P4 > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:17

P4 - 07 Dec 17 kl. 11:40

Økt kortbruk i november

Normenns bruk av betalingskort økte i november.
Til sammen ble det korthandlet for 53,4 milliarder kroner, som er 3,1 prosent mer enn på samme tid i fjor, viser tall fra BankAxept og Nets.
Ifølge Nets viser tallene at mange er godt i gang med julehandelen..
Les mer på P4


Les mer om:
BankAxept, Nets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økt, kortbruki , november
Hegnar.no - 27 Nov 17 kl. 10:23

Ny rekord i kortbruk på Black Friday

Fredag ble det satt ny rekord i kortbruk her i landet. På Black Friday ble det handlet med betalingskort for mer enn 3,6 milliarder kroner..

P4 - 27 Nov 17 kl. 10:43

Ny rekord i kortbruk på Black Friday

På fredag ble det satt ny rekord i kortbruk her i landet. På Black Friday ble det handlet med betalingskort for mer enn 3,6 milliarder kroner. Det viser tall fra Nets og BankAxept AS.

E24 - 27 Nov 17 kl. 10:15

Ny rekord i kortbruk på Black Friday

Fredag ble det satt ny rekord i kortbruk her i landet. På Black Friday ble det handlet med betalingskort for mer enn 3,6 milliarder kroner..

Dagbladet - 27 Nov 17 kl. 10:25

Fra klokka 11 gikk betalingskortene varme

Ny rekord i kortbruk på Black Friday - mer enn 3,6 milliarder kroner..

Hegnar.no - 11 Dec 17 kl. 08:13

Prishopp på olje i november

Produsentprisindeksen steg kraftig i november, mye takket være den sterke oljeprisen..

E24 - 05 Jan 18 kl. 08:00

Sterkere gjeldsvekst i november

Tolvmånedersveksten i nordmenns gjeld økte til 5,8 prosent i november, i tråd med forventningene. .

P4 - 12 Dec 17 kl. 10:50

417 uttransportert i november

Politiet uttransporterte 417 personer fra landet i november, melder NTB. 146 av dem var ilagt én eller flere straffereaksjoner..

NRK - 25 Dec 17 kl. 11:29

Thailand stadig meir populært

32 millionar turistar vitja Thailand i perioden januar til november i år, ein auke på åtte prosent samanlikna med same perioden i fjor, opplyser turistdepartementet i landet. I november var det ein auke på 23 prosent frå november i fjor..

NRK - 27 Nov 17 kl. 10:12

Rekordhøy kortbruk på Black Friday

Tall fra Nets og Bankaxept AS viser at nordmenn dro kortet rekordmange ganger på tilbudsdagen Black Friday i år. Det ble utført nesten 8,7 millioner kortkjøp, samt handlet varer og tjenester for mer enn 3,6 milliarder kroner..

NRK - 11 Dec 17 kl. 15:22

Fleire reiste med fly i november

Talet på passasjerar som reiste med fly auka med 3,2 prosent i november, viser tal frå Avinor. Det er innanlandstrafikken som aukar mest..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Unai Emery tar over Arsenal

Unai Emery tar over som manager i Arsenal. Det bekrefter klubben selv nå i formiddag. 46-åringen tar over etter Arsene Wenger - og sier han er i ekstase over sin nye jobb - der han blir en del av en av verdens største fotballklubber..

P4 - 45 minutter siden

Rekordmange fikk norsk statsborgerskap

Aldri før har så mange fått norsk statsborgerskap som i fjor. Til sammen fikk 21.600 personer statsborgerskap i Norge i 2017 – det er altså ny rekord og en betydelig økning, med 7900 flere enn året før, viser tall fra SSB.

P4 - 45 minutter siden

Lavere ledighet blant innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Det viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. 6,1 prosent av innvandrerne sto uten jobb i første kvartal i år, 1 prosentpoeng færre enn året før.

P4 - 45 minutter siden

Drapsvåpen funnet i Jemtland-saken

Våpenet som ble brukt da Janne Jemtland ble drept i Brumunddal i vinter er nå funnet. Det fortalte politiet i Innlandet på en pressekonferanse onsdag. Det var den siktede ektemannen som fortalte politiet hvor de kunne finne våpenet.

P4 - 2 timer siden

Ikke alle savner NRK

Det er slett ikke alle som savner NRK vel en uke etter at streiken ble et faktum. 34 prosent savner ikke statskanalen i det hele tatt, ifølge en undersøkelse InFact har gjort for Medier24. De unge er blant dem - nesten halvparten av folk mellom 18 og 24 sier de ikke føler noe savn.

P4 - 1 time siden

Nye spor i Palme-saken

Den såkalte Skandia-mannen, Björn Engström, skal ifølge det svenske tidsskriftet Filter være mannen som myrdet Olof Palme. Mannen jobbet som reklamekonsulent i Skandia-huset i Stockholm og stemplet ut fra jobben to minutter før den svenske statsministeren ble skutt og drept rett rundt hjørnet i 1986. Mannen var blant de første som sto fram som vitne til drapet, og ble selv ikke mistenkt.

P4 - 1 time siden

Vil lokke prester tilbake

Presteforeningen vil nå ha en rekrutteringskampanje for å hente utdannede teologer tilbake til presteyrket. Det vil bli behov for svært mange prester de kommende årene, men mange utdannede prester har valgt andre yrker, skriver Vårt Land. Flere steder, spesielt i distriktene, sliter kirken med å gjøre seg attraktiv.

P4 - 1 time siden

Vil ha åpne dører under rettssaken mot Berg

Advokatene til Frode Berg frykter for rettssikkerheten til den spionsiktede nordmannen dersom retten holdes for lukkede dører. Det er foreløpig usikkert når rettssaken vil holdes, men Bergs russiske advokat sier til VG at han håper det blir til høsten, og at Berg ikke må sitte i varetekt lenger enn det. Han sier videre at de vil vurdere om de vil kreve åpne dører nærmere når etterforskningen er ferdig..

P4 - 1 time siden

- Urealistisk bemanningsplan

Norsk Flygerforbund mener bemanningsplanen til Babcock som skal overta luftambulansetjenesten i Nord-Norge er urealistisk. Babcock ønsker færre piloter enn det er i tjenesten i dag og sier de vil kjøpe piloter fri fra ferie ved behov. Leder i Flygerforbundet, Yngve Carlsen, sier til Dagens Næringsliv at dette kan svekke beredskapen, mens Babcock avviser at de vil ansette for få piloter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt