Dagbladet > Nyheter

Thursday, 27 February, 14:09

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 20:59

Økonomer venter dårligere tider - kutter i olje

DNB Markets’ makroøkonomer venter dårlige tider, noe som tvinger oljeanalytiker Helge André Martinsen til å kutte i oljepris­estimater og aksjeanalytiker Jon Masdal til å kutte i kursmålene..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
DNB Markets, Helge André Martinsen, Jon Masdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økonomer, venter, dårligere, tider, kutteri , olje
Hegnar.no - 24 Aug 19 kl. 07:32

Økonomer venter dårlige tider - kutter i olje

DNB Markets’ makroøkonomer venter dårlige tider, noe som tvinger oljeanalytiker Helge André Martinsen til å kutte i oljepris­estimater og aksjeanalytiker Jon Masdal til å kutte i kursmålene..

E24 - 03 Sep 19 kl. 21:02

Økonomer tror dypere minusrenter er på vei i Europa: – De har en bazooka med løskrutt

Dårligere tider og lav inflasjon vil tvinge Europas sentralbank til å grave frem krisetiltakene igjen, tror Swedbank-økonomer. Store kjøp av verdipapirer og rentekutt vil imidlertid ha liten eller ingen effekt på den vaklende økonomien, mener de..

NRK - 06 Oct 19 kl. 10:54

Økonomer ber folk ta grep

Samtidig som det går bra med norsk økonomi, advarer flere økonomieksperter nordmenn mot tøffere tider. De oppfordrer folk til å ta ansvar for egen økonomi. Økonomene mener det brukes for mye på velferd i det nye statsbudsjettet, skriver ABC Nyheter..

E24 - 29 Jul 19 kl. 17:06

Økonomer venter første rentekutt på ti år i USA

Markedet og de aller fleste økonomene tror at den amerikanske sentralbanken Federal Reserve setter ned renten onsdag. Global usikkerhet og vekstbrems i økonomien vil utløse flere rentekutt, venter sjefstrateg..

P4 - 05 Sep 19 kl. 10:52

SSB: - Rentetoppen er nådd

Rentetoppen er nådd i Norge. Det tror Statistisk Sentralbyrå, SSB, som i formiddag la fram sine prognoser for norsk og internasjonal økonomi. Dårligere tider internasjonalt påvirker rentenivået i Norge, sier SSB-forsker Roger Hammersland:.

P4 - 13 Sep 19 kl. 12:52

Solberg: Har hatt dårligere valgresultat

- Høyres valgresultat var skuffende, men ikke dårlig historisk sett. Det sa statsminister og Høyreleder Erna Solberg da hun nå i ettermiddag talte til partiets sentralstyre. Høyre fikk 20,1 prosent av stemmene i kommune- og fylkestingsvalget, 3,1 prosentpoeng dårligere enn ved valget for fire år siden.

Dagbladet - 03 Jul 19 kl. 07:17

Gjester raser mot Roskilde-festivalen: - Dårligere og dårligere

Kutter i tilbudet til campinggjestene..

NRK - 10 Oct 19 kl. 01:37

Venter trangere tider i 2021

Regjeringen varsler strammere statsbudsjett for 2021 som følge av forventninger om 16 milliarder kroner i økte utgifter og reduserte inntekter, Det kommer fram i statsbudsjettet for neste år, skriver Aftenposten..

Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 21:07

FN-økonomer spår stort eksporttap for britene

Storbritannia vil tape nærmere 150 milliarder kroner i årlig eksport til EU dersom landet forlater unionen uten en avtale, ifølge FN-økonomer..

P4 - 06 Jun 19 kl. 14:12

Svakere vekstutsiker for norsk økonomi

SSB spår dårligere tider. Norsk økonomi står overfor svakere vekstutsikter de kommende årene. Det spår Statistisk sentralbyrå, som i dag la frem sine økonomiske prognoser.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt