

Tiltalt mor tåler ikke ny runde i retten

Den 46-år gamle kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter som døde av avmagring, tåler ikke å møte i retten. Det slår en ny sakkyndigrapport fast, skriver Dagbladet. Psykolog Atle Austad skriver i rapporten at kvinnen lider av en omfattende grad av posttraumatisk stresslidelse.

P4 - 10 timer siden

Norge og Irak diskuterte nytt engasjement

Iraks statsminister Haider al-Abadi takket for Norges innsats i landet da han i dag møtte utenriksminister Ine Eriksen Søreide og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. Under møtet diskuterte de hva Norge skal bidra med fremover, når mandatet for opplæring av irakiske sikkerhetsstyrket opphører 1. mars, melder NTB.

P4 - 10 timer siden

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt